Bu ömürlük yol yalnız yürünmez. Kaldı ki yalnızlık da Allah'a mahsustur. Peki senin yanında istediğin nefeste istediğin özellikler neler?

Ben ikizimi istiyorum sanırım sadece. Ruh ikizimi bulsam kafi
#yoldaş
Bu ömürlük yol yalnız yürünmez. Kaldı ki yalnızlık da Allah'a mahsustur. Peki senin yanında istediğin nefeste istediğin özellikler neler?

Ben ikizimi istiyorum sanırım sadece. Ruh ikizimi bulsam kafi
#yoldaş
ben eğlenceli bir kadın isterdim yani romantik olsun ve birlikte sürekli eğlenelim isterdim benim için güzellik veya fizik güzelliği önemli değil. ben sadece sevilmek ve sevmek istiyorum yani aşkın en saf halini yaşamak isterdim sadece bu yüzden de çok iyi anlaştığım benzer ortak yönlerimizin ve ilgi alanlarımızın olduğu bir aşk isterdim. bunun dışında tabi ki de güven sadakat saygı gibi şeyler olmalı yoksa bir ilişki ayakta durmaz maalesef bunlar olmadan. ama her şeyden önemlisi bir ömür yaşayacağım güveneceğim ve yanımdan hiç ayrılmayan beni bırakmayacak bir kadın isterdim.
Bir şey merak ediyorum, sorabilir miyim?
Hangi konuda? özel değilse evet sorabilirsin
Bunları kimden istiyorsun? Ya da bir şey istediğinde mesela çok istediğin bir araba var. Kimden istiyorsun bunu? Şahsım adına konuşursam inşAllah der, Allah'tan isterim. Ama yanılmıyorsam senin dini inancın yok. Yani Allah'tan istemiyorsun. Peki kimden bekliyorsun bunu?
Kimseden istemiyorum bu kadar basit. illa birinden beklemek mi gerekiyor? çalışırım alırım zaten. yani bu kadar basit. araba almak için insanlar iş bulur çalışır zaman içinde alır. her hangi birinden istemem. bu arada neden soruyorsunuz?
Araba sadece bir örnekti. Eğlenceli bir sevgili de olabilir bahsettiğim. Dediğim gibi merak ettim
Anladım. yani her konu için geçerli bu. bir şey yapmadan bir şey beklemek saçma olur. sevgili konusunda da zamana bırakıyorum sosyal oluyorum. eğer varsa sevecek biri zaman gösterir bunu
Orası öyle de elinden geleni yaptıktan sonra bir şeye inanıp bekliyorsun. Fıtraten gerekiyor yani bu inanç. Yine de bakış açısı tabii
Standartlaştırdığım özellikler yok, belli bir olgunluğa ulaşan, uyumu yakaladığım kişi olsun diyorum.
cut.
Beni çok sevsin aşkına sadık olsun en fazla 10 yaş büyük olabilir, deli dolu olsun yani gecenin köründe gel çay içelim diyebilecek biri, asi olsun sahiplenici kıskanç falan ama şu keko olanından değil yerini bilecek. Mümkünse 170 li boylarda kumral/esmer sakallı olsun
İnşAllah ama bence yaşa çok bişi deme çünkü sonra tam tersi çıkıyor
Kismet anam
"Evvel refik, ba'del tarik" demiş eskiler. Önce yoldaş, sonra yol.
Kalbime mukabil bir kalbi olsun. Yoldaşım güzel olursa yol hayli hayli güzelleşir.
#NeredesinZalımınOğlu 😂
Yine bir şey öğrendim bak
Cevap
14Cevap
Mükemmel bir çift degiliz ki mükemmel bir çift olsaydık evliliğimiz bu kadar renkli olmazdı. 24 yıl geride kaldı ve geri kalan hayatımı eşimle yaşamak istiyorum.
Anlayışlı birini, koşulsuz şartsız öylece seven birini isterim.
detayda her şey belli bende ne eksik ne fazla öyle birini isterdim yanında hiç keşkem olmayan hep iyi ki dediğin biri olsun kokusu diğer odada olduğunda burnumda tütmeye hakeden biri olsun isterdim... anlatsam roman olur herkes ulaşamadığının delisi...🦋
Allah'a dua ederken hep üç şey istiyordum Birincisi aynı yaş veya benden küçük biri çok büyük konuştum tek zaafimdi kendimden yedi yaş büyük biriyle nişanlandım😂
İkincisi beni anlayan birinin olmasıydi bunca insan varken Allah beni onunla tanıştırdı en saçma hallerimi bile anlıyor.
Üçüncüsü ve en önemlisi özgürlüğüme saygı duyacak biri. İkimizinde ruhu özgür kimseye boyun eğmeyecek tarzda😂
Rabbim herkese dularinin karşılığını versin.
Abooo 7 yaş mııı iyi ki yaştan bahsetmemişim ben cfgvcf Amin ecmain. Rabb'im karşınıza hep huyu da kalbi de güzel insanlar çıkarsın inşAllah. Mutluluğunuzu daim etsin ✨
Evett yedi yaş melii😂😂
Hep diyorum kendi kendime. Rabbim beni çok güzel büyüttü. Lakin ruh eşimi sanırım vermek için benden çok şey bekliyor. Oyleki 32 oldum halen ortalikta yok.
isterim ki dünyada benimle aynı fikirleri taşısın sabah namazina beraber kalkıp bütün cocuklarimiza cemaatle namaz kılmayı öğretelim. Onlarda bizim gibi İslami ahlak ve bilgisi ile hayat sürsün
Geciktikçe güzelleşir mi Allah geciktiriyorsa o yolları yapar mıydı ne bu tarz bir söz vardı. O yüzden biraz daha sabır. Allah böyle birini nasip etsin inşAllah size de
Amin saolun
iYi bir kadın, erkeği etkiler, ZEKi bir kadın onda ilgi uyandırır, GÜZEL bir kadın
büyüler,
ANLAYIŞLI
bir kadın ise, ona sahip olur. Anlayışlı ve sevecen bir kadın isterim.
Kendime benzeyen yoldaşı buldum ama açılmaya çekiniyorum. Hayırlısı biraz daha beklicem artık.
"Seninle aynı yolu yürüyerek hiç bitmesin isterim" diyecek biri..
Neredeyse çıksın gelsin artık. Ahiret yolculuğunu birlikte yapalım.
Valla turk kizlari yoldas gibi degil canini alandas gibiler asiri tripli egolu kibirliler o yuzden istemem
Herkes bir değil
Niye o zaman benim gibi biri yok
Bulamamış olmanız neden öyle biri olmadığı anlamına gelsin?
Oyle biri olsa bile o kadar abaza var ki o kizi alir kacar
Kızları fazla hafife alıyorsunuz sanki. Her kız bir abazaya düşseydi..
O kadar çok hayalim yok
Eşimle birlikte sade bir evde sade bir hayat yaşayıp Allaha imanlı bir şekilde kavuşalım yeter
Rabbim bana öyle bir eş nasip et ki; onun Müslümanlığının mükemmeliğine bakıp, kendi Müslümanlığıma çeki düzen vereyim.
Heh işte o sözü aradım da bulamadım yahu. Kimin sözüydü o?
Hz alinin
EyvAllah
👍
Ne güzel yazmışsın 👏👏👏 Başka söze gerek yok 👍
EyvAllah
Eyvallah kardeşim 🙏🙂
Mümkünse bu yolda yanlız yürümeği tercih ederim..
İstesemde olma ihtimali düşük hayat arkadaşım olmadan yalnız yaşlanacağımı düşünüyorum
Bunu biz bilemeyiz. Yine de umudumuzu kaybetmemek gerek
seccadesini seccademin yanına serip, cennete giden yolda birbirimize yoldaş olmayı isterim.
Nasip olsun inşAllah herkese
amin. inşAllah herkese.
Elimi hiçbir zaman bırakmayacak biri lazım.
Benim ruh öküzü nerde çok merak ediyorum 😒
Bende ruhum gibi birini istiyorum
En son biri vardı yanılttı mı?
Yooo yanıltmadı o 1,5 yıllık bir dostum yani sevmiyorum ama güzel kalpli iyi bir insan ama sevgili olamayız onunla çünkü sevemiyorum dost olarak görüyorum ama bana çok benziyor ruh ikizim gibi
Hayırlısı olsun. Ama ruh ikizi, hayatımız boyunca yanımızda olacak insanı gösteriyormuş. Ruh eşiyse benzer düşüncelerde olduğumuz kişileri ve ruh eşi daha kardeşvari
O zaman ruh eşim benim ruh ikizim değil...
Halayı seven ve bol halay çeken
cgvcfxcbfx
Anlayışlı olsun yeter
Benim aynımdan olur
Seven.
karakteri ve yaşam tarzı bana benzeyen birini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?