#Erkekler , taliplisi çok olan bir kadın için rekabet etmeli mi yoksa bu zaman kaybı mı? #Kızlar , sizin için rekabet eden erkek daha mı değerlidir?

#Erkekler , taliplisi çok olan bir kadın için rekabet etmeli mi yoksa bu zaman kaybı mı? #Kızlar , sizin için rekabet eden erkek daha mı değerlidir?
Erkek hayatı, kadın ise erkeği kovalamalıdır. Bu kadınları aşağı görmek değil bilakis onların son zamanlardaki dertlerini bitirecek mottodur. Zira size aldıkları her nefeste DM atan hanzolar karı-kız peşinde koşacaklarına hayatlarını düzene sokmaya çalışsalar hem milletin bacısına kızına sürekli yürümemiş olacaklar hem de kendilerine bir hayat kurdukları için kendileri de mutlu olacaklardır. Hatta bir hayat kurabikrikleri için mutlaka onlarla birlikte olmak isteyecek kadınlar da çıkacaktır. İşte bu yüzden:
ERKEK, HAYATI; KADIN ERKEĞİ KOVALAMALIDIR!
Kimse kimseyi kovalamamalı bu işler karşılıklı onayla devam etmeli tabi tek kişi için onlarca seçenek ile birlikte değil! , ayrıca hayat dediğin şey sadece erkeğe has olan bir durum değil
Hayır, erkekler bir kadın için rekabet etmemelidir. Bu, kadınların potansiyel ortakları arasında seçim yapmaları açısından dahası, insanların birbirleriyle sağlıklı bir ilişki kurmaları için önemli olan güven, saygı ve dürüstlük gibi faktörleri göz ardı eder. Rekabet, birbirlerine karşı düşmanca bir tavır sergileme eğilimindedirler ve ilişkilerde uyumsuzluk yaratabilir.
Bunun yerine, erkekler bir kadın için uygun bir ortak olmak için kendilerini geliştirmeye odaklanmalıdır. Kendi değerlerine bağlı kalmaları, özgüveni yüksek olmaları, saygılı olmaları ve onların ihtiyaçlarını ve duygularını anlamaları, sağlıklı bir ilişki kurmaya yardımcı olacaktır.
Harika bir görüş
selam hayırlı akşamlar umarım iyisindir.. malüm bayram geliyor çikolata reklamına baka baka aklıma geldin
A. s iyiyim teşekkürler 😄
Daim ol senin adına verilen o olsada sen caremio yu severdin..
Hayırlı akşamlar dilerim
Kim olduğunu tahmin ettim 🙂 hayırlı akşamlar
Sevilen insan rekâbete mahal vermemeli bence. Direkt tepkisini ve düşüncelerini söylemeli. Sevmiyorsa kimsenin vaktini çalmamalı. Erkek olsam bana da başka bir erkeğe de aynı noktada duran bir kadın için rekâbet etmezdim diye düşünüyorum. Benim bir farkım olmalı ki diğer herkesi nakavt edeyim en baştan. Benim düşüncem bu yönde.
Bende katılıyorum bu düşünceye herkese mavi boncuk dağıtıp rekabeti izlemek mm kibar olmak istiyorum ama başka kelime bulamıyorum, basitlik
Cevap
82Cevap
Tabi ki erkek her zaman başka rakipleri olduğunu bilmeli ki kadının kıymetini bilsin. Bir kadın ilişki içerisindeyken her zaman kendine özgüveni yüksek ve bakımlı olmalı beraber bir yemeğe giderken bile ortama girdiği an bakışları üzerine çekmeli. Kaybetme korkusu seven insan için her zaman işe yarar.
Çok saçma bir durum kadın kiminle ilgileniyorsa karsilikli sevgi saygı varsa onunla olur. Rekabet eden erkek umrunda olmaz, neyin rekabeti bu? Karşılıklı ilgi varsa ilişki başlar o kadar.
Tabii ki uğurun da birazcık uğraş verebilirler ama rekabet saçma geliyor
Hayır etmemeli tohumuna para mı saydık
Selam gadası 🙃
Bu devirde rekabet edilecek kadar iyi kadın olduğunu sanmıyorum.
Rekabet amaçlı yapmasına gerek yok ama seven erkek zaten elinden geldiğince en iyisi olur diye düşünüyorum. Bunu gören çoğu kadın da kayıtsız kalmayacaktır. Kadın genelde cepte muamelesi yedikçe soğur. Ilgisiyle bağladığı kadını, ardından "nasıl olsa bağlandı ve gidemez" algısıyla ilgisiz bırakan erkekler var. Bağlandığı için hemen gidemese de er geç gider kadın. O yüzden erkeğin başka erkek için rekabet etmesine gerek yok. O adam o kadını GERÇEKTEN çok istiyorsa zaten kadının hiç talibi olmasa da "ben buradayım" mesajı verir.
Bu soru, senden ve benden düşer. Çünkü sen benimsin bende senin. İkimiz için de rekabet konusu, söz konusu değil. Çünkü biz birbimize sahipken bir başkasının gösterdiği çabayı dikkate almayız. Ben senin için her zaman savaştım ve mücadelemi verdim. Kimi zaman kazandım, kimi zaman kaybettim. Bunu sadece bizim için yaptım. Çünku biri için rekabet varsa demek ki, her ona yazana mavi boncuk dağıtıyordur. Çünkü hiç bir canlı, tepki görmediği etkinin peşinden gitmez. O yüzden sen rakabet edilecek basitlikte hiç olmadın. Eşsiz ve özel ruhun ile bana yoldaş oldun 🌝
Kimseyle rekabet etmem. Futbol maçı mı yapıyoruz ya da serengeti aslanı mıyız? Kazanan kadını kapar mantığı. Kadını kazanılacak bir şeymiş gibi görmek zaten başlı başına yanlış bir durum. sonuçta o kadının da duygusu var. Ben olduğum yerde tek olmak isterim. Rekabet olmaz he tabi kadını birkaç kişi sever. Kadın istediği kişiyle birlikte olur. Beni seçmemesi durumunda diğerini yiyeyim mi yani :D
Bence tadı güzel değildir mideni bozma rakiplerin için 😄
İşim olmaz :D Benim olduğum yerde rakip olmaz, tekimdir.
Yani burada tercih aslında kadına bırakılmalı. Sonuçta vahşi doğada değiliz ki bir kişi için bir sürü aslan birbirine saldırsın kadının gönlü kimden yanaysa seçiminin o yönde kullanabilir.
Gerçekçi bir bakış açısıyla, bu paylaştığını.. sanal dışı olarak yorumlayacağım.
Şimdi sanal dünyadan zaten bir rekabet var.
Abazalar, ergenler, doymamış toy arkadaşlar. (Cinsiyeti yok bunun.) Neyse çirkin kadına bile güzelsin diyor.
Ve güzel bir kadının, burada bir ayrıcalığı kalmıyor. Otomatik olarak rekabetten düşüyor.
Ben rekabeti gerçek dünyada olan fazla gideri olan bir kadına yanaşmam. Bu sanalda olsa yine yanaşmam.. nerede kimseye bakmayan çok güzel bir kadın varsa da gider direkt onla konuşurum ve başarılı da olurum.. bu durumda kısacası işini bilen kaptandır derler büyükler.
Kimse kusura bakmasın sanalda herkes herkese yazıyor rekabet olarak da bunu kimse görmesin. Çoğunuz gerçek dünyada iki lafı bir araya getiremiyor bir kadınla bile konuşmasını bilmiyorsunuz ya da bir erkekle. Sahte olmaya gerek yok. Hayal dünyasından çıkın yaptığınız fotoşoplara efektlere benzemez ayna. 😊
Rekabet olamazki. Ben ve sevdigim kadın birbirimizi istiyorsak olay bitmistir. Rekabete yer kalmaz. Rekabet işi anca liselilerin yapdigi bir eylemdir. Platoniklerin oldugu yerde olur rekabet. Benim ve karsimdakinin razı oldugunda artık biz kavramı vardir.
Eden edebilir. Doğada dişi cezbeder, türün erkekleri dişiyi dölleyen olabilmek için yarışırlar. Hayatın kuralı bu zaten. Şahsen ben rekabet etmem çünkü ne kadar doğal bir davranış olsa da ilkel, ve modern evrimde yeri olduğunu düşünmüyorum. Bakış açısı meselesi.
Rekabet ortamı yaratıyorsa kadın, ne istediğini bilmiyordur
Ne istediğini bilen kadın bu durumda bırakmaz erkeğini. Sevdiğinin elini tutar sıkıca,3. Kişiye de sadece bakmak düşerrr
Empati kurmak gerekirse. Bir kadının ilgisini çekmek için 40 takla atıp şaklabanlık yapmaya gerek yok bence. Önemli olan ona değer verdiğini hissettirmek ve buna karşılık onun da erkeğe karşı içinde az da olsa duygu kırıntıları olması gerekir.
Bunun dışında atılacak her adım ancak itici gelir.
Bence edilmemeli sonucu hep iyi bitmiyor yaşamış deneyimlemiş birisi olarak gerçekten hiç değmiyor bazı kızlar için
Rekabet kimse kimse için etmemeli. O zaman o iş duygu meselesi değil ego meselesi olur.. Beni ben olduğum için değil de diğerlerine fark atmak için istiyorsa zaten yol alsın derim.. Keyifli geceler..
Sevgi mi hırs mi belli değil bu şekildeki yaklaşımlar
Genelde biz kadınları ikilemde bırakan durumlar yüzünden bir yerde kopuyor ipler. Çünkü güven duygusunu yitiriyoruz bir süre sonra..
Rekabet etmesi beni rahatsız eder. Çünkü ben yarışarak kazanılıp kaybedilecek bir eşya değilim. Ayrıca eğer onu gerçekten seviyorsam; bir başkasına benim için mücadele etme hakkını tanımam.
Ayrıca eğer onu gerçekten seviyorsam; bir başkasına benim için mücadele etme hakkını tanımam.
Asıl bir kadın aynen böyle davranır
Asîl*
Ah teşekkürler...
Erkekler rekabet etmez. Erkekler birbirinin dostudur. Abazaları erkek olarak saymıyorum.
Gerçekten istiyorsa etmeli. burada kadının o rekabete değer olup olmadığı önemli değil, erkek için ne kadar değerli olup olmadığı önemli.
Bence bir kadın kendisi için rekabet oluşturmadığı zaman değerli olur, bu duruşu net şekilde koyabilmeli. Bizim erkeklerimiz çoğunlukla gelişimini tamamlayamamiş bir kesim bu yüzden belgesel tadında koşturmaya gocunmuyorlar hiç 🧘🏼♀️
İki erkek arasında kalma durumunda duruşunu koymalı ama ben genel olarak söyledim, tek bir erkek varken naz falan yapabilir mesela, erkek kadının nazını çekmeyip peşinden koşmazsa, hemen pes ederse gerçekten isteyip istemediğini anlayamayabiliriz. Bazen peşimizden koşturmak gerek 🤣
Bazıları da peşinden koşarken o esnada seni aldatıyor olabiliyor mesela , hani buna bakarak bir kriter çıkarmakta çokta sağlıklı değil. Bir de yapanı görsen hem aptal hem fodul hem de kel... Gerçi hayatında biri olduğunu bile bile o kapıyı açan kadın da kendini böyle bir adama ve böyle bir duruma layık görüyordur, mutluluklar dilemek düşer bize de, tencere kapak 🤣
Bir kadın beni seviyorsa ben ona gittiğimde bana gelir zaten. Ama Yok gelmeyipte zaten rekabet edeceğim kişi ile benim aramda kalmışsa öyle bir kız hiç gelmesin daha iyi. Dediğim gibi beni seviyorsa zaten ona gittiğim an bana gelir.
Kimse bir başkasıyla rekabet etmemeli. Kimse seçenek olmayı kabul etmemeli
Büyük saygısızlık
Aynen öyle
Herkesin peşinde koştuğu kız bana doğru koşuyor olsa bile olmaz. Derdi bitmez. Mutlu etmez.
Peşindekilere duvar örmüş ve yolunu sadece sana çevirmişse mutlu eder.
Peşindekiler peşini bırakmaz benim midem bulanır. En güzeli geçmişi olmayanı.
At yarışı gibi o ne öyle 😂 yapmasınlar öyle şiiiler
Adminim Uber mi oldunuz 🤔
Neredeyse 3 hafta oldu sanırım bebitom
Yoğun çalıştığım için gözümden kaçıyor bazı şeyler..
Her zaman gönlümüzün admini sensin💜
Dinlenmeyi ihmal etme 🫶🏻 gönlünün üyesi olmaya talibimmmm 🥰
Bir iki aya güzel bir tatil planım var 🥂
Sitemize yıllarca çiçek açtırdın açtırmaya da devam edeceğinden şüphe yok 🌷🥰
Talibi çok olan kızın ya kafası karışık olur ya da fazla özgüvenli. Zaten seçimi kadınlar yapıyor erkek seçim yaptığını sanıyor. Fazla rekabete gerek yok. Kadın beğendigini seçer. Kafa göz kırılmasın sonra:)
ALLAH yardımcın olsun Ece takmış sana inşallah sana bir zararı dokunmaz sapık mı ne anlamadım gitti
rekabete bence gerek yok
İnşallah 🧘🏼♀️
Erkeğin bir çekirdeği eksik olur sadece izler tavlamasına bakar kadınlarda çirkefleşmesine hiçbir erkek için aşağılara düşmeye gerek yok
Kalitesizlik kalitesizlik 💆🏻♀️
Ne bir kadın erkek için, ne de bir erkek kadın için rekabet etmemeli. Bu bir yarış değil. Aşk, gönül işidir. Gönlün kimdeyse yarışı kazanan net şekilde bellidir.
Ben tipsizim valla rekabet yokken bile herhangi bir harekette bulunmuyorum. Zaten vazgeçmeye bahane arıyorum. Kız zekiyse , güzelse donanımlıysa benden iyisini hak ediyor diyorum. Kızın peşinden koşan başkası varsa o daha çok hak ediyor diyorum. Benim için fark etmez yani. Hiç bir kız bana bakmaz. Bunu bildiğim için asla bir kıza yaklaşmam.
Erkeklerin bir kadın için rekabet etmeleri kadar anlamsız bir şey olamaz. Bugün diğerlerini eleyip beni seçen, yarın daha iyisini bulur, onu seçer.
Nasıl hayvanlar bir dişiyi etkilemek için güç gösterisi yapıyor, savaşıyor erkeklerde öyledir. Bir kız için adam da vuruluyor kardeş kardeşi de kırıyor
Kadın kazanılan olacak yani. Bir müsabaka yapılacak ödül bir kadın olacak. Çok saçma. Kıza sorulur hangisine gönlü varsa diğeri mutluluklar diler ve gider.
Açıkcası kedi olsaydık dediğin olabilirdi. Lakin bir kadın ve adam birbirini sever ve sorun kalmaz kadın sevmiyorsa okeu der gideriz aksiyona gerek yok
Zaman kaybı. Şahsen ben kendimi bu kadar değersizleştirmem olmuyorsa olmuyordur hiç kasmaya rekabete gerek yok. Neden onca talip arasından sıyrılmaya çalışayım ki? O beni haketmek için aynı değerde bir şey yapmayacaksa mücadele etmeyecekse kapı orada ondan da çok var bende de.
Biz bir antilop sürüşü değiliz bir kadın için kavga edelim.. Kadın begenmedikten sonra rekabetin bir değeri yok.. Olduğu gibi görünüp göründüğü gibi olmak yeter.
Gönlünde benden başkası "olabilme" ihtimali olan biri için kılımı kıpırdatmam..
Seviyorsam rekabet içine girerim bu bir kadın için değil sevdiğim istediğim her şey için geçerli cimbom.
Kadın kendisini istiyorsa, evet etmeli. Fakat istemiyorsa kendini istemeyen bir kadın için rekabet etmesi degerini düşürür.
Kendini hayvan gören varsa buyursun etsin çünkü bu hayvanlara özgü davranış ;ilkel kökennini aşamamış kişiler devam edebilir...
Asla etmem. Beni biriyle kıyaslayan kadın en nefret ettiğim şeydir. İşim olmaz. Geçen bi kadın arkadaşla konuşuyoruz büyük konuşma dedi. Çok net konuşuyorum
Hiç uzun uzun yazmayacağım. Kimseyle rekabete girmem. Beni 2. plana atan kadın için de ekstra çaba göstermem.
Rekabet nedir ya🤔 karşılıklı olur her şey, ben bır başkasıyla kiyaslamiyorsam, kiyaslanmam da. Bu isler iki kişilik sonra ben kendim ile kıyasıya rekabet yaparım.
Artık hiç bir kadın için mücadele etmem ben ne halleri varsa görsünler...
Talip'i çoksa açıkçası uğraşmam gider başkasını bulurum rekabet boş iş üstelik bir insan için
Birisi için yaptım herşeyi göze aldım slaklıktan başka bişey değil
Ben bir seçenek değilim seviyorsam söylerim sevmiyorsa yoluma giderim ortası yok
Seçtiğim kadınından dolayı rakibim var ise; Demekki doğru bir seçim yapmamışım.
Rekabete gerek kalmışsa, olmasın daha iyi. 😂
peşinden gideceğime başkasının yanına giderim. Uğraşmaya değmez ve zaman önemli.
Çok gereksiz saçma, bir kadın seçimini çoktan yapmıştır üstüne düşmenin bir anlamı yok.
Kimse kimse için rekabet etmemeli daha çok zaman kaybı..
Rekabet acizlerin işidir.
Rekabette yalanlar havada uçuşur.
Kadının gönlü kimdeyse onu seçmeli bizzat ben etmem.
Neden etsin ki iki kişi arasında elektrik varsa zaten birbirini çeker
Tabiki de hayır kadın tercihini yapar tercih edilmeyen erkek de yoluna bakar
Tatlı bir rekabet olabilir, iyi olan kazansın. 😂
Hayır. Kadın bir ödül ya da ulasılması gereken bos bir hediye değil.
Rekabet sacma geldı bana
ben etmem kadınlar benim için rekabet etsin.
Gözü gönlü bende değilse hiçbir anlamı yok.
Yarış sevmem hoşlanıyorsa benimle olur hoşlanmıyor ise yapacak bir şey yok.
neden edecekler ki rekabet belgesel mi çekilecek?
Aynen öyle görünüyorlar belgeseldeki kaplanlar gibi 🧘🏼♀️
Ben hiç kimsenin peşinde koşmadım biri hariç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?