Kendimi yoruyor muyum?

Arkadaşlar ben aylardır bir çocuğu seviyorum. Kendisi arkadaşımın arkadaşıydı üniversitede tanıştık. Ben üniversiteden memleketime döndüğüm gün hikayeme yanıt verdi konuşmaya başladık. Sevgili olduk her şey çok güzeldi. Deprem dönemine denk gelmişti ve bana eskiden arkadaşım dediğim biriyle sevgili olamam, deprem de beni çok sarstı kendime odaklanmak istiyorum dedi ve ayrıldık. Konuşmaya devam ettik, ben tekrar üniversite şehrime döndüğümde benimle eğlendi dans etti öpüştü sevişti sevdiğini söyledi beraber duş aldık fakat başka kızlarla konuşuyordu ve arkadaşının arkadaşı olan basketbolcu kızdan sürekli bahsediyordu çok güzel diye. Aramızda geçen uzun konuşmalar sonucu ben tekrar memleketime döndüm fakat gitme seni sevmesem böyle şeyler yapmazdım vs dedi, şu an hala konuşuyorum sevdiğini söylüyor fakat başka kızlarla konuşuyor onlara snapten fotoğraflar atıyor, bunu açık açık söylüyor ama snapinden beni çıkarttı. Ben artık bu şekilde konuşmak istemiyorum beni yıpratıyorsun dediğimde de üzülüyor. Ne yapacğımı bilmiyorum. Tek bildiğim onu çok sevdiğim.(Aramızda büyük bir seviye farkı var o kültürlü varlıklı bir ailenin tek oğlu ve çok yakışıklı, ben orta halli bir anadolu ailesinin tek kızıyım güzel değilim ve çocuğu ilk gördüğümde hiçbir zaman olamayız demiştim çünkü asla bana bakmayacak kadar yakışıklıydı anlarsınız ya...)
Kendimi yoruyor muyum?