Hayırlı ramazanlar arkadaşlar. Erkek arkadaşım ramazan başladığından bu yana pubgde çok oyun oynuyor tabii ki oyun oynaması asla sıkıntı değil benim için zaten uzak mesafeyiz. Ama bir erkek arkadaşı var ve o çocuğun da çok fazla kız arkadaşı var. Sürekli odaya o kızlardan çağırıyor. Benimki de o kızlar geldiğinde oynamaya devam ediyor. Arkadaşı yokken oynamaz kizlarla kolay kolay. Şimdi hemen önyargılı olup bunu mu kıskandın demeyin. Sıkıntı şu ki eskiden ben de pubg oynarken ben yabancı bir erkekle birden fazla kez oynadığımda benden ayrılmışlıgı bile var. Çok kıskanır böyle şeyleri ben yapınca. Şimdi aynı şeyi kendisi yapıyor ve sırf bunu kıskandım diye bana etmediği laf kalmadı. Fazla mı abartıyorum? şu an aramız bu yüzden limoni. Ettiği laflar için özür dilemesini bekledim ama bunu da yapmıyor. 5 gündür aramız bozuk. Reels falan atiyor instagramda oyunda da populerlik falan atıp duruyor ben oynamadığım halde (oynayamiyoruz çünkü benim cihazım kaldirmiyor) Ama konuşmuyoruz. Böyle basit bir konudan aramizin böyle olması soğuk olması da zoruma gidiyor. Ama kırıldığımı da anlasın istiyorum. Bir yol gösterin lütfen ne yapmam lazım.
2 ay
Çok mu kıskancım?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Klasik tc hanzo erkegi işte kendi yapar bir sey olmaz sen yapınca olmaz boylesini sektur edeceksin yoksa cok aglarsın cok sinir krizi gecerirsin salla gitsin bak beni dinle cok aglarsın cok
Yaşlar 21 - 23 bu arada eklemeyi unutmuşum
3 yıldır o kadar çok ağladım üzüldüm sinir krizi geçirdim ki inan.
Bu olayda tek beklediğim en azindan bana ettiği laflar için özür dilemesiydi. 3 yıl önceki tutumlariyla şimdiki çok değişmiş olabilir anlıyorum. Ama ben o kadar tatlı bir dille sordum ki bu konuyu ona. Ilkte çok güzel anlattı açıkladı zaten konuşmuyorum yavrum surda adam var diyorum en fazla dedi bugra çağırıyor o an ben çıkayım ya da o çıksın diyemiyorum dedi. Ama ikinciye sorunca baya sert tepki aldım. Kırgınım ilk defa kavga etmiyorum onunla sessiz kalıyorum, bugün bana ettiği laflari sordum gerçekten böyle mi diye yine sinirlendi, sinirle ettigim laflari niye bana soruyorsun diye kızdı ama ardından bir özür bile dilemedi.
3 yıldır aglatmıs az once ne yazdım ben? Cok aglarsın cok dedim ayrılacaksın yasın daha ufak
Ben sanırım sevginin yanında bağımlılık da geliştirmişim bu çocuğa. Zaten ilk sevgilim. Ayrılmayı şöyle denedim, bu hep benden ayrilirdi en ufak kavgada ben hep canım gibi ağlar yalvarirdim. Sonraları çok denedim susmayı gitmemeyi yazmamayi ama başaramıyorum illa 1 hafta dayanmam da sonunda gidip yazıyorum. Böyle bir durumda en acisiz nasil uzaklaşabilirim sizce ondan? Bir de aklıma sürekli su geliyor, o beni bu kadar üzdü bu kadar zamanımı çaldı benden ben belki de bir daha aşık olamam ama o yine başka bir kızla mutlu olacak gülüp eğlenecek. Bunun kıskançlığı bile doluyor içime
Hayır sen de asık olacaksın baskasını seveceksin yasın daha 21? Kendine gel lütfen
Cidden kendime gelmem gerekiyor farkindayim. Psikolojik destek almayı çok düşündüm ama kendim Psikoloji okuyorum zaten ve aslında neler yapmam gerektiğini çok iyi biliyorum. Mantığın işlemediği tek yer gönülmüş. Ya da ben çok kafasızım bilmiyorum.
Biliyor musun sorsan öyle ahım şahım biri degil.
Okulunu bitiremedi, işi yok, öyle mükemmel yakışıklı da degil tabi bana dünyanın en yakışıklısı ama gerçekçi olursak diğer kızlara yakışıklı gelmez. Arkadaşlarım hep der senin gibi kızı bulmuş bu haliyle asla kaybetmek istemez diye. Ama sanki o beni asla istemiyor kaybetmek için elinden geleni yapıyormuş gibi.
Bunun nedeni sen onun g@tunu cok kaldırmıssın kendisini hint kuması sanıyor bırakacaksın o sumuklu hanzoyu
Ahahshss bu konuda o kadar haklısın ki.
Kendisi dedi bana ben senden önce kendimi asla begenmezdim benden bir bok olmaz diye düşünürdüm dedi. Ama ilk defa buluştuğumuz günün akşamı ayrılırken "bugün elinden tutup sokakta dolaşırken kendimi dünyanın en yakışıklı erkeği gibi hissettim çok teşekkür ederim sana" dedi.
Ve bu son olayda da ben ona sen olsan beni kıskanıp sormaz miydin dediğimde, sen kimsin ki seni kıskanıcam ben dedi..
Sekturu cek ona sen
Taktik verrr ahahshs
Acı çeken asla o olmaz anca ben acı çekerim.
Ama ben isterim ki bunca üzdüğü şeyin ardından o da yokluğumu hissetsin değerimi anlasın üzülsün.
Bunu nasıl yapicam ben
Yol ver seviyorsa geri gelir gelmezse zaten sevmemiştir
Bunu arkadaşlarım çok söylüyor bir kez sen uzaklaş bir kez konuşma yazma etme diye. Ama ya olur da hiç gelmezse tamamen biterse diye çok korkuyorum. Çok seviyorum onu.
Gel benle pubg oyna onu kıskandıralım 😂
Bunu düşündüm. Gideyim aynı şeyi yapayım bakalım ne hissedecek diye. Bence tamamen soğur vazgeçer. Hem de sırf kısas olsun diye kendime uygun olmayan bir şeyi yapmayayım dedim
Ben onu kıskandırmanı düşünmedim sana sahip çıkmıyor seni ben kapmak istedim
Anladım. Sanırım benden kimseye yar olmaz şu saatten sonra. Onu aklımdan çıkarsam kalbimden çıkaramam. O yüzden hiç kimsenin de günahına giremem. Umarım senin hayatına kalbi daha dolmamış gönlüne göre biri gelir.
Gerçekten bunlar boş herkesin kalbinden herkes çıkabiliyor. Seninle bir oyun oynamak isterim
Ben zaten oynayamıyorum cihazım yetersiz. Oynayabilsem benle oynardı kardeşim çağırdı zaten ama giremiyorum çok donup kasıyor. Ama ben yokum diye arkadaşının çağırdığı kızla oynaması da ne bileyim. Ya da madem kendin oynuyorsun zamaninda bana ne diye kizdin. Çok saçma. Bu arada inan benim gibi birini asla istemezsin. Ben olsam istemezdim
Kardeşim yazmamıştım ben o nerden gelmiş anlamadım😒
Özele gelsene senin gibi birini neden istemezmişim bı anlat
Kalbim aklım mantığım duygularım ne varsa onla ilgili dolmuş taşmış ben olsam böyle birini istemezdim
Hangi şehirde yaşıyorsun
Ben seni düzeltebileceğime inanıyorum
Onu söylemeyeyim ya neden sordun ki
Bozuk muyum ben😅 ne anlamda duzelteceksin
Aynı şehirde yaşıyorsak ikimizin olma ihtimali daha yüksek olur
O yüzden sordum
Kendin kötüyüm diyon ben sana iyi gelicem😏
Ben ondan vazgeçeyim onu unutayım diye başka birinin duygularını ya da hislerini kullanamam. O yapar bunu ama ben yapamam. Bence sen de yapma kendini kullandırma bu konuda kimseye. Hem şimdi konuşsan tanışsan anlaşsan bile daha sonra aklına gelir bu anlattıklarım. Ben senin yerinde olsam sindiremem içime
Sen benim olduktan sonra gerisinin bir önemi olmaz inan bana
Sana bir şey söyliyim mi kendine yazık etme. Sabahın bu saatinde çaresizce bu sitede sevilmedigiini bile bile bir erkek için çare arayan kızdan sana hayır gelmez.
Ya benim olursun ya arkadaşım olursun işi yokuşa sürme artık. Konuşalım seninle istiyorum seni
Arkadaş.
Tamam yazarsın ozelden o zaman şimdi uyuyacağım çok uykusuz kaldım
Ben yazamıyorum da
Bende yazamıyorum offf ismail241i instamsjsjss
İstek at banaa
SÜ yazan mı
Evet
Tamam buldum şimdi uyuyayım uyandığımda yazarım sana oradan
Tamam iyi uykular
Hala uyanmadın mı
İkiniz de büyüyün biraz
Evet benim davranışım biraz çocukça sanırım. Normalde olsa bunu kıskanmam ama zoruma giden zamaninda bu sebepten benden ayrılıp şimdi kendisi yapinca sorun görmemesi.
Mesafe olmaz bacım ayır yolları
Ben de hep öyle derdim. İlk 1 yıl hiç görüşmeden dayanınca (tabi 1000 defa ayrıl barış yaparak)
Yan yana geldiğimiz zamanlar öyle güzel ki cok güvende ve huzurlu hissediyorum.
Mesafeden yana sıkıntımız yok tek sorun şu canım bencilligi. Bir şeyleri ben yapınca hep açıklamak anlatmak zorundayım ama o yapinca yine azar yiyen ben oluyorum.
Ama ilerlemiyo yapcak bise yok knk
Sen yakında aldatırsın ilgisiz kalmıssın çok
İlgisiz kaldığım çok zaman oldu aldatmadım aldatmam.
O da bundan çok emin belki de bu yüzden bu kadar rahattır bilmiyorum
Sorun su ki senin gibiler başkasından etkileniyor zamanla
Senin gibi kızı ilgisiz birakmak hatadir
İnanır mısın bilmiyorum 21 yaşımdayım kendisi ilk sevgilim ve bu zamana kadar onun dışında hiç kimseden etkilenmedim. Arkadaşlarım derdi birini ayarlayalim şöyle böyle artık senin de ilişkin olsun diye. Ama o his gelmezdi bana istemezdim ilk defa böyle oldum böyle şeyler hissediyorum bazen diyorum keşke hiç hissetmeseymişim.
Onsuzlugu düşününce canıma kıyarım daha iyi diyorum
Sonra ailem aklıma geliyor annem çok üzülür diye vazgeçiyorum.
Çok baglanma mutsuzsun Şu an
Evet mutsuzum. Ama o hatayı 3 yıl önce yaptım. Ipler onun elinde şu an. O mutlu olmama izin verirse oluyorum izin vermezse siddin sene mutlu olamam
Çok yıpranırsın sana faydası yok sen çok güzel bir hatunsun degerini bil
Ayrılsak ben kahrolurum toparlanamam. O ise başka bir kız bulur hayatına devam eder ona koymaz. Üzdüğü zamanlar da yanına kâr kalır.
Sen soguk davranican
Kocan değil sonuçta boş ver onu sen
O kadar kolay olmuyor ki ilk sevdiğim insan 3 yıldır çok şey paylaştık. Babam hariç herkes bilir tanır ailemde onu. O da çok saygilidir aslinda. Ailesi beni kendi kızlarından ayırmaz. Nasil ayrılacağım ben şimdi. Sadece sevgili değil aynı zamanda en yakın arkadaşım sırdaşım
Sevişiyormusunuz
Aldatıyor seni
Neden
Buna neden diyorsun ya senin ben...
Yok düzgünce sordum sadece göremediğim kısımları görmek için sizlere soruyorum, aşk insanın gözünü kör eder bilirsiniz
Jdjdj aşk diye bir şey yok sadece hoşlanmış sın hayal kurmuşsun onun acısı o