İnsanlar duygularından sorumlu tutulmalı mı?

Iyi geceler 30 yasındayim avukatım çalısıyorum. 3 ay önce evlendim, kocam 32 yasinda ailesinin parasını yiyen , calışmayan üretmeyen ve korkak bir insan. Ondan tam anlamiyla sogudum zaten mantığımı kullanarak evlenmistim, eşim kötü biri degil aksine çok fazla iyi niyetli olmaya calısan bi insan, saf bir insan birisi höt dese kaçarak uzaklaşır hiç cevval biri değil ve onun ailesi ile aşıri dipdibeyiz zaten ayni binada oturuyoruz.

Ramazanin ilk gününde iftara geç gittim diye ailesiyle tartistim o günden beri de konusmuyorum, eşim her akşam orada hemde sahura kadar. Ben artık tamamen emin oldum ne kadar kendime yakistiramasam da, yanlışta olsa ben başkasini seviyorum, o kişinin bundan haberi yok tabi ki ama 24 saat boyunca aklımda o var hatta rüyalarimda bile , bende olan tek fotografina bakip hayal kurduğum anlar dahi oluyor, bir gun onunla olacağıma inaniyorum hayatı hakkinda hiç bir sey bilmesem de onu seviyorum istesem öğrenirim ama stalker olmak istemiyorum. Nasıl olacak benden duygularımdan nasıl haberdar olacak bilmiyorum ama ona aşığım, cok mutsuzum evlendigim icin pismanim hayatim cok kötü tüm olumsuzluklar üst üste geliyor ve henüz bunlari hic bir yakinimla paylasamadım.

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar konuştum , herşeyi anlattım ve boşanıyoruz uzerimden oyle buyuk bir yük kaltı ki inanıyorum her şey daha iyi olacak. Yorumlariniz icin tesekkurler
İnsanlar duygularından sorumlu tutulmalı mı?