Güncellemeler
+1 yıl
bu arada eskisi ile aramızda cinsel vs hiç bir şey yaşanmadı, tam sevgili bile olmadan ayrıldık.
Bir erkek var.9 sene önce uni. de 2 ay aynı sınıfta okuduk. Samimiyetimiz hiç yok.
9 senedir de beni takip ediyordu instagramda ben onu takip etmiyordum.
9 sene içinde mesaj atmışlığı vs olmadı.
Aynı zamanda eski flörtümü her yerden sildim , bu erkek ile onlar aynı fakülte de okudu.
Birbirlerinde ekliler her yerden.
Bu bahsettiğim erkek bana dün mesaj atmış. Bunca yıldır yazmayan kişinin yazacağı mı tuttu yoksa eski erkek arkadaşım mı yazdırıyor sizce? Tek ortak arkadaşımız o.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
TUZAK olmasa da eski flörtün ben onu yiyemedim, sen ye diye seni ısmarlamıştır ona.
nasıl yani. Öyle bir çocuk değil de , o mu yazdırdı kendi mi yazdı anlamadım sence
Bence o senden bahsetmiştir, denedik olmadı gibi gibi, istersen sen görüş belki seninle görüşür bir şeyler yaşayabilirsin onunla gibi gibi şeyler söylemiş olabilir.
Ya da eskisinden bağımsız eskisi onunla dertleşirken bittiğini söylemiştir, bu karaktersiz de arkadaşının görüştüğü kıza yürümeye çalışıyordur, ondan habersiz.
Her türlü durumda bu sonradan yazan çocuğun adam olmadığı belli :D bence çok üstünde durma. 2-3 gündür soruyorsun sürekli ama durum bu.
hiç sanmam ya imkansız hem o çocukla yakınlar mı bilmiyorum bile ekilielr sadece
9 yıldır yazmayan adam başka türlü yazamaz. 2 durumdan biridir ve her 2 durumda da bu adam adam değildir. Uzak durmanı öneriririm. Badboy seviyorsan ayrı.
iki seçenek var dedin sence nedir
1. SEÇENEK : Bence o senden bahsetmiştir, denedik olmadı gibi gibi, istersen sen görüş belki seninle görüşür bir şeyler yaşayabilirsin onunla gibi gibi şeyler söylemiş olabilir.
2. SEÇENEK : Ya da eskisinden bağımsız eskisi onunla dertleşirken bittiğini söylemiştir, bu karaktersiz de arkadaşının görüştüğü kıza yürümeye çalışıyordur, ondan habersiz.
1. seçenek olamaz. Erkekler elde edemediği kızı başkasına kaptırmak istemezler. Zaten bu da öyle bir tip değildi. Zaten bu sonradan yazan erkek hiç tipim değil oda bilirdi.
2. ise bilemem , yakınlıları ne düzeyde bilgim yok. Yani görüşüyorlar mı onuda bilmiyorum sadece ekliler her yerden.
2'sini de * et gitsin :) Çok düşünecek bir konu da değil.
Sana iş koyuyor eski sevgilinle yattın mi öyle ise onu biliyodur
hayır sevgilim değildi uzun dönem flörttük erkekle ama 9 sendir tanışıyoruz. Aramızda cinsel vs bir şey olmadı. sence o mu yazdırdı kendi mi yazdı
İkisi de olabilir
Ne yazdığını söyleseydin keşke
ben Ankara'da yaşıyorum. Manzara fotosu attım, piknik yaptık ablam ile, ona yazmış, en iyi zamanları demiş ankaranın. Bende evet yazdım. Oda Ankara'da mısın yazmış
Evet de geç başka bişey yazarsa biraz soruyla cevap ver tersle bence
ya kendi mi yazdı yoksa o mu yazdırdı onu anlamaya çalışıyorum sence
Boşta kalıp işsiz gibi sana yazmış olabilir. Erkekler heryerden hikaye yazıp hayal görebilir, yani senin exle samimiyse eğer senden bahsettiyse falan seninki zamanında, veya gördüyse sizi, zamanla işler değişince yazmak istemiş olabilir ama seni hiç tanımıyor, yaptığı biraz karışık, diğer ihtimal öylesine yazdı bi sordu işte halini. Veya exin sordurmus olabilir çünkü sohbet şehirden başlıyor. Sana da Ankara 'da misin diyo sen bence bu çocuğa cevap falan verme özellikle bilgi verme nerede olduğunu naptıgini
Ya zaten ilk o geldi aklıma. Samimiyet yok cocuk gelmiş Ankara'da mısın diyor. Birde bu özgüvenli çapkın bir erkekte değil hatırlıyorum çekingen bir çocuktu.
Kendiside 9 sene yazmadı yazmadı biz ocakta ayrıldık dün yazacağı tuttu.
Ben meraktan cevapladım dediğim gibi yazdı tuhaf geldi ama yani
Bak bence sevgilin sordurttu ama şöyle aptalca bir hikaye de yazabilirsin, çekingen çocuklar daha meyillidir böyle durumlarda aşk çıkarırlar kendilerine. Senin meraktan cevapladigini biliyorum. Eski sevgilinle durumunuz nasıl?
biz 9 senedir tanışıyorduk onunla. Arkadaştık yani.2022 başında ilk adımı onun atması ile flörtleşmeye başladık. Oldukça ilgili ve kibar biriydi. Foto bile istemedi sen düşün. Cinsellikten vs bahsetmedi hiç.
Ağustos ayına kadar flörtleştik , ikimizde çalışıyoruz vakit bulmak zaten zor. Neyse sonra iletişimimiz koptu onun özel sorunları vardı ailevi vs benimde iş ile ilgili vardı uzaklaştık.
Bende onun soğukluğuna kırılıp her yerden twitter vs sildim.
Olabilir evet. Kendi düşüncem o sordurmustur diye düşünüyorum. Bi çözüm bulabilseydiniz keşke. Hayırlısı olsun.
Yani çocuk damdan düşer gibi Ankara'da mısın yazıyor. Ya bu eleman ile samimiyetim o kadar yok ki , markette ki kasiyerle daha çok muhabbetim olmuştur. Böyle girişken özgüvenli egolu çapkın vs hiç değil öyle olsa özgüveni var ondan yazdı dicem.
Bak insanlar değişebilir. Kısa sürede bambaşka kafaya girebilir. Niye yazdığını bilemeyiz ama senden hoşlanıyorsa, dediğin gibi çekingense bu işlerden anlamıyorsa falan böyle pat diye saçma sapan atlayabilir. Aşağıdaki cinsellik yorumları da çok saçma bence konuyu hep oraya çekmişler.
Bi de erkekler biraz daha şey kızlara göre yani çok ciddiye alma ve düşünme bile. Bidaha yazarsa rahatsız ettiğini söyle ve takipten çıkar.