İnstagramda 50 K takipçim var ama bana ordan yazan kimseyle görüşmüyorum ve Allah yolunda ibadetler yapıyorum açık giyiniyorum bu açıklığı başkasının görmesi günah instagramdan kimseyle de görüşmüyorum sizce yeni instagram açıp sadece tanıdığım elli altmış insanı mı takip etmeliyim? Erkekler hangi kıza nasıl bakıyor instagramımda etekli elbiseli fotoğraflar var nefsim ibstagramın açık kalsın bitin yaşamını herkes görsün diyor ama bilemedim arkadaşlar napmalıyım
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Cok takipci takılmalik az takipci ciddi iliski vs anlamissindir
Peki erkekler neden böyle düşünür ki
Kanka bence normal hesap aç diğer hesabına bana salla be😂😂
Konuşmak için takipçili istiyorlar
Is ciddiye binince az takipçili istiyorlar
Az takipçili takıl hem kafan rahat olur
Erkekler iki tür kıza da bakar mesele eğlenmek mi eğlenmek mi bu önemli
Evlenmek*
Benim yerimde olsaydın ne tavsiye ederdin
Ciddi anlamda tavsiye istiyorsan yüksek değer bir erkek bulmak istiyorsan ve bacak arandakini koruduysan hesabın canı cehenneme de ve oturaklı bir kız ol tabi demesi kolay ne kadar iyi bir şarapçı olursan ol kötü üzümden iyi şarap yapamazsın derler ama ön yargılı da olmak istemiyorum
Bir söz vardır erkekler partide herkesin içinde oynayan özgüvenli kızı değil bir köşeye pusmuş ben bu kadar erkeğin önünde oynayamam diyen kızı isterler, ama mesele vur kaç ise tam tersi
Teşekkürler güzel yorumun için
Yani erkekler beni elbiseli etekli mini fotoğraflarımı görünce bana farklı yaklaşıyor gibi geliyor? Sence yeni hesap açıp sadece tanıdıklarımı mı eklemeliyim? Bana neler yapabilirim o konuda bilgi verir misin
Yeni hesap aç tanıdıklarını ekle giyimine çeki düzen ver, bakma biz istediğimizi giyeriz, kendimiz için öyle giyiniyoruz diyen feminist tayfaya hepsi palavra evet onlar da evlenir ama kendilerini bir saf erkeğe yamalarlar ve ömür boyu mutsuz olurlar kendi değerini yükseltmiş bir adam emin ol o kızlarla zaten vakit kaybetmeyecektir kendini değiştiriken mentaliteni de değiştir dediklerimi sindirmen zor olabilir ama ben kitabın ortasından konuşuyorum ben güçlü kadınım diyen karıların kocaları hergün twitter ifşaya karılarıyla başka herifleri çekip atıyor ben böyle kocalarla da mutlu olurum diyorsan mesele yok : )
Yaşın 21 mi ne güzel tecrübe konuşuyor :)
Mesela bu zamana kadar adam akıllı bir adam çıkmadı karşıma , belki benim açık saçık giyinmemden belki karşıma çıkan insanların kötülüğünden … bu sürece alışmak benim için zor olacak düşün çok fazla insan yazıyor günde, ama saçma sapan insanlar benim fotoğraflarımı görüyor bu da sıkıntı , bu sürece nasıl alışacağım peki
Tecrübeyle kazandığım bilgiler değil sadece ilişkilerin doğasını derinden anladım mesela 21 yaşında bir erkeğin değeri yok erkekler kendi değerini inşa eder bir erkeğin en değerli olduğu yaş 30 yaş civarıdır çünkü erkeğin değeri artarak devam eder fark ettiysen o yaşlarda altın çağlarını yaşarlar her açıdan oturur kişilikleri statüleri maddi durumları vs tabi kendi geliştiren kişiler için geçerli
Erkekler için p.. rafi neyse kadınlar için sosyal medya odur ilki erkeklere sahte csellik sunar ikincisi kadınlara sahte ilgi sunar ilgiye çok fazla alıştıysan bağımlısı olursun ve bir bağımlı gibi hareket et başlarda zorlanacaksın ama bağımlılığa geri dönmezsen alışırsın aynı anda birden çok kimseyle konuşmanda problem yok ama bir ilişkiye başlayana kadar... Bu süreçte sana uygun biri illaki çıkar karşına ama açık saçık foto atan bir kadına bakıp da aa bunu karım yaparım diyen çok az erkek vardır : )
bende öyle düşünüyorum , peki açık saçık olup daha sonra kendine çeki düzen veren kız? Sonradan erkek gözünde yine aynı konumda mıdır? geçmiş ilişkilerime bakınca o kadar mantıklı yorumlar ki
Sen geçmişini söylemezsen geçmişini bilemezler söylememen daha iyi ama bazı şeyler her türlü bilinecek onlar için diyeceğim bir şey yok erkekten erkeğe değişir ve geçmişte olanlar da önemli mesele açık saçık foto atıp erkeklerle konuşmaksa bir nebze sineye çekilir de diğer hallerde bilemeyecem ama aynı konumda olmayacağı kesin
Erkekler kadınların geçmişiyle kadınlar erkeklerin geleceğiyle ilgilenir
Takipçiye neden bu kadar takılıyorsunuz
Ben takipçiye takılmıyorum millet beni takip ediyor , sadece insanların yaklaşımına takılıyorum
Hesabı olmayan kız