Biliyorum bin beş yüz kere soruldu bu soru ama bana ne ben hiç sormadım..

Biliyorum bin beş yüz kere soruldu bu soru ama bana ne ben hiç sormadım..

Aşk olması gerekiyor yani aşk olmadıktan sonra kişiler hiç bir şekilde uzun süren birliktelik sağlayamaz. aşk varsa gerçek aşk varsa güven sevgi sadakat bunlar zaten kendiliğinden gelir bir de kişiler zıt olmamalı yoksa anlaşamazlar. veya mutlu olamazlar.
Her iki taraf da "ben nasıl olsa evlendim" deyip g*tü göbeği salmak yerine vücutlarına iyi bakarlarsa ve bakım yaparlarsa bir de kendilerini geliştirmeye devam edip para kazanmaya ve bu para miktarını arttırmaya devam ederlerse ve en sonuncu olarak kadın erkeğine saygı, erkek ise kadınına sevgi göstermekten vazgeçmez ise o evlilik veya ilişki uzun süreli olur
İnsanlar sevmeyi bilmiyor sevmeyi bilenlerde uzun sürüyor
Çok doğru.
Cevap
26Cevap
İletişim, saygı ve sadakat.
İdeal kadının olduğu evlilikler uzun sürer
Uzun ilişkilerin sırrı bence de bolca sevgi bir tutam kahkaha biraz dans ve limoni kavgaları limonataya dönüştürmekten geçer 😻
Dünyanın en zengin iş ortaklarına sormuşlar. Bunca yıl nasıl ortak kaldınız sırrı ne. Cevap eşlerimiz birbirini tanımıyor demişler
Sevgi ve sabır diye düşünüyorum. Her tatsız olayı büyütmeden alttan almak ilişkiyi uzun süre götürür
Güven sevgi saygı empati karşılıklı diyalog kurabilmek
@bebar çay mı seversin kahve mi?
Karşılıklı sadakat güven hoşgörü ve iletişim bunlar varsa ömürlük ilişki olur
Uzun süren ciddi ilişkiler karşılıklı anlayışla sevgi saygıyla olmakta efendim
Uzun ilişki yaşayacağın insanda bambaşka çok farklı bişey var. Öncelikle sen ona bişeyler hissediyorsun sonra da o hislerinin karşılıklı olduğunu görünce bu ilişki uzayıp gidiyo :D
Alttan almak haklısın aşkıım tamam aşkım olur aşkım seviyorum aşkım gidelim aşkım bu tarz şeyler söylersen evlenirsiniz dkksskskdk
2018 yılında tanıştığım biriyle 2023 de tekrar sevgili olmam nasipse oluyo bir sırrı alttan almak anlayış kafa yapısı mühim.
Kafa uyuşmasıdır heralde aynı şeylere gülüp eğlenebilirseniz o ilişki yürür
Gerçekten seversen, saygıda duyarsın, kin gütmezsin, o üzülmesin diye, bazı şeyleri görmezden gelirsin, zaten her konuda dört dörtlük bir beraberliktir, ömür boyu sürer, sesini duyduğunda bile, mutlu olursun, yaşayan bilir. Yani sırrı gerçek sevgi.
Bence iki tarafın da gerçekleri bilmelerine rağmen söylememelri derim. Diğer türlü uzun ilişkiyi bırakın, böyle şeylerin olduğuna pek inanmıyorum şahsen.
Saygı ve hassas dengeleri gözetmek
Saygı merhamet adalet
Kadın veya erkeğin aldatıldiğini fark etmemesi
Biri kör, biri sağır olacak.
Ortak halaydır
Seni anlayan senden biri
Saygı, güven, anlayış, sevgi
Güven, dürüstlük ve anlayış
kırmızı çzigileri ihlal etmeden
Aşkın yanı sıra güven ve dengenin korunması gerekiyor. Bunlar oldukça ilişki olgun hale geliyor
Valla bende bilmiyorum bunu keşke bilsem kdkdkd
Olgun olmak, ne istediğini bilmek çocuk gibi davranmamak.
Adı üstünde "Ciddi ilişki"
Sadece saygı.
Sevgi saygı sadakat
Bilmiyorum ki
Vefa
Sadakat
Anlayış
hiç sağol almiyim
anlayış sevgi ve saygı kesinlikle
Saygı-empati
Güven
güven