Uzak mesafe ilişkisi yaşıyor olsanız sevgilinizin yanına kaçıncı aydan sonra gidersiniz?

Aylardır konuşuyoruz laf arasında gelirim falan dedi ama lafın gerisi hiç gelmedi... bunun sebebi ne olabilir aynı zamanda çok iyi giden bir iliskimiz var her anlamda uyumluyuz birbirimzi seviyoruz anlamadım neden böyle🥲
Sen otobüs biletleri kaç para biliyon mu? Yürüyerek gelse yol bitmez biraz süre ver
Ya bu aranızdaki sohbete ve samimiyete birde mesafeye bağlı ha deyince gelemez uzaksa
Uzak ama gayet gelebilir arabaşı var maddi durumu çok. cok iyi istese gelir
Demek ki hazır değil daha
Bunun belirli bir zamanı yok iki tarafta ne zaman kendini hazır hisseder ve uygun olursa buluşma olur ama bu süre çok uzun olmamalı çünkü genelde ilişkilerde bir taraf dış görünüşe daha çok önem veriyor ve beklediği gibi biri olmayınca ayrılık kaçınılmaz oluyor o yüzden ne kadar kısa sürede buluşma olursa bence her iki taraf içinde daha iyi diye düşünüyorum..
Cevap
14Cevap
Daha ilk ayında buluşmak gerekir bence. Konuşmak gerekir. Belki de yüz yüze geldiğinizde sana göre birisi olmadığını anlayacaksın. Bunu ilk ayda anlamak mı daha iyi yoksa altıncı ayda mı? Zaman çok değerli. Misal uzak mesafe ilişkisi yaşadığım birinin ağzı bozuk olduğunu altı ay sonra öğrenmek istemem.
Haklısın ama birbiri mze çok bağlandık daha görmeden ama geleyim de demiyor ne yapmalıyım nasıl davranmaliyim
Gel de demem o demeden istese kendisi söyler sonuçta degilmi
Yemlemeyi bi dene. Sana geleceğim de. Tamam gel mi diyecek yoksa hayır ben senin yanına gelirim mi diyecek? Gerçekten çok seven bir insan mesafe tanımaz. Eğer o, senin buluşamamaktan ve uzak mesafe ilişkisi yaşamaktan yakındığın kadar yakınmıyorsa 'bunu söylemek istemezdim' senin bağlandığın kadar bağlanmamıştır. O uzak mesafe, sana karşı olan sevgisinden ağır basmıştır.
6 aydır niye gelmedi? Sebebi neydi? Asıl önemli olan bu. Zaman çok değerli ve herkes geleceğim der ama herkes gelmez. Bunun için diyorum niye gelmediği önemli. Gelmemek kelimesini anlamam ama gelememek kısmını anlarım. Gelmiyor mu gelemiyor mu? Asıl önemli olan bu.
Bir de nereden tanıştınız? Bak, bu da önemli. Ortak arkadaşlar sayesindeyse sorun yok. Sosyal medyadansa belki gerçek hayatta da bir başkası olabilir. Uzak mesafe ilişkisi sıkıntı.
Uzak mesafe ilişkisi sağlıklı olmaz canım istedigin an yanında olamazsın ne yaptgını göremezsin hic görmedgn ınsanla sevgılımolmak ayrı bi saçma bence yol yakınken ayrıl aynı sehirde oldgn biriyle ol morelin bozuk diylm ona sarılmk ıstedn ama yok zor değil mi yani ilerde mtlaka üzülğrsn keske ayrılsaymışım dicn
uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. biz 3. gün buluştuk neyine aylarca bekleyceksin anlamadım
Dimi ya neyi bekler ki insan🥺
Ben gel demeden gelmek istiyorum desin isiyorum ben de
E yani... insanın içinde istek varsa geliyor kusura bakma.
Bir adam gelirim diyorsa sözünü tutacak yutmayacak o lafı
Ben İzmir sevglim İstanbul'da.
bir kaç saayt için işi bırakıp uçakla yanıma geldiğini bilirim. o yüzden lafta kalıyorsa can sıkıcı
Çok haklısın nasıl olucak bilmiyorum gelmesi gerekiyor yoksa çok uzamaz galiba ibu iliski
Bacım bir adamın sözlerine kanma istediği gibi tanıtır kendini ben şahsen Kimseye güvenmiyorum Uzak mesafeye sanaldan tanışmaya hele hiç güvenmem hırsız sapik it kopuk amci çıkabilir
Uzak mesafe ilişkisi yaşıyor olsam ilk ay giderdim. Hem gezmiş olurdum hem de görmüş olurdum.
Fakat uzak mesafe ilişkisi taraftarı değilim. Bana yakın olsun isterim.
6 ay ve üzeri bence ideal bir konuşma süreci olmuş olması lazım duygulardan emin olmak için ve tanışmak için güzel bir surec
Daha görmeden nasıl sevgili olunuyor ki, olsa olsa hoşlantı ilgi olur 😅
Büyük konuşmayalım ama 4. Ayda artık dayanamam herhalde
fazal uzun sürmezdi. 1 ay sonra falan görüşmek isterdim.
İnsan sevdiğinden uzak duramaz ya hep yanında olmak ister
Yakınlığa bağlı olarak bence daha ilk haftalarda bile gelinir gidilir
Önce görüşme olmalı sonra ilişki diye konmalı, aksi takdirde hayal unsuru
2,3. Ayda buluşulmasi lazim kaldiki uzak mesafe ilişkisi yürümez
Uzak mesade ilişkisi yaşanmaz hâlâ anlayamadınız bunu
Bence görmeden karar verme diyorum birde kimliğine bakmayı unutma eğer bir sanal birliktelik yaşıyorsan ve çok manipule edilebilen birisiysen altından öyle şeyler çıkıyor ki.. Sonunda üzülmeni istemem.
1 yıldır halen uzak mesafe ilişki içerisindeyiz buluşucak mıyız mucize diyelim
Gelirim diyor mu o da
Ozguven yoktur ya da ciddiye almiyordur yoksa gelirdi herhalde
Daha önce hiç görüşmediyseniz ve gelmiyorsa başka birisi vardır... net
6 ay yeterli bir süre ilk buluşma için uygun bir ortamda buluşabilirsiniz. Hangi şehirlerdensiniz
En İyi Cevap