Günde 10 kez hesaplarına profiline napıyo ne paylaşıyor diye bakan var mı? 🤔 Hayır onun umrunda da değilsin ama günlerce aylarca hatta yıllarca bakıyorsun? Ne bu durum sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
...
Biten bir ilişkinin ya da olmayan bir ilişkinin ardından stalk hastalığı?
Stalk bizim dnamızda var 😅😀. Bende bakıyordum gün içinde bir çok kez de bakıyordum. Ama şöyle bir durum var biz takipleşiyoruz ve kendi hesabımdan bakıyorum yani hikayelerine. Böyle böyle bir süre baktım. Rezil oluyorsun diyordum her seferinde kendime pişman oluyordum bakmasaydım diyordum. Ama hikaye paylaşınca dayanamayıp bakıyordum. İnstaramı kaldırmak tek çözüm oldu. Krizlerim geliyordu ara ara. Kendime int. Oyun buldum önce vaktimi doldurdum falan derken sonrasında ben bakmak istemedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sağlıklı bir yaklaşım olmadığı aşikar.. Bu artık takıntılı bir durum olur..
Duygusal bir şey yaşadığım ya da hissettiğim herkese böyleyim. Hastalık mı ya 😔😔🙄😪😪
Psikolojik bir sorun olabilir..
Yani sen hiç bakmıyor musun kimseyi stslklamıyor musun? 🤔
Çok eskidendi o şimdi hiç öyle şeyler yapmam. Gençlikte oluyor öyle
1 hafta instagramı kaldır. İlk günler bakma krizleri gelecek sakın geri yükleme instagramı zamanla geçecek
Her yerden bakıyorum tüm kanallardan 😒😖😔
Okuyor musun yoksa hep evde misin
şu an evdeyim hep
Sık dişini bir hafta hiçbir yerden bakma. Bu bir tür bağımlılık ve ilk başlarda krizlerin olması normal. Bakmak istediğinde bakma
2 aya yakın olması peki ayrılalı 🥺
Bende 5 aydır bakıyordum bitirdim bakmayı 😄
Benim 2 yıl bakmışlığım var ara ara.. İlk aşklarıma bile bakıyorum arada 20 yıl olmuş 🤷♀️😜
Nasıl bitirdin bakmayı yaa, günde bir kere bile olsa insanın bakması geliyo ne halt ediyo diye...
Biz ne kadar da benziyoruz 😂
Stalk bizim dnamızda var 😅😀. Bende bakıyordum gün içinde bir çok kez de bakıyordum. Ama şöyle bir durum var biz takipleşiyoruz ve kendi hesabımdan bakıyorum yani hikayelerine. Böyle böyle bir süre baktım. Rezil oluyorsun diyordum her seferinde kendime pişman oluyordum bakmasaydım diyordum. Ama hikaye paylaşınca dayanamayıp bakıyordum. İnstaramı kaldırmak tek çözüm oldu. Krizlerim geliyordu ara ara. Kendime int. Oyun buldum önce vaktimi doldurdum falan derken sonrasında ben bakmak istemedim
Ayrılıp hala nasıl iletişimde kalıyorsunuz. Takipleşiyoruzsunuz anlamıyorum. Bi çok kişi böyleymiş. Bende mi sorun var acaba 🤔
Sevgili değildik. Flörtleşme aşaması gibi bir şeydi ben uygun olmadığımızı düşünüp yavaşça kestim iletişimi
Aa e itiraz etmedi mi, bir duygu besleyip sana ifade etmedi mi hiç
Görüşme taleplerini yoğunum şöyle böyle diyerek geri çevirdim.
Merak. başkasını bulmuş mu
Ya da üzgün mü, beni arıyor mu, ayrılık paylaşımı var mı... 😒
Çok mu canın sıkılıyor
Ne anlamda sordun
Bu kadar işsizliğin başka açıklaması var mı
Umarım kınadığın şey başına gelmez!!!