Çıkmak istediğiniz erkek tiplerini söyleyebilir misiniz :)
Cevabın nedir?
Esmer tabiki de. Kumral Da fena değil ama sarışın erkekten nefret ederim. Düşünsenize koştukça yanakları domates gibi kızaran bir erkek ne kadar itici.
14 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEsmer
17 Yorumla- +1 yıl
Kahverengi tabiki :D fizik olarak yanımda kardeşim gibi durmasın o kadar :D
- +1 yıl
Bir insan bu kadar dogru tarif edilemezki ya :) :D
- +1 yıl
1.88 boy esmer kahverengi göz , sakalım gür , bazen kirli sakal takılırım bazen top sakal ama favorim hepsini kesip cücük bırakmak :D yolde belde çok bakan oluyo da hiç kimse gelip teklif etmiyo çok ayıp :D
- +1 yıl
170 boy neyinize yetmiyor yha hepiniz 180 den fazla istiyonuz hayirdir napcanizz 180 mis triplex bina gibi he ama 160- 150 de olmaz iddaa orani gibi o yuzden idelai 170 bence saclar siyah gozler koyu kahverengi veeee veeeee mutfakta becerikli cunku dunya mutfagi ve osmanli mutfagi ahcisi pide lahmacun ustasi
hayret esmer ve kahve renklı goze sahıp erkeklere bukadar oy cıkacagı aklıma bıle gelmezdı...
01 Yorumla
Arkadas Anladık herkes esmer seviyorda bu esmerler neden yanlıZ ya :D
13 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
148
Cevap
33Cevap
Sarışının adı esmerin tadı ;) şaka bir yana sarışınları hep soğuk olarak görmüşümdür. Esmerler daha bir sıcak cana yakın gelmişlerdir.
23 YorumlaBende esmer diyordum hep sevdiğim adam kumral sarışın ve renkli gözleri fiziği zaten hiç bahs ettim fizikden değil :D demek istediğim şu ki insan sevince seviyor ve bunların hiç biri ilgilendirmiyor
20 YorumlaEsmer + kahve gözlü tabikide ♡
Hadi yine Kumral + bal rengi göz olabilir (:
Ama sarışın aslaaa29 Yorumlaesmer erkek candır yaaa... sarışn erkekler bana kusmuk gibi geliyo. :)))
11 Yorumla
+1 yılEsmer mümkünse siyah sayılabilecek kadar koyu gözleri olan erkekler 😍
11 Yorumlabeyaz tenli, cok sarisin olmayan (kumral tercihim) kıvırcık hem de uzun saçlı olmayan az çok bruce wayne tarzı :D
10 Yorumla
+1 yılSarışın ve renkli gözlü olsun ben esmerim zaten esmer istemem
12 Yorumla- +1 yıl
Yani 😊
+1 yılBenim tenim ne renk oluyo ben hala çözemedim :D
bilen varsa söylesin :D12 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah :D
+1 yılSarışın yeşil gözlü istemem dedim dedim öyle biriyle evlilik yolunda gidiyorum büyük konusulmamali bu konuda :))) eli yüzü düzgün olduktan sonra her iki tiptende hoslanilabilir bence.
01 Yorumla
+1 yılkumral uzun boylu ya da sarisin ama civciz sarisi olmasin :D yesil ya da mavi gøz ela da olur ama renkli oldgu belli olsun :) sac rengi hafif koyu olsun.. sanki manavdan meyve sebze istyoruz :D
122 Yorumla- +1 yıl
n yapim bøyle soru sorarsan cevap ta siparis uzere olur :D
- +1 yıl
gerizekali manavda firina ne veriliyor :D
- +1 yıl
anladim ama firinda hic yoktur sn bir ajanslari gez :D
- +1 yıl
aramiyorm ki manyak :D sakasina takiliyorm :)) yoksa hep cittimi olunmali burada :D
- +1 yıl
bn kimsyi ayirt etmem neysem oyumdur :D ruh halimde cok ønmli hic belli olmaz bana :D heran tersmle karsilasma ihtmali olan bir manyakim :D
- +1 yıl
onuda søylmk sakincali olmasin sakin :D sana bsy søylmem numarani dagtyosun sn sapiksin muhtmelen :D
- +1 yıl
sapiklik yolunda ilerliyorsun o halde sapiklik bøyle baslasa gerek :D
- +1 yıl
sanada var mı yavsayan :D bn sadce kizlara yavsanilir saniyordum vay ibneler vayy :D
- +1 yıl
acik acik numaramida istedi tamam baska :D sn harbi manyksin l*n :D whatsapp imisapiklarla doldurmam :D
- +1 yıl
atmiyorm ki zaten olum :D
- +1 yıl
aferin bak bni tanimlamaya basladin :D
Valla bu zamana kadar esmer kahverengi gozlu diyordum sarisinlar iyy diyordum. :( Büyük konuşmamak gerekmiş şu an sevdiğim adam sarisin yeşil gözlü... :))))
034 Yorumla
+1 yılEsmer ve kahverengi tabiki tipki erkek arkadasim gibi :) burdan kendisine onu ne kadar cok sevdigimi soylemek istiyorum ahaha :)
03 Yorumla- +1 yıl
Olsun ben genede soylemek istiyorum icimde kalmasin :)
Esmer ya da kumral olabilir. Ama kesinlikle kahverengi gozlu, cunku renkli goz bana rahatsiz edici ve samimi gelmiyor yuzume baktiginda...:)
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. hepsi yalan atıyor mk niye ben yalnızım mk esmer kahverengi gözlüyüm hatta gözlerim az çekik tatarlar gibi yani ne tam açık ne tam çekik :) karizma fışkırıyor zaten niye yanlızımm lann
12 YorumlaÇok sarı olmasa daha iyi. Ama kıvanç aklıma gelince olabilir diyorum:D Ya sevme meselesi, hiç tipin olmayan birinde sevebilir insan
05 YorumlaSiyah gözlü siyah saçlı erkekler, ten rengi buğday olur beyaz olur esmer olur farketmez.
14 YorumlaBeyaz tenli kara kaşlı kara gözlü :D veya esmer. gözler koyu renk olsun. sarışın erkeklerden hoşlanmıyorum
011 Yorumla- +1 yıl
Özelden yazarmısın canım :)
Adam gibi adam olsun önce. . ama tercihim uzun boylu kumral..:D
12 YorumlaAsk bu esmerlik renkli gozluluge bakmaz ki ben ki esmer kara kas kara goz severken renkli gozlu erkeklerden hic hoslanmazken asik olduğum 2. yilimizi devirecegimiz sevgilim yesil gözlü kumral :)))
03 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe oluyo l*n ! :) Ne oldu da esmerler kıymete bindi anlamadım kumral olrak kendimi garip hissettim :)
22 Yorumla- +1 yıl
O zaman ben gidiyorum buralardan :)
Esmer, kahverengi gözlü, uzun boylu, topsakallı :) iyi huylu olsun yeter :)
12 YorumlaBeyaz tenlı siyah saçlı koyu renklı gözlü olsn benım olsuuuunn
08 YorumlaTipe gore karar vermem ama tercih yapmak gerekirse esmerleri daha hos buluyorum
01 YorumlaEsmer de olur sarisinda zaten sevdigin birinde bunlari görmüyorsun bir gulus insani asik ediyor
01 Yorumla
+1 yılSarışın kahverengi gözlü erkekler (çünkü sevgilisi öyle )
07 Yorumla- +1 yıl
Renkli gözlü erkekler bende hep önyargıdır gerçi ama bende kumralda severim maviyi :)
- +1 yıl
Helaal :)
- +1 yıl
Sarışın mavi gözlülerde iyidir iyi :D asdfg
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBeyaz tenli ve koyu tenk gözlü/saçlı
Bronz tenli ve renkli gözlü.
Bu ikisi iyi oluyor.01 Yorumla Esmer kahverengi gözleri olan benim gibi olana ihtiyacım yok sonucta :D
09 YorumlaEsmer ya da kumral kahverengi gözlü en az 1.85 uzun saçlı biraz kas olsun 😄
016 Yorumla
+1 yılEsmer olsa iyi olur ama renkli gozlu de olur :D uzun boylu kaslı... daha sayabilirim :D
018 Yorumla- +1 yıl
Adam gibi biri olsun kiskansin, korusun, espiri yapsın ama sadece bana :D, sakalassin, sakasina kizsin, saclarimla oynasın :D bence çok tatlı olur , sonra hep gözlerimin içine baksin , iyiliğin için bile olsa benden birşey saklamasını yalan söylemesine :D ben yazdım da böylesini kim kaybetmişki ben bulyum :D
- +1 yıl
:) güven problemi ha çoğu kişide var o
- +1 yıl
Hahah :D bu utangaçlık yüzünden neleri kaybediyoruz acaba
- +1 yıl
Korktuğum basima geldi desene :D kız hayır deyince naptin :D
- +1 yıl
Bence istekli görünmemek için öyle demiş :D
- +1 yıl
Amaaan kız mi yok sana sanki :D ona mi kaldin hıh
- +1 yıl
mesaj atamadim :D yerin dibine girsem iyidir şu an
- +1 yıl
Var :D
- +1 yıl
Dedigin kadar yorum varmis yanliz :D
+1 yılÇıkmak değil de evleneceğim adamın kara kaşlı kara gözlü olmasını isterim ilerideki çocuklarım yararına :D
01 Yorumla
+1 yılesmer ve kahverengi gözlu erkek :) :)
22 Yorumla- +1 yıl
hadii tut bakalıım :) :)
+1 yılEsmer olsun :) sarışınları soğuk kanlı buluyom ya :/
02 Yorumla
+1 yılçoğu esmer kahve gözlü demiş de, saygdığer kızlar siyah gözlü insanlar da var:) mesela ben :(
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKara kaş kara göz isterimm. Ama sevdiğim çocuk sarışın renkli gözlü. Bu işler istemeyle olmuyo malesef ://
01 Yorumla
+1 yılesmer bayan sarı sever sarı bayan esmer sever, genelde hep böyle oluyor :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılKumral / kahverengi gözler
Not : Renkli gözlü erkekler niye itici geliyor bana yaa , Kıvanç hariç tabi o ayrı.01 Yorumla https://hizliresim.com/aBZM5g böyle bir sey:D
03 Yorumla- +1 yıl
La bu ne demene bittim kardeşim :)) sesli güldüm vallah :)
+1 yılKumra olucak saçları siyah olsun gozleri koyu yeşil olsun boyu 1.85+ olsun hafif kalipli olsun kaliptan kastım hafif kası olsun :))
07 Yorumla- +1 yıl
Sordun cevap verdik ne diyim yani :))) nefes alsin yeter mi :))
- +1 yıl
Tam beni tarif ettin @cokminioreo 😉😊
- +1 yıl
Hmm :)))
- +1 yıl
Ikiside olur anlaminda yazim hatasi yaptim
esmerrrr siyah göz kıvırcık 1.75
19 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 942 cevap paylaştı.
+1 yılKumral ve renkli gozlu tipki jensen ackles gibi
16 Yorumla- +1 yıl
Adamin yaratilmasi tum erkeklere kufur gibi yani o erkekse digerleri ney uleyyyynnn
- +1 yıl
Ahahah yok beaaa ama çıtayi yukseltti bu jensen kimseyi begenmez olduk :D
+1 yılEsmer kahverengi gözlü ;)
15 Yorumla- +1 yıl
:) :)
- +1 yıl
:) ooo bayaa varmış
esmer ve yeşil gözlü erkekler :D
11 Yorumla
+1 yılSarisin erkekler cok itici geliyor, kumral ya da esmer olabilir :)
01 Yorumlabiz de kızlardan beklentilerimizi yazsak kabul olur mu kardeş? :D
01 YorumlaBeni yazmamissin ya esmer ama koyu yesil gozlu oldugumu yazmamissin eksik soru :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. pratikte bunlar işlemez
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeyaz Tenli, siyah saçlı ve mavi gözlü erkekler deyip nokta koyuyorum.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyok ya birde fizik güzel olursa mükemmel
Sarışın ve renkli gözlü biri varsa ben alırım bir tane :)
02 Yorumla- +1 yıl
Koyu saç, ela ya da kahverengi göz ve beyaz tenliysen alırım bir dal :) ben sarışın yeşil gözlüyüm, foto ortada :)
+1 yılEsmer kahverengi gözlü
11 Yorumla
+1 yılaradınız özellikler bende kızlar esmer ve koyu kahverengi gözler ve ronaldo benzeri :)
00 Yorumla
+1 yılverilen cevaplara bakılırsa bu durumda şans oranım yüksek:)
esmer,170, kahverengi,75 kiloyum :D00 YorumlaHer esmer diyene kendini oneriyosun nasıl bir açlık bu :D
14 Yorumla- +1 yıl
Ağır yokluk :))
+1 yılkesinlikle esmer goz siyah kahve farketmrz sarışında ıyıde geneli itici oluyo bnce :)
02 Yorumla- +1 yıl
:))
Gizli Üye(30-35)+1 yılesmer ama renkli gözlü :D çok esmerde deği koyu kumral ama renkli göz candır...
10 YorumlaKahverengi sacli sarisin gözlü erkek 😝
15 Yorumla- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/zEzN0D.jpg
al ben buldum sana ama gerisi yok sadece göz 😁
Sarisin renkli gozlu erkekler yerun onlari asdfg
38 Yorumla
+1 yılesmer olsun benim olsun :)
123 Yorumla- +1 yıl
;) OLAR TABİ YA
- +1 yıl
esmer kahverengi göz ya da yeşil göz ne cok zayıf ne toplu ortaya karısık olsun saçlarını öne değil yana tarasın :)
- +1 yıl
hahahahahah sendemi ölesin :D
- +1 yıl
yakışır sana @Çağatay55
- +1 yıl
sen sağol kardiş :D
- +1 yıl
yaşım daha çok genç şarkısını söylemek isterdim ama 19 biticek :D
- +1 yıl
lise bitti :)
- +1 yıl
BİRAZ önce vardı ne etcen kardiş :D
- +1 yıl
ATTIM :)
- +1 yıl
HAHAHAH :D SEVAP MI İŞLEMEK İSTİYON :))
- +1 yıl
:((
+1 yıltabiki esmer kahverengi gözlü
13 Yorumla- +1 yıl
Pardon yanlis yazmisim ben 3 gozlu 2 burunlu erkeklerden hoslaniyorum
Esmerler hrr zaman ilgi odagim olmuştur :)
14 YorumlaAşırı esmer sevmem ya kumral ya sarışın, esmersede beyaz tenlı olmalı :))
02 Yorumla- Devamını Gör (121)
Devamını Gör(166)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kızlar esmer ve kahveren gözlü erkekler mi? Yoksa Sarışın ve renkli gözlü erkekler mi:))?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler