Avrupada dogmus büyümüs bir türk kizi ile türkiyede dogmus büyümüs türk kizin arasindaki farklar nelerdir?
Siz evlilik konusunda hangisini tercih edersiniz?
Siz evlilik konusunda hangisini tercih edersiniz?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlilik konusunda tercih, kadının sadece yaşadığı yerden ziyade çok yönlü olarak değerlendirilmesiyle belirlenir. Öte yandan, insanları yaşadığı yere göre yüzde yüz genellemek de yanlış olur. Öyle ki, benim Türkiye'de yaşayan fakat bireysel ve medeni tarzda dünya görüşü olan kız arkadaşım olmakla birlikte, Avrupa'da yaşayan ama kezban statüsünde değerlendirilebilecek davranışları olan kız arkadaşım da olmuştu. Bu nedenle, elbette ki yaşanılan ülke önemli oranda belirleyicidir ama bunun etkisi %100 değildir!
Avrupa'da doğan türk kızını tercih ederim. Birçok nedeni var ilki kültürü Avrupalı oluyor yani ben de Avrupa kültürünü benimseyen bir insanım. İkincisi oradaki modern hayatı benimsemiş oluyor ki bu oldukça önemli.
Cevap
5Cevap
Gurbetci olarak bunu diyebilirim. Gurbetciler daha muhafazakar.
Evet katiliyorum ama hiç konusmadan nerden anliyorlar?
Avrupadaki kızlar da biraz öyle, ama Türkiyedeki kızlar aşırı derecede popüler kültür kölesi olmuş gibi geliyor bana
Millete göre yaşamaz en küçük örneği bu.
Biz burada hala millet ne der diye yaşıyorken oradakiler daha bireyseller.
Avrupaya giden biri Türk seçmez avrupalı yabancılar varken bazıları seçer ona bir şey demem ama asıl avrupalı olana bakılır sonradan gelene değil.
Coğrafya farklılığıyla gelen bir kültür farklılığı olabileceğini düşünüyorum 🙆♀️
Avrupadakini seçerim Türk kızları aşırı havalılar gerek yok
Bakire olanı seçerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?