Gizli Üye(30-35)+1 yıliğrençti ya. bir parkta oturuyoduk sevdiğimi düşünüğüm bir çocuk çok istemişti kabul etmiştim. ama aslında o anda onu sevmediğimi farketmiştim ve ondan daha da çok soğumuştum. ve öpüşmekten nefret etmiştim. sonra o anı aklımdan silmeye karar verdiim hiç yaşamamış gibi düşündüm ve gerçekten aşık olduğum sevdiğim adam 5 yıldır hayatımda olan biricik nişanlımla ilk öpüşmemizi benim için ilk öpüşmem olarak saydım. oda çok güzel ve heycanlıydı. mutfakta tam su koyarken yanımı gelip beni kendine çekip öpüp gitmişti 4-5 saniyelik bir öpüşme olmuştu herşeye değerdi çok güzeldi.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet biliyorum silmek mümkün değil ama zamanla unutacağıma ve aklımın ucuna bile gelmeyeceğine inanıyorum
- +1 yıl
gelicek emin ol
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBundan 1,5 yıl önce evlendiğimiz ilk gece öpüşmüştük çok güzel bir duygu
2358 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAslında evet :)
Cevap sahibi+1 yılAslında eşim istedi nişanlıyken öpüşmek ama ben çok istemedim:)
Cevap sahibi+1 yılYoo öyle şeyler hiç istemedi
Cevap sahibi+1 yılYani orasıda bize kalsın burada ilk geceyi anlatamam yani
Cevap sahibi+1 yılO kadar ileri değil malesef
Cevap sahibi+1 yılO zaman hayır
Cevap sahibi+1 yılSöylemiyceğimden emin olabilirsiniz:)
Cevap sahibi+1 yılGerdek gecesinin neyini anlatıyım özel mesele bu yani:)
Cevap sahibi+1 yılSorma bence çünkü cevaplamıycam:)
Cevap sahibi+1 yılSormayın cevaplamayacağımı söyledim:)
Cevap sahibi+1 yılOff evet:)
Cevap sahibi+1 yılOff vazgeçmiyceksin demi sormaktan:)
Cevap sahibi+1 yılNiye soruyorsun ya evlerine sor eşine anlatır o sana:)
Cevap sahibi+1 yılYa evli bir arkadaşına felan sor yaa:)
Cevap sahibi+1 yılHayır geçmeyecek neyi merak ediyorsun anlamıyorum ki:)
Cevap sahibi+1 yılSöylemiycem:)
Cevap sahibi+1 yılOff hayır
Cevap sahibi+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılYa cevaplamıycam anlamıyomusun:)
Cevap sahibi+1 yılOff yeter:)
Cevap sahibi+1 yılOff niye sormaktan vazgeçmiyorsun :)
Cevap sahibi+1 yılSöylemiycem desem:)
Cevap sahibi+1 yılHayır hiç konuşmadık
Cevap sahibi+1 yılHayır hiç izlemedik
Cevap sahibi+1 yılHayır tabikide
Cevap sahibi+1 yılSanane:)
Cevap sahibi+1 yılRezil oluyoruz sus bence:)
Cevap sahibi+1 yılSonunda yazmayı bıraktın
Cevap sahibi+1 yılHiç bir şey hissetmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBen öyle bir şeymi dedim seni geçiştirmek için söyledim:)
Cevap sahibi+1 yılOff yeterrr
Cevap sahibi+1 yılEvet oldu
Cevap sahibi+1 yılHayır çevirmedi
Cevap sahibi+1 yılTerbiyesizleşme bence
Cevap sahibi+1 yılFazla mahreme giriyo konular düzgün sorularına cevap veriyorum
Cevap sahibi+1 yılSayenizde har şeyi sordunuz
Cevap sahibi+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılÖylemi farkında değilim
Cevap sahibi+1 yılGenelde espiri şeklinde kızacağım şeyler söylüyo sinirlendiriyo
Cevap sahibi+1 yılbir şeyler işte orası bana kalsın:)
Cevap sahibi+1 yılGenelde hayır
- +1 yıl
l*n arkadaş siz nasıl bir insanlarsiniz ya l*n kadın koçan sana böyle mi güveniyor yarin birgün çocuğun olacak allah tan korkmaz misin gizli sin biz kim olduğunu goremioruz ama allah var l*n yukarda bir şerefsizle nasıl konusuon la utanma aldanma yok mu sende hadi bu soruyu soran p**evenk g*vat i*ne o. c anası bacısı yok ya senin ha sende tam bir kahbesin inşallah koçan senden ayrılır çünkü yazık o kocana orspu
- +1 yıl
Aynen koptum ya bu ne :D
- +1 yıl
Harbi muhabbet 10 numara severek izliyoruz :)
- +1 yıl
işi gücü bıraktım okudum vallahi :D:D
Cevap sahibi+1 yılPeki cevap veriyorum ama artık bir şey sorma
Cevap sahibi+1 yılCevaplamıycam artık
Cevap sahibi+1 yılHem rezil oluyoruz hemde saçma saçma şeyler soruyosun
Cevap sahibi+1 yılHayır ya evlenince eşine sor o sana anlatsın
Cevap sahibi+1 yılTamam burdan sor ama düzgün sorular sor cevaplayıp ceyaplamamak bana kalsın
Cevap sahibi+1 yılHayırrr
Cevap sahibi+1 yılHayırrrr
Cevap sahibi+1 yılHayırrrrr
Cevap sahibi+1 yılİşte bunu cevaplamam
Cevap sahibi+1 yılSananeee
Cevap sahibi+1 yılSana bunları anlatıcağımımı zannediyosun
Cevap sahibi+1 yılBence sen bu soruları evli bir arkadaşına sor
Cevap sahibi+1 yılÇok beklersin
Cevap sahibi+1 yılO zaman bekle cevap almıycakdın ama bekle sen
Cevap sahibi+1 yılSananeeeee
Cevap sahibi+1 yılBence sus artıkkk
Cevap sahibi+1 yılOffffffff yeterrrrrrr
Cevap sahibi+1 yılNe alemi ueter artık ya
Cevap sahibi+1 yılDüzgünce sor sorucaksan
Cevap sahibi+1 yılcinsellik hakkında olmayan sorular
Cevap sahibi+1 yılSorma gizli olsam. bile insanlar benim gerdek gecemi niye bilsin
Cevap sahibi+1 yılMesajlaşmak. istemiyorum özelden
Cevap sahibi+1 yılbir şey sorun olmaz ama istemiyorum çünkü bu konula uatak odasından dışarı çıkmaz
Cevap sahibi+1 yılHayırrrrrrr.
Cevap sahibi+1 yılTekrar düzgünce yaz anlaşılmıyo
Cevap sahibi+1 yılHayır konuşmalarda böyle değilim1.70
Cevap sahibi+1 yılSöylemeden bilemezsin
Cevap sahibi+1 yılMankenler daha uzun oluyolar
Cevap sahibi+1 yıl59 kiloyum
Cevap sahibi+1 yılHanım hanımcık desek daha doğru
Cevap sahibi+1 yılKapat bu konuyu bence
Cevap sahibi+1 yılÖğrendin
Cevap sahibi+1 yılEn azından 85 in altında olduğunu öğrendin
Cevap sahibi+1 yılEe yani
Cevap sahibi+1 yılOff bunu sormaktan vazgeçmiyceksin demi peki hayır çıkarmadım
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum ama yatarken çıkartıyorum
Cevap sahibi+1 yılNiye aynı şeyi soruyosun cevabını verdim ya
Cevap sahibi+1 yılYyok sormak istediğim bir şey
Cevap sahibi+1 yılBunu daha önce sormuştun ve sanane demiştim
Cevap sahibi+1 yılHayır hata aynı hastanede çalışıyoruz
Cevap sahibi+1 yılEşimde bende doktoruzda iş ywdinde tabiki yaşamadık
Cevap sahibi+1 yılHayır hiç ve soktorculuk oynamıyomusinuz derken
Cevap sahibi+1 yılHayır boş geçicek
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum artık haftayamı olur ondan sonraki haftamı bilemem
Cevap sahibi+1 yılBen istemeden hiç bir şey yapamaz biliyo inatçı oldiğumu
Cevap sahibi+1 yılBem istemeden asla
Cevap sahibi+1 yılYatakta komtrol onda malesef
Cevap sahibi+1 yılEvet biraz öyle
Cevap sahibi+1 yılHayır ne yapıcağnı biliyo zaten
Cevap sahibi+1 yılGenelde o zorlandığım oluyo
Cevap sahibi+1 yılTabiki çekiyorum o acıyı. Hayır yatarken çıkarırım
Cevap sahibi+1 yılOrası bana kalsın
Cevap sahibi+1 yılSananeeee
Cevap sahibi+1 yılSananeeeeee
Cevap sahibi+1 yılKızdırdığı zaman bağarırım kavga ederken
Cevap sahibi+1 yılHhayır
Cevap sahibi+1 yılBilmem
Cevap sahibi+1 yılYok o kadar değil
Cevap sahibi+1 yılOrası bana kalsınn
Cevap sahibi+1 yılTabiki hayır
Cevap sahibi+1 yılSaçma saçma seyler sorma neyse ben gidiyorum iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ama sanane benim sütyenimden ya
Cevap sahibi+1 yılKapat bu meseleyi
Cevap sahibi+1 yılEvlen o zaman neyse by
Cevap sahibi+1 yılKapat artık konuyu sinirleniyorum
Cevap sahibi+1 yılHiç bir şey
Cevap sahibi+1 yılYatAdımki
Cevap sahibi+1 yılSana konuyu kapat dedim anlamıyomusun
Cevap sahibi+1 yılHayırr
Cevap sahibi+1 yılBen yatmaa gidiyorum bir şe sorma artık by
Cevap sahibi+1 yılEngel atıcam artık konuyu kapatmassan
Cevap sahibi+1 yılSürekli aynı şeyi soruyosun ayıp denen bir şey var
Cevap sahibi+1 yılEvet severim kitap okumayı
Cevap sahibi+1 yılEn son okuduğum kitap fısıltı en sevdiğim kıtapta oydu
Cevap sahibi+1 yılEvet güzeldi
Cevap sahibi+1 yılBilmem eşim beğeniyo ya bir şey soruxam evlimisin
Cevap sahibi+1 yılNeden evlilikte cinsel hayatı merak ediyosun
Cevap sahibi+1 yılHiç birlikte olmadın kimseyle herhalde
Cevap sahibi+1 yılSor
Cevap sahibi+1 yılBunun cevabını veremem
Cevap sahibi+1 yılBununda cevabını vermem
Cevap sahibi+1 yılÖzellikle izlediğim bir film yokta genelde aşk filmleri
Cevap sahibi+1 yılHangi mesleği yapıyosun
Cevap sahibi+1 yılİzliycek vaktim olmuyoki
Cevap sahibi+1 yılHımm
Cevap sahibi+1 yılEşimle spor salonuna gidiyoruz
Cevap sahibi+1 yılHayır yok
Cevap sahibi+1 yılEşimle biyerlere gitmeyi seviyoruz ama vaktimiz yok her ikimizinde
Cevap sahibi+1 yılDüğünümde evet dediğim. Zaman
Cevap sahibi+1 yılHayır bazen
Cevap sahibi+1 yılHastanedeki. doktor arkadaşlarımla bazen konuşuruz ama çok nadir
Cevap sahibi+1 yılNe uaşadıysak üstü kapalı bir şekilde konuşuruz
Cevap sahibi+1 yılBilmem kimseye gidp böyle bir şey sormadım
Cevap sahibi+1 yılAslında hastanede bir doktor arkadaşım bana aşık olmuş bende tabiki hayır dedim belki odur
Cevap sahibi+1 yılDışarıda tabiki hayır ama evde çok açık giyinmem ama. Yinede dekolte giyerim
Cevap sahibi+1 yılNormal çok fazla açık olmayan dekolte
Cevap sahibi+1 yılBilmem sormadım eşime
Cevap sahibi+1 yılevet yoktu
Cevap sahibi+1 yılDaha az bile olabiliyo
Cevap sahibi+1 yılAzalmıyo benim yuzümden doktor sakıncalı buluyo hamileyken
Cevap sahibi+1 yılİsteksizlikte var biraz duygusalım şu aralar
Cevap sahibi+1 yılArada sırada evet olması gerek
Cevap sahibi+1 yılBilmem ben değilde şöyle oluyo doktorun verdiği takvimde hangi haftalarda ilişkiye girebiliceğmiz hakkında yazılar var ona göre oluyo
Cevap sahibi+1 yılHayır.
Cevap sahibi+1 yılBazen evet yoruyo
Cevap sahibi+1 yılBazen evet bazen hayır
Cevap sahibi+1 yılHayır yok.
Cevap sahibi+1 yılBenmi
Cevap sahibi+1 yılBence bu konuyu kapat daha fazlada konuşmayalım
Cevap sahibi+1 yılDemek istediğim bundan sonra hiç konuşmayalım
Cevap sahibi+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılEvet:)
Cevap sahibi+1 yılNe yardımı
Cevap sahibi+1 yılYardımmı istiyceksin yoksa yine saçmalıycakmısın
Cevap sahibi+1 yılSor bakarız
Cevap sahibi+1 yılHani yardim istiycektin
Cevap sahibi+1 yılNiye halden anlamıyosun eşim geldi onu karşıladım cevap veremedim
Cevap sahibi+1 yılHayır cevaplamıycamm
Cevap sahibi+1 yılNeden
ömrüm boyunca unutamayacağım bir şey varsa oda geçekten aşık olduğum kızı ilk defa öpüşümdür , burgerking te herzamanki yerimizde oturuyorduk onu bir kaçkez yanağından öpmüştüm sadece o zamanda öpmek istedim yanağından , çok tatlı ve güzel görünüyordu :) , yanağından öptüm ve biraz geri çekildim göz göze geldik ve öylece bakışırken dudaklarına hafifçe bir buse kondurdum oda bana aynı nezaketle karşılık verdi biç ayrılmadan bir süre öyle öpüştük sanki saatler geçmişti ama 5-6 saniyelik bişeydi onunda en az benim kadar heyecanlandığını ve titrediğini hissetmiştim
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılOrtaokuldaydık o ara. Titreme girmişti o an ve o gün dünyanın en karmaşık duygularına sahip insanı olmuştum. Çünkü mutluluk içimde patlıyor ama tam dışarı vurmuyordu. Tabi bir sonra ki öpüşme için iple çekerdim. Masumduk art niyetimiz yoktu içimizin titremesi ondan yani.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
+1 yılHarikaydi..
17 yasımda..
Evimin salonunda tam ortada ben mutfaktan geldim o odadan ellerimden tuttu gözlerime baktı seni seviyorum dedi..
Bende demeye kalmadan..:)
Kızımın babası ve benim biricik kocam..161 Yorumlailk ben onu öpmüştüm gözleri kapalı öylece duruyordu bir 5 dk düşündüm herhalde öpsem mi öpmesem mi diye sonra değeceğini düşündüm öptüm ilk seferde anlamadı karşılık vermedi yanlışlıkla oldu sandı galiba ikinciyi öpünce karşılık verdi. ikilemle başlayan tutku ve aşkla devam eden şehvetle biten bir öpüşmeydi güzeldi ama romantik olmasını isterdim
41 Yorumla- +1 yıl
@cassnuu romantik olmuş epeyce sanki :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçen yaz buluşmuştuk. Gece beni eve bıraktı (arabayla falan degil yuruduk :D) evin kosesinde vedalasırken ellerimi bırakamadı, yanına dogru cekti beni ve dudağımdan optu. Gözlerimi kapattım noluyo dedim icimden inanamadım, ve hala sanki saatlerce surmus gibi geliyo bana. Ama en fazla 3 saniye oyle kaldık. sonra dudaklarını actı biraz dilini hissettim, sadece degdirdi ve geri cekildi. O an var ya. Havai fisekler patladı icimde. bir titredim, terledim.. sonra sarıldı sımsıkı... Hic unutmam o anı, ilk sevgilimden ilk opucugumdu.
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu muymuş yıllardır merak ettiğim şey dedim. Çok hoşuma gitmedi. Ama ondan ayrıldıktan sonra başkasını öptüm aman tanrım didim!!! Nasıl hoş nasıl güzel bir duyguymuş meğerse. İlk ben öpmüştüm ona çok karşılık vermedi ama yine de çok etkilendim :D 2. Ve 3. ye karşılık verdi sonra kotu olunca devam etmeme izin vermedi :D ah ah ne güzel gündü. Dudaklarımı ısırdı ufaktan şapşal. İşte sonrasında kendime gelemedim mal mal güldüm konuşamadım kelime bulamadım utandım düşünme yetimi kaybettim. Son öpücüktü.
11 Yorumla
+1 yılYillarca hoslandigim cocukla cikmaya baslamistik cok tecrubeli birisi oldugundan sahaneydi dusundukce icim titrio ama ogun baska bsye izin vermedigim icin sanirim beni terk etti yani sebebini bilmiyorum. s ama 3yil gecti hala pesimde sevgilim oldugu halde mesaj atio en son arkds olalim seni cok ozledim dedi. Gelse opse kizmam yani :$
134 Yorumla- +1 yıl
Ellettirmedim iyikide ellettirmedim belki yinede ayrilcakti :D o son bulusmamiz ollmustu :( ama herseyiyle mukemmeldi
- +1 yıl
Gogsumu acmaya calisti baya. Sonra bir ara bacagimin arasina koydu bnde skstirdim harket ettiremedi
- +1 yıl
Evet noldu :D
- +1 yıl
Baskasinda ulasmistir sknti yok ;)
- +1 yıl
Yok olmadii
- +1 yıl
Yok olmadii. d
- +1 yıl
Ehehhe bukdr yeter
- +1 yıl
85B
- +1 yıl
Yine mi sen :D
- +1 yıl
Ben burdayim :)
- +1 yıl
Iyidir yani :D
- +1 yıl
Yok oynamiom okdrda degil :D
- +1 yıl
Yeter ama haddini asion ;)
- +1 yıl
Hayir
Öpücük ile öpüşme farklı. İlk öpücüğüm birden gerçekleşmişti, çok utanmıştım ve büyüdüğümü hissetmeye başlamıştım, bu da nedense beni korkutmuştu. İlk öpüşmem ise olgunlaştığım ve bu korkuyu yendiğim bir zamanda olmuştu, başta ıslaklık biraz beni rahatsız etti ama sonra uyum sağladım ve hoşuma gitmeye başladı. Hatta aynı gün tekrar tekrar yapmak istedim. :P
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:D ay 13 yaşımdaydım :D benden 5 yaş büyük bir sevgilim vardı :D sakız versene dedi cebimden çıkarıyodum yapıştı dudama :D bir yarım saat falan öpüştük sonra çekti ağzını :D bak aldım sakızını dedi :D titremiştim baya bir :D boşalmıştım galiba soruna pek cevap veremedi ama ossun :D
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkızlar erken giriyo ergenliğe salak :D
Bir parkta sana çok çılgın bir şey göstereceğim diyerek öpmüştü. Salakçaydı ve hiç hayal ettiğim gibi değildi. Sonradan kız arkadaşlarımızla konuştuğumuzda anladık ki hiç kimsenin ilk öpücüğü istediği gibi, hayal ettiği gibi olmuyormuş. İlk öpücüğümü böyle harcadığım için kendime sinir oluyorum! :D Onunda ilk öpücüğüydü, kısaca maldık. Ama öyle ya da böyle ilk öpücük unutulmaz! :D
02 Yorumla- +1 yıl
keşke unutsak benmkide berbattı :D hatta kaka gibiydi FCK ! :D
+1 yıl15 yaşında öpüşmüştüm kız sınıf arkadaşımdı hep onunla aynı sırada otururduk bir gün zil çaldı okul çıkısı herkes çıktı bana iki dakikan var mı bir şey sorucam dedi kitapları karıştırıyordu ve sonra bir anda dudağıma yapıştı bende karşılık verdim ve çıkmaya başladık öyle işte çok hoş duygulardı...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yıl20 Yorumla Adam ağır sapık erkeklere tek cevap kızlara alayına yavşamış
100 Yorumlaenteresan ama bir ürperti gelmişti titremeye başlamıştım, öptükçe titriyodum sanki... ve inanılmaz zevk almıştım.. çok farklıydı.
24 Yorumla- +1 yıl
@crn88_77 sebebi ne olaki acaba :P
Burada ki kızların çoğu aldatılacak bence, evlilik öncesi hiç bir ilişki yaşamayan kişi, evlenince kocasını bıktırır, seksten soğutur, adam da gider aldatır.
00 Yorumlal*n olum senin karınla kız kardeşine boyle konuşsalar olurmu l*n p**evenk yok mu senin anan bacım i*ne o. c
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO an öyle heyecanlandım ki , o olaydan bir ay sonra bile o anı düşündüğümde eklemlerim birbirinden ayrılıyor dizlerimin bağı çözülüyo düşüyo gibi oluyordum anlık. Aşık olduğum kişide olmuştu.
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhayır 5. sn gibi bişeyi. Ama ilk olduğu için aylar sonra bile etkisinden çıkamamıştım. İlk aşkımdı. Keşke hiç karşıma çıkmasaymış.
Cevap sahibi+1 yılUnuttum onu! sadece hiçbi fedakarlığıma değmezdi. 4 yıl geçti hala gördüğümde heyecanlanıyorum. lanet insan
Cevap sahibi+1 yılSalak şey bak aklıma geldi yine sinirlendim:D
Bundan yaklaşık 7 sene önce falandı sanırım. Çok değişik bir duyguydu daha çok merakımı giderdi diyebilirim diğer duygulardan ziyade.
00 YorumlaDostum ilk öpüşmem farklıydı yaa !! Anlatılmaz Yaşanır... Çünkü hayalini kurmaya bile çekindiğim kız beni seçmişti ve ilk defa bununlada öpüşünce çok farklı oldum yaa tabi o zamanlar 15 yaşımdaydım :D :D
00 Yorumla9 yil önceydi ucurumun kenarinda agacin altindaydik. (Antalya) opunce kiz kosarak gitti sevincten agaci tekmeledim ah ulan sen neymissin falan dedim kendime. d sonra yillar gecti dudagimiz yalama oldu. d
00 Yorumla
+1 yıl"bu ne len böyle tükürükleri agzimin icine girdi" diye dusunmustum :) (13 yasindaydim) :)
10 Yorumlaİlk öpüşmemde çok acı çekmiştim, dudağım kanamıştı. Tentürdiyot sürmüştüm, dudağımın yarası uzun süre geçmemişti.
10 YorumlaOlmadi öyle brseyy evlenince insallhh ilk ve son :)
30 Yorumla
+1 yıl6 yaşındaydım baya baya Murat boz gibi öpüştüm amk. Çok zevk aldım. Kızda kendi isteği ile o da 6 yaşındaydı o öpüşmeyi unutamam. Sanki doğuştan öpüşmeyi biliyordum öyle diyim :) her tekniği denedik. İlk aşkımdı o benim.
01 Yorumla- +1 yıl
Dipnot:Öpüşme basit bir öpüşme değildi 10 dk sürmüştü. Sevişme diyelim kapsamlı olarak.
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk öpüşmem (öpücük değil) 7 yaşımdaydı ve hatırlamıyorum. Evcilik oynuyoduk yalnızdık. 1 hafta sonra da amerikaya gitti kalleş, namusum barbielerin üstünde kaldı :(
00 Yorumla
+1 yılöpüşme olmadı ama öpücük oldu.. ve bilmiyorum hislerimi dökemeyecek kadar güzel duygular içerisndeydim
00 YorumlaLise son sınıfta yaz dönemi. Göl kıyısında güzel bir akşam üzeri.
Gözleri parlıyordu. Unutulmaz bir andı. Tarifsiz...00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir tane oldu unide conversimi baglayamadigimi soyledim geldi bagladi hadi dedi kendime ansizin cektim dudagindan optum aslinda bir nevi azindan opmus oldum sasirdi kizardi itti beni kimseler de yoktu. Salak daha
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok güzeldi çok heyecanlanmıştım ama en güzel yanı ilk öptüğüm kızla hala beraberim
44 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevet :)
Cevap sahibi+1 yılorası bana kalsın
- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılİlkler her daim özeldir. En özeli eşime saklıyorum.
35 Yorumla- +1 yıl
GEL !! evlenelim anasını satayım.. düşüncene saygımı ileteyim en güzelii
- +1 yıl
Eyvallah koç :) bizim gibi düşünenler az kaldı.
- +1 yıl
@TazmanyaCanavarıı
- +1 yıl
@morayakkabı ben kendim bile sevindim haleen böyle kızların oldugunu bilmek güzel :) Bakir bir erkek olarak inan çok sevinçlendim şapşik şapşik :)
- +1 yıl
Hahahahaha az da olsa var türevlerimizden :)) rahat ol sen nasıl biriysen seçiminide o yönde yaparsın zaten ;) @TazmanyaCanavarıı
14 yasindaydim. Ani oldu. Heyecan ve tutku dorukta.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç öpüsmediğim için bilemiyorum evlenene kadar da kimseyle öpüşmem zatn
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılİğrenmiştim. Kızmıştım. Ne hakla iznim olmadan cesaret edebildi ki
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHiçbir şey diyemedim. Kısa sürdü zaten. Sonrasında bir sürü kezban tribi attım ona baktıkça utandığım için ayrıldım :) ama aşk farklı bişey. Yağan karın altında üşüye üşüye elini bile tutmadan oturduğumuzu bilirim. O benim ilk aşkımdı. Niye aşkın büyüsünü bozmalı ki. Bence bir anlamı kalmıyo aşkın
7 ayçok güzel bir histi geçen sene öpüştüm zaten yani 8. sınıfta şu an onla hala sevgiliyiz ilk öpüşmemizde mahhale aralarında tenha bir yerde oldu 6sn filan sürdü ama çok iyidi be şuanda hala öpüşürüz bazen
00 Yorumla
+1 yılDenemedik ama harika birşey olduğunu dudaklarına yaklaştığımda anlamıştım
00 YorumlaKendi Rızamla olmamıştı bişey hissetmedim. Dahada öpüsmedim.
04 Yorumla9 Yaşımda Bahcede Komşunun kızlarıyla , Çarşaf battaniyeyle Çadır kurup evcilik Oynarken çadırın İçinde Öpmüştü beni Çadırı Yıktım : D
10 Yorumla
+1 yılÇok ani olmuştu. Öylece kala kalmıştım. Çok utanmistim.
18 Yorumla- +1 yıl
Aynen.
- +1 yıl
Işte siz erkekler istersiniz. Biz kizlar istemeyiz. Fark bu.
- +1 yıl
Evet basit kizlar verir istediklerini.
- +1 yıl
Soran arkadaş düşüncelerine niye bizi ortak ediyorsun sen istersin o senin düşüncendir bize mal etme rica ediyorum.
+1 yılİlk öpüşme önemli tabi.. İnceden bir ateş basıyo gittikçe alevler yükseliyo uzay boşluğundasın zaten o an başka bişey düşünemiyosun..
00 Yorumla
+1 yılİlkini hiç hatırlayamıyorum ama 3 yıl önce öpüştüğümde ses titremesi ve ses kısıklığı yaşadığımı hatırlıyorum 😊
00 Yorumla
+1 yılHiç bir şey :( Sadece birazcık şaşırmıştım galiba.. Sanırım pişmanım..
00 YorumlaKız vantuz gibi yapışmıştı dudaklarımın maşallahı var zenci dudağı gibi olunca yapışan yapışana.
00 Yorumla
+1 yılBenim olmadı, bana ait olmayan bir kızla neden öpüşeyim ki. Hoş olmaz. İğrenç bir durum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok gerizekalıcaydı öküzün teki izin almadan yapmıştı. Nasıl olduğunu hatırlamıyorum bile çocuğu sevmiyordumda
03 Yorumla- +1 yıl
Izin almadan nası oluo ki öpüşme :)
Cevap sahibi+1 yılla uzun öpüşme değil değdirme
Öpüşmedim bu zamana kadar öpüşmemde evlendigim adam sadece öpebilir
12 Yorumla- +1 yıl
İnşaallah
bilmiyorum ruhum iki pamuk tarafından okşanıyor gibiydi içimden ısırmak geliyordu
10 Yorumla
+1 yılkasığıma bir bıçak saplanmış gibi hisetmiştim (iyi anlamda)
00 Yorumla
+1 yılhacı ruh gibiyim la ben :D sade şey hissettm ulan ya beceremezsek :D sonra 40 yıllık öpüşken olduk :D
00 Yorumla
+1 yıliliklerime kadar ürpermiştim çok heycanlıydıı :D:D:d. d::Ddddd
03 Yorumla- +1 yıl
yok beaaa :D:D:DdDD
Kalbim hiç o kadar hızlı atmamıştı çok heyecanlanmıştım
05 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOna güvendiğimi ve onu deli gibi sevdiğimi tüm vücudumda iliklerimde hissetmiştim
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYok fazlası olmadı izinde vermem zaten ama gerçekten ilk askmdi çok sevmiştim ilk defa birine guvenmistim bidaha da kimse olmadı çünkü artık duygularım yok gibi :/
+1 yılHacı kısa ve öz anlatılmaz yaşanır git bir hatunla öpüş emin ol ilk öptüğün kızı hiç bir zaman unutamazsın asıl ilkin ilk sevgilin diil ilk öpüştüğün elini tuttuğun ve ilişkiye ilk girdiğindir.
00 Yorumla
+1 yılValla o kadar harikaydi ki. Gidecegi yere degil sinifina kadar biraktim. Dershaneye kadar heryerde opusmeye devam etmistik
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsahiplendim yani onunda ilkiydi benimde ilkim duygusal bağ oluşmuştu b*k var gibi bıraktım bide aklımı s*kim şimdi arada bul öylesini
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaltımda bir sıcaklık hissetmişdim megersem boşalmışım nasıl bir abazalık varsa artık o zaman bende
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhizli kalp ritmi, vicik vicik dudaklar, ve ereksiyon hali :) heyecan vardi biraz iste. evde yalniz olmanin rahatligi birde
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevt
Cevap sahibi+1 yılustunde oturdugun sey sertlesince farketmez msn sen olsan :)
Cevap sahibi+1 yılo gun pek ilerisi olmadi ilk oldugu icin. ama sevisme guzeldi tadini aldimm
elim ayağım birbirine dolandı 5 dk kendime gelemedim...
00 Yorumlaböyle bir ayaklarım yerden kesilmişti yani:) sonradan alışılıyor ama
00 Yorumlaİlk kez anaokulunda müsamerede kızı yanaktan yerine dudaktan öpmüştüm salonda :D
00 Yorumla
+1 yılsadece kızların cevaplarını yanıtlamış müptezel sorusu.
10 Yorumla
+1 yılevlendikten sonra cevabımı yazacağım.
518 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle.
- +1 yıl
Zina işlemeye hiç niyetım yok.
- +1 yıl
pp?
- +1 yıl
evet
- +1 yıl
bana hep yapılır bu alışkınım o yzden :)
- +1 yıl
doğrudur. cok teşekkürler :)
- +1 yıl
face kullanmıyorumkı :)
- +1 yıl
neden? :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇıkan seslerden rahatsız olmuştum. bir ara gözlerimi açıp napıyorum ben ya dedim.
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBilirsin işte :/
Cevap sahibi+1 yılTabiiki de öpüşürken çıkan seslerden rahatsız olmuştum
Cevap sahibi+1 yılOlmadı. Olamazda.
- Devamını Gör (67)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası