Çok mu kıskancım?

Gizli Üye

Hayırlı ramazanlar arkadaşlar. Erkek arkadaşım ramazan başladığından bu yana pubgde çok oyun oynuyor tabii ki oyun oynaması asla sıkıntı değil benim için zaten uzak mesafeyiz. Ama bir erkek arkadaşı var ve o çocuğun da çok fazla kız arkadaşı var. Sürekli odaya o kızlardan çağırıyor. Benimki de o kızlar geldiğinde oynamaya devam ediyor. Arkadaşı yokken oynamaz kizlarla kolay kolay. Şimdi hemen önyargılı olup bunu mu kıskandın demeyin. Sıkıntı şu ki eskiden ben de pubg oynarken ben yabancı bir erkekle birden fazla kez oynadığımda benden ayrılmışlıgı bile var. Çok kıskanır böyle şeyleri ben yapınca. Şimdi aynı şeyi kendisi yapıyor ve sırf bunu kıskandım diye bana etmediği laf kalmadı. Fazla mı abartıyorum? şu an aramız bu yüzden limoni. Ettiği laflar için özür dilemesini bekledim ama bunu da yapmıyor. 5 gündür aramız bozuk. Reels falan atiyor instagramda oyunda da populerlik falan atıp duruyor ben oynamadığım halde (oynayamiyoruz çünkü benim cihazım kaldirmiyor) Ama konuşmuyoruz. Böyle basit bir konudan aramizin böyle olması soğuk olması da zoruma gidiyor. Ama kırıldığımı da anlasın istiyorum. Bir yol gösterin lütfen ne yapmam lazım.

Çok mu kıskancım?
7 Cevap