Sert derken Karadeniz Bölgesi insanı biraz kaba gibi gözükür. Mesela bir şey sorsanız sanki sizi dövecekmiş gibi cevap verir gibi gözükür ama biraz onlarla yaşayınca gayet doğal güzel bir insan olduklarını anlıyorsun.
aşırı milliyetçi insanlar doğulular gibi. sanki dersin türkiyenin başkenti orası. yine de en iyi evlenenler bilir. uzaktan şöyle iyi böyle kötü denilemez
dışarıda biraz fevri insanlar ama evlerinde eşlerine kuzu gibidirler. kılıbıklık oranları hayli yüksek. bu da iyi bişey mi kötü bişey mi sana göre bilmiyorum. k. denizlilerin boşanma oranları egelilere göre daha düşük... evet çok saçma oldu ama burdan bir çıkarım yapılabilir bence
o bölgede ikamet ettik yıllarca. arkadaşlarımız vardı sık görüştüğümüz. dedim ya kılıbık işte. sahipleniyorlar evet. dışarıda maço görünüyorlar asla öyle değiller. tabi olmayan vardır ama azdır
Yok ya Ülke genelinde nedendir bilinmez ama son zamanlarda biz Trabzonlulara karşı bakış açıları değişti sanırım şu son zamanlarda arablardan dolayı ama gerçekten mert delikanlı insanların yeri birde burada adam vurma olayı çoktur 😂
Arkadasim Trabzonluyla Evlendi de eskisi bize beli etmiyor gibi de biz farkindayiz az cok eskisi gibi bizimle takilamiyor artik :(( Düskün olduklari Aliskanliklari var mi peki?
Değişir tabi mesela Yomra diye bir ilçe var İstanbul'da ki semtler gibi insanları zengin kültür lu Maçka var mesela küçük İsrail deriz oraya biz düşün işte o kadar genişler
Şöyle ki aile tarafından erkeğe baskı oluyor her zaman karın söyle yapsın veya böyle yapmasın gibi şeyler erkeklerde bunlara taviz vermeden kendi önlemini almak istiyor galiba işte bir kadın ne yapmalı yemek yapmalı çocuk bakmalı geri kalan her şey kısıtlanır
Peki ozaman neden uzundur bakar henüz konusmadan ve o yetmezmis gibi Arkadaslarida bakiyor ve O olmayinca haber veriyorlar falan sonra O geliyor ve en son da Kiz Cafede baska Erkekle konusdu ve güldü diye öyle bi oldu ki Aslan gibi Kafeste sanki ordan oraya yürüdü Kiza bakarak Tuhaf...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Trabzon'a yeni atandık. Şehir güzel ama insanı biraz sert gibi gerçi sert olsa da insanı da iyi
Sert derken? iki Tarafta mi
Sert derken Karadeniz Bölgesi insanı biraz kaba gibi gözükür. Mesela bir şey sorsanız sanki sizi dövecekmiş gibi cevap verir gibi gözükür ama biraz onlarla yaşayınca gayet doğal güzel bir insan olduklarını anlıyorsun.
Peki Eslerine veya Sevgililerine karsi nasil oluyorlar?
Valla daha yeniyiz dediğim gibi o kadar tanıyamadım ben.
Az cok fark etmissinizdir yinede
aşırı milliyetçi insanlar doğulular gibi. sanki dersin türkiyenin başkenti orası. yine de en iyi evlenenler bilir. uzaktan şöyle iyi böyle kötü denilemez
Orasi dogru evet Dogulularla benziyorlarmis peki Eslerine karsi falan nasil olurlar cogunlukla?
Türkiye nin başkenti olarak gördüğümüz doğrudur bak buda ilginç bir analiz 😂😂
dışarıda biraz fevri insanlar ama evlerinde eşlerine kuzu gibidirler. kılıbıklık oranları hayli yüksek. bu da iyi bişey mi kötü bişey mi sana göre bilmiyorum. k. denizlilerin boşanma oranları egelilere göre daha düşük... evet çok saçma oldu ama burdan bir çıkarım yapılabilir bence
Ben hiç kuzu gibi olanı ni görmedim
Sizin Esiniz mi Karadenizli peki biraz anlatirmisiniz Huylari nasil Sevdigine karsi cok mu Sahipleniciler?
o bölgede ikamet ettik yıllarca. arkadaşlarımız vardı sık görüştüğümüz. dedim ya kılıbık işte. sahipleniyorlar evet. dışarıda maço görünüyorlar asla öyle değiller. tabi olmayan vardır ama azdır
zaten dışarıda maço oldukları için görünmüyorlar öyle. evde kuzu gibiler
Himm demek öyle umarim öyledir nedense Trabzonlu deyince AMAN deniliyor o yüzden
Arkadaşım Trabzonlu
Trabzonlu mütahir görürseniz kaçın derdi jdjd
Himm yani
Bence kötü bir yanımız yok varsada oda burnumuzdur
😅 Peki sevdigine karsi nasil olursunuz
Sert hareketler severiz genelde aşırı bir koruma iç gudumuz vardır
Yani asiri Kiskanc olduklari dogru mu?
Eskiden öyledi şimdiki ilişkilerde kıskançlık yok bu konuda bizimkiler de ülkeye ayak uydurdu 😂😂
Gercekten mi Kiskanclik var yani peki en cok hangi Konularda
Eskiden vardı şu an yok mesela kılık kıyafet karışma vardı oraya gitme buraya gitme surda oturma burada takılma şununla konuşma gibi şeyler
Ohhhh baya hemde asiri derecede bu 🤦♀️ Nedense Trabzonlu deyince Aman deniliyor hala öyle sanirim ☺️
Yok ya Ülke genelinde nedendir bilinmez ama son zamanlarda biz Trabzonlulara karşı bakış açıları değişti sanırım şu son zamanlarda arablardan dolayı ama gerçekten mert delikanlı insanların yeri birde burada adam vurma olayı çoktur 😂
Himmmm o niyeeee 😅
Çünkü burada herkes ruhsatsız silah taşır kimin nerede ne zaman vurulacagini kimse kestiremez 😂
Eyvah :)
Trabzon lu manitan mı var
Sinirli ve Sabirsiz olduklarida dogru mu ozaman
Evet öyleyiz 😂
Birde aşırı küfür ederiz her kelimede bir küfür vardır 😂
😫😩
Sen niye soruyorsun bunları
Arkadasim Trabzonluyla Evlendi de eskisi bize beli etmiyor gibi de biz farkindayiz az cok eskisi gibi bizimle takilamiyor artik :((
Düskün olduklari Aliskanliklari var mi peki?
Bölge insanına göre farklılık lar vardır nereye gelin gittiği önemli
Tonyaydi sanirim
Ooooo Tonya vay haline
Nedeen? Anlatirmisiniz biraz ben cok üzülüyorum
Siz o arkadaşınız dan umudu kesin arayıp ta sormayın 😂😂
Niyee nasil oluyor ki Tonyalilar
Degisiyor mu bu kadar gercekten Bölgeye göre?
Trabzon nun en yobaz ilçesi mezarliklarina git hepsi vurularak ölmüştür normal ölen yoktur orada
Değişir tabi mesela Yomra diye bir ilçe var İstanbul'da ki semtler gibi insanları zengin kültür lu Maçka var mesela küçük İsrail deriz oraya biz düşün işte o kadar genişler
Eyvaaaah
Kötü yere gelin gitmiş Allah yardımcısı olsun
Gercekten mi 😓😥 Oflulari ben daha zor biliyordum
Oflular onların yanında melek 😂😂
Sanki yinede cogu Kiskanc ve Sahiplenici asiri 🤷♀️ Güven Sorunlari var sanirim birazda
Şu vardır bir kız evlendiği zaman bekarken görüştüğü insanlar la görüşülmesini istemezler
Mesela acar misiniz Erkeklerdir ozaman
Anlamadım
Bekarken görüstügü Erkekler mi yani?
Erkek kız farketmez
Kiz da mi Niyeeee yani Nedeen ki
Valla yoruldum ne bileyim ya 😂😂
lütfen söyleyin
Kusura Bakmayin ☺️
Şöyle ki aile tarafından erkeğe baskı oluyor her zaman karın söyle yapsın veya böyle yapmasın gibi şeyler erkeklerde bunlara taviz vermeden kendi önlemini almak istiyor galiba işte bir kadın ne yapmalı yemek yapmalı çocuk bakmalı geri kalan her şey kısıtlanır
Yaaaa bu cooook kötüüüü 😥😢
Capkin olduklari da dogru mu Aldatma falan yani Cinselige Düskünlük falan
Hepsi var 😂😂
Nasil yaa Cidden mi bu cok Kötüüüü :((
Genel olarak öyle
Aldatma falan cok ozaman
Valla bilmiyorum
🤦♀️
Peki mesela Trabzonlu Erkek göze gelen biriyse ve Etrafinda cok Kizlar varsa onlarla eglenip ve Begendi Kiz icin inat yapar mi onu Elde edene kadar?
Yapmaz club dolu
Peki begendi Kiz olursa sürekli baktigi uzun uzun
Valla yoruldum 😂😂
Yani Begendigi veya Hoslandigi Kiz icin inat ve Hirs yapmaz yani onu Elde etmek icin öyle anladim ben :)
Doğru anladın bizim burada meşhur bir söz vardır alamadiysan sevdiğini seveceksin aldığını diye 😂
Buradaki erkekler çoğunlukla clubta takilmaklik kız var evlenmelik de kapalı kız arar
Bende inatcilar Laz Damari falan diyordum neyse yanilmissim ozaman
Kız için inat etmezler
Peki ozaman neden uzundur bakar henüz konusmadan ve o yetmezmis gibi Arkadaslarida bakiyor ve O olmayinca haber veriyorlar falan sonra O geliyor ve en son da Kiz Cafede baska Erkekle konusdu ve güldü diye öyle bi oldu ki Aslan gibi Kafeste sanki ordan oraya yürüdü Kiza bakarak
Tuhaf...
Bilemem
Herkes bir değil
Hepimiz insanız sonucta
Onlara sormak lazim