Mesaja görüldü atılması mı yoksa görüldü bile atılmaması mı zorunuza gider?

Birinin mesajınıza görüldü atması mi? Yoksa görüldü bile atmayıp örneğin wpye girip çıkması mi?
Ben hiç bir şekilde umursamazdım. yani bir kişi bana görüldü atmıyorsa belki de gerçekten görmediğini düşünürdüm ya da işi olduğunu düşünürdüm. merak ederdim. ama bir kişi bana görüldü atıyorsa sanırım daha sonra yazar diye düşünürüm eğer yazmıyorsa da demek ki benimle konuşmak istemiyor demektir bu durumda da o kişiyi hiç bir şekilde umursamam yani bir daha ikinci mesajı yazmazdım ben. benim düşüncelerim bu şekilde..
Cevap
13Cevap
Görüldü bile atmaması bakmaması daha çok Üzer
Kafama takmam eğer bana birkaç kez görüldü atmışsa bir daha muhatap olmam o kişiyle, böyle dertlerim de olmaz.
Hayır yani sen kimsin seni hesbaa alıp yazmism ve görüldü atiyosunn
Görüldü atması daha zoruma gider. Girip çıkması bana bazı ümitler verir açıkçası.
Görüldü atılması galiba. Görüldü olmazsa en azından demek ki henüz okumadı diye düşünürüm.
İkisi de birbirinden beter ama görüldü atması daha da bir umursamazlık
Görüldü atılması, senin gibi güzel bir kadına kim görüldü atabilir ama ya
Ikiside bence ya sinir bozucu adam yerine koymadığının göstergesi
Görüldü atılması ömrü hayatımda en sinir olduğum şey olabilir konulmaı istemeyebilr bunu bana söylese yeterli zorla konuscaksın diyecek halim yok ama görüldüyü görünce istemsiz küfrü basıyorum
Aslında ikiside zoruma gder ama bu daha kötü bi durum
2 olayda kötü ama görüldü atıp cevap vermemesi daha üzücü
görüldü atan kişinin ense köküne şapalağı vurup omuriliğini patlatasım geliyor yazmaycaksın madem bildirimden baksana bak yine sinirlendim
Görüldü bile atmaması 🙄
Cevap isterim
Aman sende takma kafana
Hiç bakmasın daha iyi küfür eder gibi
Görüldü atıpta yazmıyorsa daha zordur
Aynı şeyin laciverti
İkisi de aslında...
Mesajı okumaya bile tenezzül etmemesi tabiki
En İyi Cevap