❗️Birbirini darlayan çiftleri görünce sizde darlanıyor musunuz?

❗️Birbirini darlayan çiftleri görünce sizde darlanıyor musunuz?
Bana sıkıntı basıyor, bu yüzden de hayatımda bir ilişki istemiyorum. Hatun kişi: "O kim, seni niye arıyor, filancayı nereden tanıyorsun, hani şuraya gidecektik, hani şunu yapacaktık, şu gün filan yere davetliyiz unutma, gitmezsek ayıp olur... Haa sen haftasonunu bensiz program yaptın yani... Eee kaç kişi olacaksınız yemekte? Kızlı erkekli mi? Ben niye gelmiyorum? E tanışırım ne var hiçbirini tanımıyorsam. Aşkım bak şimdi bu aletin 4 farklı markada 12 ayrı modeli var, hepsinin özellikleri farklı. Fiyatları da 500 lira ile 4.500 lira arasında, hangisini alalım? Ya tamam gürültülü yerdeydin duymadın ama ben sana ulaşamayınca merak ediyorum, endişeleniyorum." Öööeeehhh bi sal beni ya...
Saçma geliyor bana. Neyse ki bu konuda çok şanslıyım beni sıkmayan bir sevgilim var keza bende ona öyleyim. Daha sağlıklı bir ilişki oluyor bu şekilde.
Cevap
33Cevap
Büyümeyi red eden erkek sorumluluktan kaçar; kadını sindirerek duruma alıştırmaya çalışır. Zamanla kadın partnerinden umudunu keser; uyarılar, tartışmalar ve kavgalar artık azalmış hatta bitmiştir. Sonra kadın partnerini ansızın terk eder ve erkek söyle düşünür: Peki ama neden? Hiç bir sorun yoktu ki... hem de her şey tam da düzene girmişken...
Umrumda olmuyor açıkçası herkesin kendi ilişkisi ne yapıp yapmıyacağını bilmeleri gerekiyor bir ilişkiye adım attıklarına göre...
Hiç kimsenin özeli beni ilgilendirmiyor. Iliski iki kisi arasında yaşanır üçüncü bmveya dördüncü kişilere b** yemek düşer.
Hayır darlanmıyorum bana ne o çiftlerden 😅
Tam benlik diyorum..
Darlamak iyi olmaz
Nerede sevgili görsem son zamanlarda hepsi tartışıyor. Otobüs durağında, avm'de cafede yan masada... Hepsinde de ortak özellik, erkek kıza bağırıyor kız pusmuş dinliyor. Biri bana bağıra bağıra konuşucak ve ben oturup dinlicem 😂😂 Önceden ekonomik koşullar vs kadınlar susardı şimdi daha özgürüz ama kadınlar yine susuyor. Hayvanseverlik böyle bir şey değil tc kızı çok yanlış anlıyor 😂😂
Off evet, kuzenimle nişanlısı öyle. Kızla dışarı çıkıyorum nişanlısı görüntülü arıyor yemek yemeye gidiyoruz görüntülü arıyor ben onun yerine boğuluyormuşum gibi hissediyorum, sinirleniyorum. Asla çekemem öyle birini.
Hayır benim umurumda olmuyor hiç bir çift zaten sevgili olanlar ile ilgilenmem yani kendilerini darlasınlar bana bulaşmadıkları sürece ben darlanmam beni kendi ilişki hayatım ilgilendirir ki oda yok zaten..
Boğuluyorum ilişkiden nefret ediyorum. Hatta samimi olduğum bir arkadaşjmın ilişkisi ise yeminlen ilişkiden midem bulandı derim. Sevgilim olacaksa da sizi gördükten sonra tövbe ettim
Hayır bu onların problemi. Çekirdeği alıp izliyorum öyle.
Evet özellikle büyük marketlerde karşılaşıyorum
bu yüzden kulaklık takıp müzik dinleyerek alışverişe devam ediyorum 💆🏻♀️
Kimsenin özeline karışmam da şimdi onlar gözüme soka soka darlanıyolarsa ben de gözlerine soka soka darlanırım 😄
Kızlar bu konuda çok başarılı başımızın etini yiyorlar sevgisinin sümüğünü bile anlatanlar var hem çocuğu darliyir hem bizi
Herkesin kendi hayati ben karisamam. Ama kendi iliskimde darlandim daha önce. İnsan böğ oluyor cidden.
Mutlularsa ben de mutlu oluyorum. Hayat onların hayatı. Bir şey söylemek haddim değil ve olamaz 😄
Evet birde bir dargın bir barışıklar cok sıkıcı
İnsanların ilişkileri beni ilgilendirmez ama yapış yapış ilişkiler hoş durmuyor dışardan
Kıskanç insanlar darlanir. O ilişkiye sahip olmak isteyipte, sahip olamayanlar.
Sevmiyorum bu diyalogları, çok rahatsız ediyorsa eğer yerimi değiştiririm..
En İyi Cevap