Sevgilimle ayrıldık 10 gün oldu her akşam arada bi bir cümle falan yazıyodu ama nasılsın vs değil iftar için 'Allah kabul etsin' gibi bende cevap veriyodum birbirimize zaman verirsek tekrar olabiliriz diye düşünüyodum. bugün ise öğrendim ki yeni bi kızla konuşuyomuş heyecanlı heyecanlı arkadaş çevresinden duydum yanlarından ayrılıp arıyomuş onu. benden zaman isteyip ara ara beklentiye girmem için yazıyo onu sevmeye devam etmem için. Bunu öğrendikten sonra tekrar yazdı bilmiyo öğrendiğimi bakmadım mesajına bakmayınca silmek gibi huyu vardır saatler sonra sildi arada yine yoklar diye düşünüyorum. Ne yapmam lazım nasıl atlatırım? Kalbim acıyo onu çok seviyorum beni cepte görüyo
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kimsenin yedeği olma bu kiricidir
Ciddi düşünüyoduk 1.5 yıl sürdü sonra ayrılıp tekrar barıştık önceden değer verdiğini hissediyodum sonra hissetmeyince suçu kendimde aramaya başladım ben mi bişey yapıyorum uzaklaşıyo vs gibi ama hiç alakası yokmuş aslında ilk günden beri benı yok sayan hareketleri olmuş göremediğim için tepki koymadığım için değerim kalmamış beni seviyo sanmıştım. Birine inanmak çok kırıcı
İnanmak insanı bı ihtiyaçtır yanlış tercihse hayatın getirdiği bı risk kıymet verilmeyecek birini secmissin hata hatadır bundan ders alıp ileriki iliskilerinde daha sağlıklı ilişkiler kurmaya odaklan
Benden sonra başkasıyla mutlu olmasını isterim ama bu beni üzer benle niye olmadı diye bu düşüncelerden kurtulmam için ne önerirsin
Bu düşüncenin bı sonu yoktur bu yasanilanla hesaplaşmaya girerki kazananın olmaz bu iç savaşın biteni kabullen oda mutlu olsun sende bu özgürlüğu kendine saglarsan güçlenerek çıkarsın bu işten
Cepte tutuyor seni
Böyle düşünmesine engel olmam için ne yapabilirim
Beni köşede bekleyen biri olarak görmesin
Ayrılırkem bile zaman ver olacaksak oluruz zaten diye takmamıştı iki gün öncede kendi yalvarmıştı ayrılmayalım sensiz yaşayamam diye hepsi rol müydü
Hepsi rol yapman gereken şey basit ya bunu tamamen hayatından çıkarman gerekiyor
Sen iyi misin konuşmaya ihtiyacın var mı
Nasıl birini duygularıyla oynayabilir bi insan eline ne geçer neden bu kadar benciller
İnsanlar maalesef çok kötü
Bi cacık olmaz
Beni hem çok üzüp hem gerçekten sevdiğine inandırdı beni aramayıp başkasını nasıl arayabiliyo aynı zamanda da bana yazıyo
Kalbim kırık hakkımı helal etmiyorum hocam
İlişkinin detayını bilmiyorum ama istemem yan cebime koy misali senin durum salla gitsin yoluna bak sende üzme kendini
Ayrılma sebebimiz de bana yalan söylemesiydi ben ayrıdlım ayrılmaman için bi gün mesaj attı sadece sonra hemen bakmış yoluna sevse düzeltmek için çabalardı demi
Bir de kendimi suçlu hissettiriyo. İki gün sonra yalan söylemesine rağmen barışmak istedim bu sefer o istemedi seni istiyorum ama ilişki istemiyorum dedi yoruldum sürekli fevri davranıp ayrılmandan dedi
Bi kelime kullandın işin rengi belli oldu uzak tut kendini ondan yarar gelmez
Uzak tutmayı denicem kalbimden söküp atmak istiyorum onu
Bişey söylemek istiyorum yeri degil senin içinde sıkıntı olmazsa mesaj atar mısın bişey söylücem
Kabullen.
Çok sevdim be değmezmiş ona inanmıştım
Yapcak bise yok onun gibi hayatina devam edeceksin
Bi gün anlar mı değerimi çünkü ben onu çok sevdim ve ihanet etmedim yalan söylemedim saf sevdim ciddi düşündüm
Beni uzme simdi gece gece anlar anlamaz bilemeyiz ama seni haketmemis demek ki. Asilmasin yuzun. Daha farkli durumlarda da ortaya cikabilirdi. Iyi yanindan bakmaya calis
Haklısın teşekkür ederim
Muhatap olma
Pişman olur mu bi gün değerimi anlar mı
Hayatıma devam ediyomuş gibi davransam
Nasıl devam edicem ki?
Bana niye yapıyo bunu madem başkası var bana niye yazıyo ya da bana yazıyosa başkası neden var
Niyesi mi var, seni yedekte tutuyor iste bu kadar basit. Yeni birini ayarlayamazsa doner sana