Esimle kavga ettik ve bana defol hadi ordan git annenin evine dedi ama ben 2 çocukla baba evine gitmeye cesaret edemiyorum:((?

Eşimle 5 yıldır evliyiz ve 2 tane çocuğumuz var 1 buçuk ve 3 buçuk yaşlarında. Bu aksam kulağıma su kaçtığı için çok ağrım vardı ve zaten 2 gündür de geçmek bilmeyen diş ağrım vardı ikisi birleşince dayanamicak bir haldeydim. Eşimde titizlik hastası en ufak bir dağınıklık bir kırıntı görse hep söylenir sinir olur. Bu aksam iftardan sonra bir konudan dolay tartışma cikti ve bana söylendi bende sinir oldum hiç takmadım. O esnada bebeğim ağladı diğer oğlum yaramazlık peşindeydi. Oda sinir oldu çok ve su cocuklara bak gibisinden birşeyler söyledi. Bende hiç insan halinden anlamiyor musun nesine bakicam oynuyor çocuk benim kulağım ağrıyor görmüyor musun can çekişiyorum burada dedim. Hay kulağına be nesi var kulağının dedi bende ananın... Dedim o an sinirle. Oda bana sevicem kulağını da defol git annenin evine dedi bende sen defol git dedim yatak odasına gittim ağladım ağladım yattım hiç kipirdamadim. Tabi çocuklar ağlıyor ama bende sırf inadına birkerede anne gibi o baksın diye hiç bakmıyorum vurdum kafayı yatıyorum. Çocuklara bağırıyor niye ağlıyorsun falan diye. Sonra benim içim geçmiş küçük kızımı uyutmus oğlan uyumamış tabi. Geldi benim olduğum odaya geç kızın yanına yat yürü gibisinden konuştu. Bende gene ne var ya ne var falan dedim laf dalaşı oldu bı bana gene aynı şeyi söyledi yarın git annenin evine ne halin varsa gör dedi. Bende kalktım yataktan gittim içeri bana bak sen ne hakla beni bu evden kovuyorsun gidicek biri varsa oda sensin sen defol git dedim kalk surdan dedim basının altından yastığını aldım ve onu kovdum odadan. şu an ağlıyorum ve napicam biliyorum. Anne baba evine dönsem 2 cocugumla gidemem rahat edemem. Evde kalsam ona git desemde gitmez iş çıkışı eve gelir ben trip atarım onun umru olmaz ne özür diler ne gönül alır hiç insanın daha çok modali bozuluyor. Çekip gitsem ona ders olur ama nereye gidicem korkuyorum napmaliyim yardım edin lütfen

Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi biz eşimle kavgalı yattık ya sizce onu sahura kaldirayimmi yoksa aç mı kalsın 😂
Esimle kavga ettik ve bana defol hadi ordan git annenin evine dedi ama ben 2 çocukla baba evine gitmeye cesaret edemiyorum:((?