Hadi alalım cevapları 🌸 Tanıdığınız alfa erkekler var mı?

Hadi alalım cevapları 🌸 Tanıdığınız alfa erkekler var mı?

Alfa dediğimiz erkek genelde lider ruhlu olması ile bilinir yani balkındır aynı şekilde baskın kadın sever. bazıları korkak kadını sever çünkü ona her istediklerini yaptırabilmek için. hatta öyle ki bir kadın ne kadar çekingen olursa erkeğin o kadar hoşuna gider çünkü lider benim der her zaman. ama bunu sadece yüzsüzler yapar. alfa dediğiniz erkek daha çok lider ruhlu kendisi gibi özgür ve bakın zeki kadınları sever aslında yani elde etmesi zor kadınları severler.
Bunu net bir cevap vermek mümkün değil herkesin karakteri yapısı veya sevdiği kişilikler başkadır yani alfa erkek diye her el falan erkek ya da böyle yakışıklı olan erkek aynı karakterlere sahip aynı kriterlere sahip olacak diye bir şey yok
Cevap
12Cevap
Aptal aptal insanları kategorize etmeye çalışan bu anlayışa sadece gülüyorum. Yok alfayım yok betasın yok sigma çocuk çocuk ergen ergen şeyler. Bi de ne hikmetse herkes alfa. Kurt musunuz siz? bi de ağaçlara spreyleme yaparak kokunuzu bırakın tam olsun. canım ne lüzumu var? Alfa beta sigma omega falan aptal aptal şeylerle bozmuşsunuz kafayı.
Bide bu canım muhabbet çıktı ya.. alfaymış jakdlsmdlssn Yüce rabbim size inşallah en kısa sürede beyin nasip etsin akıl versin
Bu arada Kıvanç ve Serenay birbirine hiç yakışmamış ya
Yanıma değil kalbime yakışacak olandan hoşlanır ve severim vesselâm 😊
Ben güçlü kadınlardan hoşlanırım benden önce düşünsün benden önce istesin
Genelde peşinden sürükleyebikeceği kızları sever
Var ama onlar beta seviyor 😌
Aslan alfa değil bu arada
Aslan burcu kadınlarından
Yanımdayken bile özleyeceğim kadın olmalı...
Alfa kadından
liderlik yarışında
Alfa erkek ne
Benden hoşlanır
Sen nasıl birşeysin ki
Verici
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?