• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Kadınlar hangi noktada erkeğin ilişkiye ciddi bakmasını sağlıyor?

loveonthebeach
loveonthebeach Takip Et
Xper 5 Yaş: 39
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
13
Yapay Zekaya Sor

lütfen dürüst cevap verelim... bir ilişki ciddi mi değil mi erkekler nasıl karar veriyor buna kafalarında?

Kadınlar hangi noktada erkeğin ilişkiye ciddi bakmasını sağlıyor?
İlişki Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • SporcuMan18013
    SporcuMan18013 Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Bu durumda birçok etken olsa da erkekler, hayatı paylaşacağı kadının güvenilir olmasını bekler ve bu izlenimi edinmesi için de kadının prensip sahibi olmasını bekler yani bugün hayır dediğine yarın evet diyorsa o kadının erkekte çizeceği imaj sözüne güvenilmez ve duruma göre şekil alan birisi olduğudur mesela.

Hayat beklentilerinin uyuşması, sürekli talepte bulunan birisi olmaması, hobilerinin uyuşması birlikte geçirecekleri zamanın kaliteli olmasına neden olacağından erkek günü kurtarmak yerine ileriye yönelik planlar yapabileceği birisi olduğu kanaatine varır ve yine aynı şekilde kadın iyi bir imaj çizer.

Bazı kadınlar bugün olmaz denilene 4 5 ay sonra evet diyince erkeğin, ya zaman geçti bana tabikide güveniyor ondan bunu şimdi kabullendi diye düşünüyorlar ama doğru değil aksine erkek demek ki gerçek düşüncelerini dışa vurmaya başladı, belli ki kendini tanıttığı gibi birisi değil algısına kapılıyor ve bir süre sonra da uzaklaşmaya başlıyor.

0
    2 Yorumla
    • loveonthebeach
      loveonthebeach
      +1 yıl

bugün olmaz denilene 4-5 ay sonra evet denilen şey nedir mesela? biraz açarsan iyi olur çnkü hayat zaten böyle bir şey, bugün hayır dediğine yarın evet diyebiliyorsun ya da tam tersi. hiçbir şey kesin ve keskin olamıyor ki hayat içerisinde

Yorumla
    • SporcuMan18013
      SporcuMan18013
      +1 yıl

Herhangi bir davranış olabilir illaki sınırlandırmaya gerek yok.
      Hayatta prensipleri olan insanlar için bazı şeyler kılıçtan dahi daha keskin oluyor zaten mesele de tam olarak o.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Guzel soru ve kisiden kisiye değişiyor bence. Mesela benim 2 tane sevgilim oldu. Birini 6. ayda bitirdim. Ciddi olmadigini, beni gormedigini anladim. Digeri 1 sene surdu ve baktim o da bu işin adini koymaya niyeti yok ayrıldım.

Simdi ise farkli bir ortama girdim baska bir sehirdeyim.4 aydir biriyle konuşuyorum ve adam bana bazi sinyaller veriyor. Iste şu şu ozelliklerde biriyle cok iyi yuva kurulur, sende bir kadin olarak bunlar var diyor mesela.

Ama onceki sevgililerimin ya kriterleri farkliydi ya da ciddi bir sey dusunmedikleri icin benim ozelliklerimi goremiyorlardi. yani bu bazen kisinin kendisinden degil karsi taraftanda kaynakli olabiliyor.

Ben suanki gorustugum adama hicbir sey de yapmadım. Normal, sohbet muhabbet. Eski sevgililerim de neysem simdi de oyleyim tabi daha mesafelisi. Ve adam ilk gordugumde ilgimi cekmis, fiziksel olarakta cok begenmistim. Bu sebepten kendisiyle iletişimim diger arkadaslara gore biraz daha mesafeli ve utangac basladi aslında.

Yani bende ne gordu bilmiyorum. Eski sevgililerimin goremeyip bunun gordugu sey ne? Benimle ciddi konulara dahi zaman zaman giriyor ve fikrimi soruyor. Eski sevgililerime anlatirdim ama anlamak istemezleri bu kisi bizzat bu konulari acip tanimaya da çalışıyor bir yandan. icimdeki bir ses ve bana yansittigi enerji de bu adam ciddi iliski insani diyor. Belki bende ona oyle yansiyorumdur.

Bazen erkekler, kadin ciddiyse bile bunu pek sallamiyorlar es geciyorlar, gormezden gelmek işlerine geliyor. Kadinlar iliski icerisinde genelde ciddidir cunku, evlilik dusunceleri illaki kurar pek cok kadin. Basladigi bir iliskiyi de oylesine baslayan kadin azdir. Erkekte sıkıntı oluyor işte bunlar.

Ama suanda ilk kez yasamadigim seyleri yasiyorum. Eski sevgililerime anlatmak istedigim seyleri Şu an ki adam bana bizzat soruyor ve fikrimi aliyor. Aslinda soru basligi yanlis bence. Ciddi olmak isteyen ciddi oluyor bu kadar basit. Kadinlar olarak ciddi olmayani ciddiyet noktasina getirmek sadece sizi yorar.

Istemiyorlarsa yol vermek en dogrusu bence. Kimsenin kimseyi bekleyecek tahammulu yok, kimsenin b ukadar ömrü de yok. Hani bu askerlik, okul ya da baska bir sey degil ki bekleyesin. Karsi taraf ciddi degilse degildir. Sizinle gelecek dusunmuyorsa dusunmuyordur bu kadar basit aslinda.

1
    3 Yorumla
    • darkone
      darkone
      +1 yıl

Umarım mutlu olursun
      Hayat çok basit ama öyle zorlaştırıyoruz ki
      Umarım yanılmadan mutluluğun gelir

Yorumla
    • loveonthebeach
      loveonthebeach
      +1 yıl

demek görmek isteyen görüyor istemeyense istersen padişahın kızı ol prenses ol görmüyor..

Yorumla
    • loveonthebeach
      loveonthebeach
      +1 yıl

merhaba, eski yoruma denk geldim, merak ettim ilişkin nasıl ilerledi acaba, her şey yolunda mı o kişi beklediğin tahmin ettiğin gibi olmaya devam etti mi

Yorumla
  • tuba-sueda
    tuba-sueda Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Kadın erkeğe karşı tanışma sürecinde o aradaki mesafeyi net ayarlayabildiyse, aynı anda birden fazla erkek üzerinde çeşitli operasyonlar yapmadan "duruşum belli, niyetim sensin" mesajını sevdiği adama net sunabildiyse o adam o kadını er ya da geç anlar başka yolu yok diyorum.

0
    0 Yorumla
  • İnce_Memed
    İnce_Memed Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 33%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.

Dışardan gördüğü çizdiği profil çok önemlidir tabi kadınlar kadar detaylara çok hâkim olmasak da erkekler bir ilişki insani olup olmadığına bakarlar ve bunun ciddiyetle sürdürebilir mi değil mi ona karar vermek için izlenimler edinmeye çalışırlar.. öncelik güven ortamı oluşması çünkü güvenmediği bir insanı sevemezsin sonra doğru bir iletişim çok önemli beni yeterince anlıyor mu bazı noktalarda anlaşabiliyor muyuz buna dikkat ederler sonra alışkanlıklar ortaya çıkar zevkler tarzları nelerden keyif aldığı... ve davranışları aslında temel nokta bu çünkü bu uyum ister saygısı güzel düşüncelere sahip olması yeterince anlayışlı mı empati kurabiliyor mu öz eleştiri yapabiliyor mu çok önemli tabi kadının ilişkisi için ciddiyetli davranması gelecekle ilgili ortak düşünce planlamar kurması erkeği biraz daha yaklaştırır tabi her ne olursa olsun dürüst davranması, ilgiler önemsenmek problemlerini dinlemek özel hissettirecek davranışlardır... Tabi bunlar erkekler içinde geçerli karışıklı olmalı çünkü her şeyi kadınlardan beklemek bencillik olur bu soruyu kadınlar için sorsak aynı şeyleri söylerdim... ben biraz kendi bakış açımi anlattım aslidna çoğu erkek nasıl davranır bilemem ama temel nokta aşağı yukarı böyledir buna benzer... son olarak ciddi bir ilişki için seçici olmak lazım kadın içinde erkek içinde geçerli bir bir tanıma lazım hata yapma riskimizi azaltmak için bunu derken aşırı bir kriterde olmamalı çünkü kımse mülkemmel değil sonuçta belli başlı şeylere dikkat etmek gerekir... şimdilik aklıma gelenler bunlar 😊 biraz uzun oldu ama kusura bakmayın

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

11

Cevap

23

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.

Genelde güzellik veya para bu yüzden hiç sevilmedim

https://www.youtube.com/embed/3AtDnEC4zak
    0
    0 Yorumla
  • darkone
    darkone Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 41%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Aslında her şey boş...
    Basit olan hayatı zorlaştırıyoruz...
    Üzerine giyebilecek kıyafetin
    Karnını doyurabilecek imkanın
    Başını sokabilecek bir evin
    Ve en önemlisi sağlığın yerindeyse
    Şükür...
    Hayatınıza girecek kişide aynı kafa yapısındaysanız bir şekilde gidiyor...
    Ancak bir yerden sonra fazla fikir ayrılıkları yaşanıyorsa ciddiyette azalıyor...
    Görsellik zamanla değişiyor
    Fikirler zamanla değişiyor
    Ama vicdan saygı zamanla değişmiyor
    İnşaAllah herkes aradığı mutluluğu bulur ve evlenir

0
    0 Yorumla
  • KahveSacliHeRif
    KahveSacliHeRif Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 46%
    +1 yıl

bunu kımse hemen anlayamaz pat dıye 2.3 bulusmada... enaz bır 4-5 aylık sure lazım. Benımle evlılık dusunup dusunmedıgını anlayabılmem ıcın. tezacele edenınde duygularından suphe ederım. Cocuk oyuncagı degıl bu pat tanıstık ben senı sevdım hadı evlenelım demek.

0
    0 Yorumla
  • zirkonn
    zirkonn Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı.

bunu tek bi faktöre bağlamak zor bi çok etken var bunu sağlayan
    mesela kadının güzel yemek yapması
    anlayışlı olması
    güven vermesi
    sadık olması
    merhametli olması
    ailesine ve ailene karşı olan tavırları
    ekonomik tavrı (tutumlu olması)
    etrafındaki insanların söylemlerine karşı duruşu
    kafa denkliği
    hayata bakışı
    daha bi sürü sayardımda yoruldum bu kadarı kafii

0
    2 Yorumla
    • loveonthebeach
      loveonthebeach
      +1 yıl

çok mnatıklı ve makul kriterler, ama karşılıklı olmazsa maalesef sıkıntı olabiliyor

Yorumla
    • zirkonn
      zirkonn
      +1 yıl

tabiki karşılıklı olması gerek zaten bi taraf bu özelliklere sahipse diğer taraf bunun tam zıttı ise sıkıntı

Yorumla
  • BenLookie
    BenLookie Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 88%
    +1 yıl

Ben kendi adima soyliyim. Bir iliskiye basladigimda empati kurarim bana bu yapilsa nasil. tepki veririm uzulurmuyum kirilirmiyim nasil davranmaliyim diye kafamda tasarlayip ona gore karsimdakine yaklasirim

0
    3 Yorumla
    • loveonthebeach
      loveonthebeach
      +1 yıl

keşke herkes birbirine gerçekten böyle yaklaşsa zaten ortada hiçbir sorun kalmaz

Yorumla
    • BenLookie
      BenLookie
      +1 yıl

Ama yinede husrana ugradim. zamaninda aldatilmistim

Yorumla
    • loveonthebeach
      loveonthebeach
      +1 yıl

ya çok üzgünüm ama aldatılan erkeklere hiç acıyamıyorum, neden bilmiyorum ama haketmiştir gibi geliyo hep ya : ( yanlış anlama elimde olan bi şey değil bu cidden

Yorumla
  • obiralfa
    obiralfa Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 100%
    +1 yıl

Erkek bunu dile getirdiği an kadının maskarası oluyor.

Soran için demiyorum ama çoğu kadın, erkeğin ilişkiyi ciddiye aldığı her iletişimde dalga geçilen bir oyuncağı oluyor.

0
    3 Yorumla
    • loveonthebeach
      loveonthebeach
      +1 yıl

kesinlikle yanlış bir düşünce hatta şaka gibi demek istiyorum, bu tip bi insanla karşılaşmışsın belli ki anlıyorum ama hiçbir kız sevdip değer verdiği bir ilişkide ciddiye döndüğü zaman dalga geçmez, o dalga geçen zaten problemlidir, tercih etmeyeceksiniz o zaman siz de öyle insanı.

Yorumla
    • obiralfa
      obiralfa
      +1 yıl

Ne hikmetse bu karşılaştığım insanların tamamı böyle olan kadınlardı.
      Zannederim ki hemcinsinizi benim kadar iyi tanıyamazsınız. Neticede lezbiyen olmadığı sürece kadın hiçbir kadını bir erkek gibi tanıyamaz.

Kadınların büyük çoğunluğu ego tatmini ve oyun oynamak derdinde. Bunu bu sitede bile binlerce örneği var.

Yorumla
    • loveonthebeach
      loveonthebeach
      +1 yıl

kadınları da insanları da pek tanıyabileceğini düşünmmüyorum bu bakış açısında birinin.

Yorumla
  • Mechanic34
    Mechanic34 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

Çok bir şey istemiyorum karşılıklı anlayış sahip çıkma bağlılık sadakat güven gerisi gelir zaten bunlar olursa fazlasını aramak yanlış olur mükemmel değil kimse

0
    6 Yorumla
    • loveonthebeach
      loveonthebeach
      +1 yıl

bekar mı olsun evli mi peki

Yorumla
    • Mechanic34
      Mechanic34
      +1 yıl

Ben insan ayırmayı sevmem ama. ben evlenmedim karşımdaki kişi de benim gibi olsun ama hep evlenmiş boşanmış kadınlar istiyor ama bende sırf öyle takılmak için gönüllerini kırmak istemiyorum onlarda kendilerine uygun birini bulut mutlu olsunlar kimseye eğlence olsunlar istemem

Yorumla
    • loveonthebeach
      loveonthebeach
      +1 yıl

hahaha ben takılmıştım aslında sana, boşanmışı kastetmemiştim orada, evli dedim farkındaysan, o kdr çok evli kadınla beraber olan alçak insan duyuyorum ki burada, sinirim bozulmuş artık öyle sordum ben de

Yorumla
    • Mechanic34
      Mechanic34
      +1 yıl

Cancazim şimdi önyargılı olmamak lazım o olaylar aslında Tamam yanlış ama çok boyutlu bir şey gelmişim 33 yaşına 17 20 yaşındaki gibi değilim ki o zamanlar da bende oldum ama ne üzdüm ne kırdım o kişinin neden benimle olduğundan tut da ne gibi şeyler yaşadığını biliyordum ve çok zengin kültürlü bir kadındı Allah razı olsun ondan çok şey öğrendim beni erkek yapan o kişiydi ve ben bir kadınla mutlu bir evlilik yapacaksam o kadının bana öğrettiği şeyler sayesinde olacak çünkü bazı insanlar seni alçaltir bazıları sana iyi şeyler katar ama nadiren olan şeyler bunlar tabiki o kişi de evlendi mutlu kızlarını evlendirdi Allah mesut etsin ne güzel insanla yanlış bir şey yaşamışım ama hata dan bile böyle ders alınacaksa böyle hata yapılmalı ama insanlar cinsel açlık ve göz açlığı var şu an da maalesef bizdeki durum çok farklıydı

Yorumla
    • loveonthebeach
      loveonthebeach
      +1 yıl

o kadınla birlikteyken kadın evli miydi anlamadım?

Yorumla
    • Mechanic34
      Mechanic34
      +1 yıl

Evli idi ama boşanma surecindeydi birde kadının yaşadıkları kolay yenilecek tarzda bir şey değildi o kadar iyi birinin o duruma düşmesi beni inanılmaz şaşırtmıştı hemde bu tarz bir sitede bile tanismadik e kolay da okey oynar iken tanışmıştık 😂

Yorumla
  • Tersdönenvenüs
    Tersdönenvenüs Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Genel olarak bu kız söz dinler mi, arıza çıkarmaz gibi görünüyor, yapıcı mı gibi sorularının cevabı evetse.

0
    2 Yorumla
    • loveonthebeach
      loveonthebeach
      +1 yıl

çok mantıklı ama arıza çıkarmaması ne için gerekli mesela? misal benim tanıdığım biri kızın arıza çıkarmayan söz dinleyen bir kız olmasını istiyordu, sebebi de kızı aldattığı zaman kız gemileri yakmasın, söz dinlesin kolay kandırabilsin

Yorumla
    • Tersdönenvenüs
      Tersdönenvenüs
      +1 yıl

Son sözü erkek söylesin, anlayışlı olsun. aldatma falan olursa Allah da erkeğin belasını versin

Yorumla
  • KırılmazRakıŞişesi
    KırılmazRakıŞişesi Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Önce bir loveboming, gaslighting, ghosting yiyorsun. Sonra kara toprağa girip çıkıyorsun. Sonra kız sana hâlâ ihanet etmemişse ciddi ilişki diyorsun

0
    4 Yorumla
    • loveonthebeach
      loveonthebeach
      +1 yıl

adsşdfş yılmaz da gülnuraya yaptı aynısını hain yılmaz : ))

Yorumla
    • Adin_berenn
      Adin_berenn
      +1 yıl

O sadece r yaptı aslında 🤣 Ersoy öyle yorumladı durumu

Yorumla
    • loveonthebeach
      loveonthebeach
      +1 yıl

@Adin_berenn şrfsz yılmazzzz dşsişişfi

Yorumla
    • Adin_berenn
      Adin_berenn
      +1 yıl

Aynen sdhsjnd

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bence kadının hal ve hateketleri, aile yapısı, görgü seviyesi belirliyor. Eğlenilecek kız değil, evlenilecek kız profili çizen kazanır 😅 tabii erkeklerin cevaplaması daha iyi bu soruyu benim fikrim bu yönde

0
    0 Yorumla
  • fernandosucree
    fernandosucree Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Bana ciddi gelene ben de ciddi giderim bu kadar aslında

0
    1 Yorumla
    • loveonthebeach
      loveonthebeach
      +1 yıl

o kadar da değil, hiç mi kriterin yok yani saçma

Yorumla
  • fesfs
    fesfs Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl

Erkekler farklıdır onlar gözünden bakabilmek lazim her ciddiyim diyen ciddi değildir. Bilemiyorum güven önemli

0
    0 Yorumla
  • Okan_Akarsu1992
    Okan_Akarsu1992 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 98%
    +1 yıl

Abla ilgi göstersinler biraz ya sevdiklerini hissettirsinler 😭

0
    1 Yorumla
    • loveonthebeach
      loveonthebeach
      +1 yıl

ilgi görünce anında değişiyorsunuz ama, göstermesinler bence öyle iyi.

Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.

Bir insan bir insanın ilişkiye ciddi bakmasını sağlayamaz ben buna inanmıyorum. bu kişinin kendi içinde verebileceği bir karardır

0
    0 Yorumla
  • vosea0
    vosea0 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 88%
    +1 yıl

Bir sürü farklı faktör var bence, ama bazıları dersen. Karşılıklı güven, sadakat, hayata bakışı gibi şeyler.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Emrivaki yapan, oldubittiye getiren, kurnaz, iyi hanım hanımcık rolü yapan (gerçekten olmasın ama) ve maddiyatçı (sürekli para takı hediye isteyen) kadınları ciddi ilişki kadını olarak görüyorlar

0
    3 Yorumla
    • loveonthebeach
      loveonthebeach
      +1 yıl

hahahahah ben katılıyorum buna ya, en önemlisi de fazla değer ve yüz vermeyen kesinlikleee

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kesinlikle. Hatta bence erkeklerin aslında sezgileri çok güçlü kimin kendilerini gerçekten sevip sevmediğini hissediyorlar. Kendilerini sevmeyen kadınları yüceltiyorlar. Bir de üstüne rol gereği alttan alıyor ve çıkarı varsa karşı tarafın değmesinler keyiflerine.

Yorumla
    • loveonthebeach
      loveonthebeach
      +1 yıl

tc imza kaşe saşiaşdifl

Yorumla
  • olricizmir
    olricizmir Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 75%
    +1 yıl

İlla uzun bi zaman geçirmek gerekmiyor aslında. Eğlenebiliyorsan, güven ortamı ki en önemlisi karar için önemli kriterler olsa gerek

0
    0 Yorumla
  • met96
    met96 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Biriyle evleneceksem bakacağım şeyler saygı, sadakat ve maddiyat bu üçü olmalı

0
    2 Yorumla
    • bosisteee
      bosisteee
      +1 yıl

Zengin olması mı gerekiyor yani senin için?

Yorumla
    • met96
      met96
      +1 yıl

Hayır benden çok daha fazla malı olsun istemem aynı şekilde benden çok daha az malı olsun da istemem denge olmalı

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Agir oturakli hareketler duzgunse hanim hanimciksa tmmdir erkek dusunur yoksa atar camdan

0
    11 Yorumla
    • loveonthebeach
      loveonthebeach
      +1 yıl

özünde sadakatsiz ve fngirdek olup ağır başlı hanım hanımcık kızı oynayarak çok güzel kandırıyorlar bu erkekleri aslında. erkek milletinin gerçekten buna baktığını düşünmüyorum. bunların en büyük püf noktası bana yüz verme ki senin etrafında pervane olayım. şaka gibi...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kacan kovalanir bazi erkeklerde kadinin esiri kôlesi oluyo yuh diyorum erkek adamin kontrolu kendisinde olmali one be õyle cevremde cok var igrenc gelio bana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Degisik insan cok kadin erkek olarak cok yani

Yorumla
    • loveonthebeach
      loveonthebeach
      +1 yıl

bence de igrenc, kendine değer vermedikleri için değer görünce ne alaka falan oluyolar, kendine değer veren erkek de görmedim açıkçası, vallahi de bunlara gram değer vermemek lazım...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Vermiyim. zaten ne isim. olur😏🤨🤨

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Asla yuz vermem sonradan guven saygi sevgi bitio bide anlatiyo seni ohhh

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sogudum herkesten tek iyim bn

Yorumla
    • loveonthebeach
      loveonthebeach
      +1 yıl

bi kadının sırf cepte görülmemek için, içinden geldiği gibi sevgisini gösterememesi çok büyük haksızlık ya, işte bu yüzden erkekler iflah olmuyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aynn bizleri kõtuluyolar ve üstelik yazik ediyolar sonundada harap oluyo gercek sevenler üzucu bi durum bu. ayyy.😣

Yorumla
    • loveonthebeach
      loveonthebeach
      +1 yıl

dertliyiz : ))))))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Çokkk hemde 😣😣😖😖🙂👍🏼

Yorumla
  • kenanCakici
    kenanCakici Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Hayat boş pompala coş boş ver nasıl olsa öleceğiz birgün ne saati belli ne günü 🔥🔥🔥

0
    1 Yorumla
    • loveonthebeach
      loveonthebeach
      +1 yıl

slağın tekisin ya. bomboş yaşayıp gidersin inşallah o zaman

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Aklı başında olan erkek her kadına insan gibi bakar hayvan gibi düşünmez bunun için değerli aklı başında birini bulmak lazım değersiz beş para etmez erkek ise pırlanta kadın çıksa karşınıza yine olmaz bu arada yazdım size

0
    0 Yorumla
  • İstare_
    İstare_ Takip Et
    Xper 1 Yaş: 28
    +1 yıl

Başta erkek ciddi biri olacak yoksa karşısına melekte çıksa derki takılıp geçelim doğrusu bu.

0
    0 Yorumla
  • 06sevda
    06sevda Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 60%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.

Ciddi düşünen erkek herşeyi inceler canım

0
    2 Yorumla
    • loveonthebeach
      loveonthebeach
      +1 yıl

doğru bu aslında, ciddi düşünmüyorsa istersen prenses gibi kız ol iyi ol düzgün ol yok, kafada bitiriyolar bence.

Yorumla
    • 06sevda
      06sevda
      +1 yıl

Akıllı kişi zamanı bekler

Yorumla
  • ParlayanGüness
    ParlayanGüness Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 39%
    +1 yıl

Bu değişiyor ama kesin bir şey demek yanlis olur.

0
    0 Yorumla
  • isim_soyisim26
    isim_soyisim26 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Yeterse yatağa gelir yatmazsa s***** gider

0
    0 Yorumla
  • seficisleri
    seficisleri Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 99%
    +1 yıl

Güven

Saygı

Sevgi

Hoşgörü

0
    0 Yorumla
  • tellyourtale
    tellyourtale Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    +1 yıl

Guzel soru cevaplaru merak ediyorum :)

0
    1 Yorumla
    • loveonthebeach
      loveonthebeach
      +1 yıl

cevaplar geliyor bak istersen bi : ))

Yorumla
  • Pınaryylmzzz
    Pınaryylmzzz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Bunu zaman gösterir

0
    0 Yorumla
  • antibiyot
    antibiyot Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    +1 yıl

Nazik ve anlayışlı olması

0
    0 Yorumla
  • Mehmetterece
    Mehmetterece Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl

Kararlı olması

0
    0 Yorumla
  • Şahingöz16_16
    Şahingöz16_16 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    +1 yıl

Herşeyi yaşıyor musunuz

0
    0 Yorumla
  • phpreal
    phpreal Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

saygılı anlayışlı olması yeterli benim için

0
    0 Yorumla
  • Grininellitonu35
    Grininellitonu35 Takip Et
    Master Yaş: 41
    +1 yıl

Kırmızı nokta

0
    0 Yorumla
  • onlineortak
    onlineortak Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

Samimiyetle

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kadınlar hangi noktada erkeğin ilişkiye ciddi bakmasını sağlıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler ciddi ilişki yaşamak konusunda ısrarcı kadınlarla ilgili ne düşünürler? 9 cevap verildi
Erkekler hangi durumda karşındaki kadına daha fazla ilgi duyar? 10 cevap verildi
Kadınlar için ciddi ilişkinin tanımı nedir? 18 cevap verildi
İlişkinin ciddiyetinin gidişini erkek mi, belirler kadın mı? 17 cevap verildi
Kadınlar mı daha bağlıdır ilişkiye erkekler mi? 6 cevap verildi
Kadınlara nasıl ilgi göstermeli? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Aşkın kuralı olsaydı ne olurdu?
  • Şuanda ne yapıyorsunuz?
  • Bazı insanlar gerçekten değişir mi, yoksa sadece kaybetmekten korkunca mı düzelmiş gibi davranır?
  • Sizi isteyen biri var mı, yoksa insanlar sadece ihtiyaç duyduklarında mı yaklaşıyor?
  • El işleri satışı için e-ticaret mi daha karlı, yoksa fiziksel dükkan mı daha mantıklı?
  • Sizce hangisi daha zor: iğne oyası mı yoksa şiş ile örgü örmek mi?
  • Gerçekten seven insan gurur yapamaz mı?
  • Yaşım 35 ben şimdi genç mi oluyorum yaşlı mı?
  • Üzerinde isim yazan lifler sizce gerçekten tatlı mı duruyor, kullanır mısınız?
  • Duşta doğal duş jeli mi kullanıyorsunuz yoksa el yapımı katı sabun mu daha iyi geliyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨