Aşk İlişkileri Bir erkek olarak evlenme teklifi beklemem garip mi? everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Erkeklere evlenme teklifi edilmez mi, bu sadece kadınlara özgü bişey mi Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Bir erkek olarak evlenme teklifi beklemem garip mi? Cevapla Evlilik Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
anavrinn7 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Yoo garip degil sadece binde birlik şansını bekliyorsun 😃 2 1 Yorumla everkeğii +1 yıl Evet ya çok kötü 🤦🏼♂️ Yorumla
subaru1919 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Beklemek garip geliyor ama bana göre.İlişkinizin potansiyeline ve durumuna göre değişir ve olabilir yani. 0 4 Yorumla everkeğii +1 yıl Bana da peşinden koşmak garip geliyor Yorumla subaru1919 +1 yıl Böyle erkek mi olurmuş?Peşinden koş biraz. Yorumla everkeğii +1 yıl Ne alaka ya 🙄 Yorumla subaru1919 +1 yıl Niye evlensin seninle? Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Hayır askim garip değil umarım alırsın evlenme teklifi 0 1 Yorumla everkeğii +1 yıl İnş 🙏 Yorumla
Yaşamasın_ırkımızz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl yok aşko benimkine ben ettim önünde diz çöküp 0 1 Yorumla everkeğii +1 yıl Helal olsun kız Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Kanki umarım güzel bir evlilik teklifi alırsın da makyaj olayından vazgeç 0 1 Yorumla everkeğii +1 yıl Eşim isterse olabilir Yorumla
YalvarBarışalımk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Bana öyle geliyo ki daha çok beklersin 0 1 Yorumla everkeğii +1 yıl Bana da öyle geliyor 🙄 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,8b cevap paylaştı. Yo çok tatlı ve romantik bir istek 0 1 Yorumla everkeğii +1 yıl Bence de ama işte.. :/ Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. ahzhs beşi bir yerde de ister misin 🤣🤣 0 1 Yorumla everkeğii +1 yıl İsterim valla niye istemeyim 😌 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Evet garip 0 1 Yorumla everkeğii +1 yıl Neden Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yani garip 0 1 Yorumla everkeğii +1 yıl Neden Yorumla
marisuuu Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl O değilde resim çokk softt 0 3 Yorumla everkeğii +1 yıl Yaani? Yorumla marisuuu +1 yıl Yani sorduğun soru için eklenen resim sevimli anlamında yanisi bu Yorumla everkeğii +1 yıl Bende çok seviyorum bu resmi Yorumla
opiondors Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Garip değil bebekim 0 1 Yorumla everkeğii +1 yıl Dimi ama 🙄 Yorumla
7ıuhhı7ytt Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Başak Burcu musun 0 1 Yorumla everkeğii +1 yıl Hayır niye ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yoo garip degil sadece binde birlik şansını bekliyorsun 😃
Evet ya çok kötü 🤦🏼♂️
Beklemek garip geliyor ama bana göre.
İlişkinizin potansiyeline ve durumuna göre değişir ve olabilir yani.
Bana da peşinden koşmak garip geliyor
Böyle erkek mi olurmuş?
Peşinden koş biraz.
Ne alaka ya 🙄
Niye evlensin seninle?
Hayır askim garip değil umarım alırsın evlenme teklifi
İnş 🙏
yok aşko benimkine ben ettim önünde diz çöküp
Helal olsun kız
Kanki umarım güzel bir evlilik teklifi alırsın da makyaj olayından vazgeç
Eşim isterse olabilir
Bana öyle geliyo ki daha çok beklersin