Doktor ve subay bir şey?

Merhaba ben teğmenim ve bende kasık fıtığı var artık ameliyat olup kökten bitsin ama kasık fıtığı ile alakalı bilgi almak için ben acili aradım ve doktora bağlanmak istediğimi söyledim doktora bağlandım bir hanfendi çıktı ben durumumu izah ettim işte tegmenim ama ilerleyen zamanlarda rahatsız felan eder diye korkuyorum felan dedim kendisi buraya hemen gelin dedi bana bende neden diyince görsem daha iyi olur dedi sonra gelsem felan diyince şu an ben burdayım sonra deisim oluyor dedi ben buradayken gelin dedi bende gittim ama kapıda danışan gördüm sordum ona normalde cagirmamasi lazımdı genel cerraha yönlendirmesi lazım dedi bende anlamadım dedi neyse işte bende acile girdim ben işte aramıştım felan diyince hemen ayağa kalktı buraya alalım sizi deyip işte bel altıma baktı sonra oturabilirsiniz dedi benimle sohbet etti nerelerde takilirsiniz nelerdrn hoslanirsiniz ne zamandır buradasınız bende birazdan çıkacağım arabam felan yok sizin var mı felan dedi böyle konuştuk baya ikimiz sonra benim arabamla evine bıraktım sigara alkol kullanıp kullanmadımi bile sordu hayır felan dedim sonrada numaralarimizi aldım en son böyle kaldı bu nedir acaba sizce ve ben bel altıma bakınca kendisinden de utandım birşeyde demedi uzman hekim felan bakması lazım dedi beraber uzmana randevu aldık boşuna gitmiş oldum yani

Doktor ve subay bir şey?