Benim sevgilimle tanışmadan önce arkadaş olarak konuştuğum biri vardı. Ben sevgili olduktan sonra o herkesi çıkarmıştı. 6 aydır sevgiliyiz ve o çocukla snapten sadece ders ile alakalı şeyler atıyorduk birbirimize. İkimiz de yks ye hazırlanıyoruz ve onun netleri benimkinden 25 net falan fazla. Ben sadece arkadaş olarak ders çalışmak istemiştim bana matematik anlatmasını istemiştim. Her gün kütüphaneye gidiyor var ben de karşılaştık süsü verecektim ders çalışacaktık. Sevgilimle o sıra büyük kavgalıydık haber veremedim o yüzden. Biz kütüphanede herhangi bi yürüme flörtleşme olmadan ders çalışıyorduk zaten o çocuk benim sevgilim olduğunu biliyordu. Sonra yks kayıtlarının son günüymüş ve saatte akşam 8 gibiydi laf arasında bununla alakalı bişi geçmişti ve bende kaydolmayı unuttum dedim telefonumu aldı bi anda koltukta yanına çağırdı ve yks ye kaydetti beni. Ben stresten titriyordum çünkü sistem hata falan vermişti. Sadece elini omzuma attı sakin ol dedi. 6-7 saniye sürdü. Sonra nen titremeye devam ediyordum yemek yiyelim mi dedi iyi gelir sana dedi ve yemek yedik. Sadece ben yedim o sigara almaya gitti telefon oynadı falan muhabbet etmedik. Eve giderken ben bunu sevgilime anlatmaya çalıştım baştan sonra her şeyi anlatacaktım ama kavgalıydık ve sonrasında akşam 9 civarıydı ve o saatte dışarıda olmamdan dolayı kavga etmeye başladık beni dinlemedi. Sonrasında da bu kavgamız 2 gün sürdü ve ben anlatamadım. Barıştığımızda da ben anlatmayı unuttum. Dün de buluştuğum çocukla sevgilimin ortak arkadaşı varmış ve ayrıldınız mı falan diye mesaj atmış sevgilime. Kütüphanede buluştuğum çocuk arkadaşına uykum geldi dedi kucağıma yatırdım saçıyla oynadım olarak anlatmış. Bunun sebebi de çok samimi olmadığımız arkadaşlarına öylesine yalan bişiler anlatanlar oluyor ya ona benzer bişi olduğunu düşünüyorum ve ben gittim buluştuğum çocuğa yazdım neden yalan söylüyorsun diye benim hayatımda biri var bunu biliyosun ve ne yapmaya çalışıyorsun diye ağzına sı*tım. Sonrasında çocuk zaten arkadaşına olayları anlatma şekilini değiştirmiş yanıma oturmak istemiyordu falan demeye başlamış. Sevgilim anlatmamam ve ona temas etmem konusunda haklı ona bişi diyemiyorum ana bana sorsa ben tek tek her şeyi anlatacakken ortak arkadaşlarına şey sormuş. Böyle bişi varsa bana yardım etmek istemez misin demiş. Artık güveninin kalmadığını söyledi hatalı olduğumu biliyorum ama onu aldattığımı düşünmüyorum aldatmak için çocukla ilgilenmem hoşlanmam falan gerekiyordu sadece ders çalıştım konuşmadım bile doğru düzgün. Beni aldattın falan dedi çok ağır konuştu da off ne yapçam bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar falan yardım edebilir mi ben hayatımın aşkının elimden kayıp gitmesine göz yumamam
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer