Dün uyuyordum bi uyandim wpye girdim ne göreyim kız arkadaşım sevgilisinin ona yazdığı her seyi bana da atmış 😅 emoji falan ne varsa kopyalayip yapistirmis ve mesaj sayısı 190 😅😅😅 görünce affaladim neye uğradığımi sasirdim niye attin dedim sen de oku istedim diyor ya 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ ne yapacagim ben bu kızla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Valla benim arkadaşda öyle onlar kavga ediyo ceremesini ben çekiyom üstelik ikiside arkadaşım ikiside aynı mesajları gönderiyo😂 ona diyom sen haklısın ona diyom sen haklısın 3 4 defa dedim biraz özeliniz olsun atmayın her b*ku diye biz sana güveniyoz diyolar arkadaş güvenmeyin bi salın beni😂😂
Bazen diyom gazlayım ikisinide ayrılsınlar sonra acaba aşk acısıyla daha çok yazarlarmıki diye korkuyom😂
Aman yapma birde bunun ayrılık acısı varrrrr aaaaaaaa başına bela 😅
Benim sevgilim bana bu kadar yazmıyodu bıktım artık😂
Ya tamam yazsınlarda cümleleri bile kelime kelime atıyolar bildirim gelmekten telefon donuyor
Valla aynısı ya yıldım en son sabrımın sınırındayim 🙄
Bana ne değilmi beni ilgilendiren bişey yok ortada ben dinliyom
Yazmasam küsüyolar
Birde özel seylerini anlatıyor çok rahatsız edici geliyor
Valla ben se*KS konularını anlatcaklar diye korkuyom artık o raddeye geldi
2 yıldır birlikteler aralarını ben yaptım şu an çok pişmanım nerden yardım ettiysem
Kız arkadaşım da tutmasam en ince detayına kadar anlatacak 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ ben sormuyorum o yüzden anlatmıyor
O konuyu bilemi yuh artık😨🤦🤦
Henüz o evreye gelmediler yapmıyolar heralde benimkiler yoksa bu ma*llar onuda anlatır
Sksksksk olabilir
Senin arkadaş anlatıyomu cidden insan bi utanır ya
Hadi utanmıyor sevgilisini kıskanır gene anlatmaz
Sevgilisini kıskanıyor bana fotosunu atıyor sonra anında siliyor 😅ama iş o konulara gelince anlatıyor çok saçma yahu
Aman ha sen bakıpta aşık olursun hemen silsin😂😂
Nasıl anlatıyor düşunüyomda anlayamıyım😂 bugün hızlı soktu çok derine girdi çok büyükmüş aklıma bu tarz şeyler geliyor töbe töbe
Benim arkadaşlar gene iyiymiş😂 sadece tartışınca atıyolar
Beterin beteri var diye buna diyolarmış çok şükür halime senide Allah kurtarsın
Yok be onlari anlatmadi yyani o kadarına da izin vermem dhdjdj
Ama sorsan anlatır belkide
😂😂
Otele gittik falan diyor mesela otelde buluştuk ama sormuyorum görmezden geliyorum 😅
Otelde ne yaptıkları malum😂
Sorsan kesin anlatır
Anlatır anlatır sormadigim icin ikincoye söylüyor otele gittik diye skskzuekek
Sor bidakine hangi delikten yedin diye bozulsun😂
Ben kız olsam sorardım😂
O utanmıyosa ben neden utancam
Beni alakadar etmiyor valla kimin kimle yiyistigi hele ki bana anlattığı o sevgilisi o kadar sinir oluyorum ki iğrenç geliyor
İşte utansın bozulsun diye sor diyom normal değilde biraz rencide edicek şekilde
Ögrenmrk için değilde utandırmak için
Sevgilisi neden iğrenç
Ay hayır be utanmaz o biraz patavatsız düşünmeden konusur ne utanmasi gayet memnun olur kaç cm desem onu da söyler
Bu arkadaşının büyük ihtimal ilk sevgilisi seninde sevgilin yok oda kendince hava atmaya çalışıyor bak benim sevgilim var diye ezik bir tip bence görmemiş
Yuh artık okadar değil ben utanır sanıyodum😂😂😂
Yok benim sevgilim vardı ama ayrıldım o da şahit oldu bu duruma bazen diyorum acaba alttan alta bak benim sevgilim vari mi söylemek istiyor ama kız iyi yani kondurmiyorum
Valla kızları bilmiyomda bi erkek diğerine sevgilisini sorsun kan çıkar kan😂😂
Kızlar tuhaf biraz ilk sevgilisiyse onun hani büyük bişey yaptım sanar ve kıskandırmak özendirmek isteye bilir
Evet erkek anlatmaz pek de kizlar anlatiyor ama ben istemiyorum ya bana ne sevgilinin uckurundan ya yok erken bosalmis yok bosalacakmis böyle böyle olmus yani bunu da anlatmazsin ya off deliriyorum
Cidden bunları anlatıyomu 😨😨 benim arkadaşlarım çok iyiymiş lan sadece kavga ettiklerinde konuyu anlatıyplar aralarında geçeni anlatcak kadar canım değiller
Bak erken boşaldı diyince de sende belki sorun sendedir bide ben deneyim bakıyım ne kadar erken boşalıyo diye biraz aranız açılsın heralde onada gülüp geçmez
Evet anlatmıştı beni çok yakın gördüğü için herhalde ama yani ben bu tür şeylerden rahatsızlık duyuyorum
Bu kadar ayrıntı çok fazla
Ciddi ciddi anlatıyo yani nasıl boşaldığını😨😨😨
Bu kızın akıl sağlığı normal mi
Atıyorum bunlar karşılıklı yaparken sorun çıkınca gelip bana anlatıyor küsmezlerse anlatmıyor 🤣 genelde hep. Kötü şeylerini bana anlatır hem de ağlayarak nerdesinnnn ühü beni kimse sevmiyor ühü
Sen ne yapcakmışsın bidaha kine sende gel deliği bulamıyomu diye😂😂😂
Lan ne insanlar var töbe töbe
Sorunu senin çözmeni beklemiyo heralde
Anlatıyor iste ne amaçla anlattığını bilemiyorum zaten tartistik sanırım iletisimimiz bitti çünkü tartıştım yeter artık diye 😅beni asaga çekiyor hep kötü hep tartışma bıktım
boş ver ne bu ya kız bi nasıl s*kilidini. Anlstmamış
Belkide onuda anlatmıştır
Arkadasda olunsa ben onları asla kimseye anlatmam iki kişi arasında özel olmalı bu en yakın dostun dahi olsa. Sadece öpustugunu söylersin o kadar o bile fazla da en olabilitesi odur sarıldı öptü o kadar.
Aynen öyle yanlış anlama insanın aklı karışır arkadaşta olsa
He onun kıllı dag ayısına sulanacam dslzkekks
Kıllımı😂😂 onu bilemi anlattı
Yok be tipini diyorum magaradan kacmis gibi
Özel hayatını bana yansıtmazsan sevinirim de
Anlatacak bi seyi yok
İlişkiyi yürütemiyorsa sana devretsin o zaman bu ne ya 😂 banane ilişkinizden arkadaş de
Kız kankalar böyledir banane diyemezsin. 🤪
Birlikte karar verin istemiş 🤣
Geçiştirme cevaplar ver. anlar
Ne gibi
10 mesajın birine cevap ver
Gec cevap verince arıyor 😅
Çocukla sen mi berabersin ben mi de