paylaşmayı mı seviyor ya da bunu bir fantezı olarak mı yapıyorsunuz bilemem ama sonuç olarak sevgilisiniz ve bu sizin ilişkiniz fantezi dünyanız gerisi önmli değil sızın açınızdan
flört etmiyorum sevgilim konuşma diyor ama asla israr etmez ben de konusacam diyip konusurum ama kesinlikle umurumda olmaz o insanlar bir gun konusurum bir seyini begenmem engellerim saygisizlik yapar engellerim diger gun yine zaman gecsin diye baskasiyla konusurum
erkege ihtiyac duymuyorum kizlarla konusmayi denemdim ama konusulmuyor muhabbet kisa suruyor ya da lezbiyen oluyolar zaten bir erkekle bir erkegin sohbet etmesi kadar sacma bi kizla bi kizin sohbrt etmesi niyeyse oyle oluyor
ya harbiden aklnızz çalışmıyor. Kız kıza ne yaparsın dedikodu yaparsın ondan bundan konuşur sırlaşırsın. Fotoğraf atacaksındır post olarak sorarsın şu mu bu mu diye. Erkek erkekle de sohbet eder ani kafelerde ortamlarda görmüyor musunuz ya da sohbet grupları vardır erkeklerin. Araba konuşur karı kız konuşur iş ticaret okul konuşur vs. kız erkek diyorsun sen bir erkekle konusmaya başlarsın da peki zamanla senden hoşlansa dış görünüşünü beğense cinsel anlamda sana yükselse? senin şu an sevgilin ile aran iyidir o durumda kızarsın sevgilin ile kavga eder onla konuşursun bu sefer eskisi gibi sert olmaz sende yanaşırsın. Asla kendine kefil olma aldatan herkesin anlında yazmıyordu. Çoğu da kendisinden beklemezdi
benim de sevgilim umursadigini belli etsin o zaman anliyorum yoruluyor uykusu geliyor da ben olsam uyuyamam ben ona dedim baska birini bulucam sohbet edecem bi defa sadece yapma dedi bu kadar israr etmiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bu bir erkek değilse sorun yok ama erkekse ve sevgilin buna izin veriyorsa afedersin ama gav*at olabilir.
yani farklılıklar sana hoş gelıyor istiyorsan ve dediğin gibiyse bunda bize bir şey demek düşmez sanırım :)
paylaşmayı mı seviyor ya da bunu bir fantezı olarak mı yapıyorsunuz bilemem ama sonuç olarak sevgilisiniz ve bu sizin ilişkiniz fantezi dünyanız gerisi önmli değil sızın açınızdan
Doğru değil.. sevgilin hayatını tam anlamıyla dolduramiyor demekki
Sanal arkadaştan zarar gelmez bence benim arkadaşlarım hepsi sanal sevgilim varken de vardı
Sen biriyle konuşacağını söylüyorsun ve sevgilin buna ses çıkarmıyor 😲
sadece konuşmasan diyor asla israr etmiyor
Yani ileri gitmene de ses çıkarmayacak?
o kadarini yapmam o da biliyor zaten
Yani yaparım desen
ben yapmazdim zaten hadi yaptim diyelim ayrilir benden napacak ne bicim soru bu
Yani ileri gitmenede ses çıkarmayacağını mı kastetti onu anlamadım
Bence sorun yok hatta senin tatmin etmesi bile güzel ben de denedim öyle
oyle bir seyden bahsetmiyorum
Oyle olmasını hiç istemedin mi peki
cinsellik de oluyomu bari
olmaz
nedenmiş. sanki gerçek.. oda olsun tam olsun
Kız mı erkek mı konuştuğun
erkek
Sevgilin ne diyor. Kendini bildiğin sürece problem olmaz flörtözsündür belki
flört etmiyorum sevgilim konuşma diyor ama asla israr etmez ben de konusacam diyip konusurum ama kesinlikle umurumda olmaz o insanlar bir gun konusurum bir seyini begenmem engellerim saygisizlik yapar engellerim diger gun yine zaman gecsin diye baskasiyla konusurum
Saygısızlık yapman dışında problem yok bence 😅 senin gibi bi arkadaşım vardı aynı bu şekilde
eee
Eee si yok sonra çocukla ayrıldı ve kendine kadın sevgili yaptı 😂😂
ıyy ne alaka ya
erkek hayır kız evet
erkekle konuşma işte aw sevgilin var neden bir erkeğe ihtiyaç duyuyorsun
erkege ihtiyac duymuyorum kizlarla konusmayi denemdim ama konusulmuyor muhabbet kisa suruyor ya da lezbiyen oluyolar zaten bir erkekle bir erkegin sohbet etmesi kadar sacma bi kizla bi kizin sohbrt etmesi niyeyse oyle oluyor
ne alaka nasıl bir kafanız var sizin ya
ne ne alaka
ya harbiden aklnızz çalışmıyor. Kız kıza ne yaparsın dedikodu yaparsın ondan bundan konuşur sırlaşırsın. Fotoğraf atacaksındır post olarak sorarsın şu mu bu mu diye. Erkek erkekle de sohbet eder ani kafelerde ortamlarda görmüyor musunuz ya da sohbet grupları vardır erkeklerin. Araba konuşur karı kız konuşur iş ticaret okul konuşur vs. kız erkek diyorsun sen bir erkekle konusmaya başlarsın da peki zamanla senden hoşlansa dış görünüşünü beğense cinsel anlamda sana yükselse? senin şu an sevgilin ile aran iyidir o durumda kızarsın sevgilin ile kavga eder onla konuşursun bu sefer eskisi gibi sert olmaz sende yanaşırsın. Asla kendine kefil olma aldatan herkesin anlında yazmıyordu. Çoğu da kendisinden beklemezdi
ben sanaldan bahsetmistim bulusmak gibi bir sey olamaz zaten
sanalda nude atılıyo sexting oluyo vs. her şey olabilir.
benim de sevgilim umursadigini belli etsin o zaman anliyorum yoruluyor uykusu geliyor da ben olsam uyuyamam ben ona dedim baska birini bulucam sohbet edecem bi defa sadece yapma dedi bu kadar israr etmiyor
bak mesela bunu kafama taktigim icin bile uyumadim bu saate kadar
gececiyim napim sabaha kadar
sen eğer bir erkekle konusursan zamanla gönlün kayar. Kız arkadas yap oyun oyna yani çok şey olur aslında
gönlüm kaymaz da sevgilim beni umursayana kadar ben de bu boku yapmaya devam ederim
çocuğun uykusu gelyio demekki napcan o ilgi vermeyince aldatacaksan ayrıl
aldatmaya ne taktin ya aldatacagima ayrilirim ne kafasindasin su anda
ben kac defadir gormezden geliyorum ama ilgi herkes bekler benim de bi sabrim var ilgi yoksa ne anlami var
huyun onu gösteriyor genelde böyle yapanlar aldatır da benim bir kafa var sende yok umursamıyo diye baika erkekle kıskandırmakta ne bikim
kiskansa israr eder demek kiskanmiyo
o zaman ayrıl ve hareketlerine bak
nerden anlicam
geri dönerse anlarsın. Bazı erkekler gerçekten g4v4t olur onlardan da olabilir