Güncellemeler
+1 yıl
Bu bi tek bana mı yapılıyor
Güvenim bitti gitti artık çok güzelim ama ben sevilceğime nasıl güvenicem şu dünyada bi tek kocam olacak insana güvenebilirim zaten en önemli şey o. Erkekler böyle olmaz ya güzel kızı elinde tutmaya çalışır hele ki zina yaşanmamışsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sevmek sadece bir kelimeden ibaret, bunu söylemek çok basit, önemli olan gösterebilmek.
O 49 a düşerse veya altına engeller (bir ihtimal)
Soğukluk olunca belki. Gerçi o kadar seni seviyorum diyeni soğutmak da mesele.
Ne 49u anlamadım
Kendimden biliyom, sevdiğim kız için intihar ettim, ertesi gün fetöden ihbar ettim. Çünkü çok eğlenceli
@zenginimben 49 ne peki
Uğurlu sayısıdır
Soru sahibi 50 kere diyor demişsin ya, ben de 50 nin altına düşerse diye dedim.
Ben soğutmadım bu arada bana aşkım seni çok seviyorum ve istiyorum 😘😘😘 yazıp ertesi gün mesajıma cevap vermedi bir hafta boyunca vermedi sonra sana yanlış yaptım ve daha fazla konuşup günahına girmek istemedim yazdı ben de sevgili değildik söyleseydin buna ben karar verirdim falan dedim alkollüyken sana yanlış yaptım sevdem o an bile seni sayıklamışım sabah kız bana Sevde kim dedi dedi ben de gönlümü almamak için bi hediye almalısın yazdım 2 gün görmedi mesajı bu 2 günde saydırdım abaza çıktın s git adam değilsin yazdım görüldü atıp engellemiş
Bir noktalama aradım bulamadım su yazında. Çok mu şey istedim🥺🤭
bana aşkım seni çok seviyorum ve istiyorum yazıp ertesi gün mesajıma cevap vermedi bir hafta boyunca cevap vermedi sonra sana yanlış yaptım ve daha fazla konuşup günahına girmek istemedim yazdı. ben de sevgili değildik söyleseydin buna ben karar verirdim dedim o da bana alkollüyken sana yanlış yaptım sevdem o an bile seni sayıklamışım sabah kız bana Sevde kim dedi dedi. ben de gönlümü almak için bi hediye almalısın yazdım 2 gün görmedi bu mesajı bu 2 günde saydırdım abaza çıktın s git adam değilsin yazdım görüldü atıp engellemiş
Bence çocuk edebiyatçı ve bu imla katliamından dolayı soğumuş
O kadar guzelsen Allah sahibine bağışlasın
İnşallah ama korkuyorum ben kahve saçlı mavi gözlüyüm eşim sarışın başka birine aşık olursa diye korkuyorum
Neden kendine güvenmiyor musun mutlu edeceğine
Mutlu ederim
O zaman düşünme böyle
Aşko güvenemiyorum insanlara baksana yaşadıklarıma
Bebiş benim eski sevgilim benle konuşurken evlendi jdjjffj bana mı anlatiyorsun
İbbbne
Neeee
Kadına dedim senin sevgilin olan
Bı an bana dedin sandım da djdjfj dedim noluyo
Skksksjsj açıktır kesin kadın kocası zengin mi
Hayır ben yapmadım biseyi ondan gitti şu an yazsrsam ihlal yerim jxjx
100 defa demesi gerekiyordu, o yüzden.