Erkekler nasıl kızlara alıyor. Neden ben hiç alamıyorum. Ağzımla söylesem yine almıyorlar. Fedakar olduğum için mi hep kaybediyorum.

Erkekler nasıl kızlara alıyor. Neden ben hiç alamıyorum. Ağzımla söylesem yine almıyorlar. Fedakar olduğum için mi hep kaybediyorum.

Şanseme tınne Yani şansımız yok senin benim gibi insanların boş ver onlara mı muhtaç kaldık kendimize bakkaldan çikolata alır mutlu ederiz o bile yeter bize :)
Bu arada çiçeği bırak koley ile yüzük aldım da noldu sevdiği bir kocası ve kızı var şu an 😕
Cevap
9Cevap
Ben de almadım maalesef hatta bir kızdan seni seviyorum sözünü bile duymadım... çünkü iyiler sevilmiyor.
üzülmeyin 🌹🌹
Ben de almadım ya da bir kez almış oldum zorunluluk olarak görmese almazdı sanırsam d
Çiçek almanın cinsiyeti olmaz hep ben aldım canlarıma
bende hiç almadim yalniz değilsin
🌹🌹🌹🌹🌹
Dert ettiğin şeye bak ben alırım sana ne olacak
Ben sevdiğim kişiden almak istiyorum
Bir şey diyeyim mi bu dediğini kırıldım gerçekten ben üzülmüşsün diye böyle bir cevap veriyorum sen tutmuş bana böyle diyorsun kırdın beni haberin olsun
Özür dilerim ama benim dediğim farklı bir durum. Kurmak istemezdim. Gerçekten 😔
Kırmak *
Bende kimseye hediye ve cicek almadim
Gerçekten seven
eğer sen istiyorsan alır
Düşüncesizlere denk gelmişsindir
Ya öyle bir konuşma yapıyorlar ki. Zannedersin romeo. Ama sonra bir bakıyorsun odun
Alınca ne olucak
Mutlu olacağım. Bir kadını mutlu etmek niye erkeklerin zoruna gidiyor. Anlamıyorum
Sen kendini öyle inandırıyorsan yapacak bir şey yok
Anca bi bk yaptıklarında alıyor genelde hepsi
Ben nerden bileyim niye almadın.😅
Hic sevgilin olmadı mı
Oldu ama odunun tekiydi
Peki kac tane oldu ve ne kadar sürdü
Ben alırım
Sanaaaaa :)
Alır ins
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?