Yani bildiğin dinini satan🙄
Olmam.
Güzel/ yakışıklı falansa düşünürüm belki.
Olurum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yanlış seçeneğe oy kullandım. İçinden gelerek müslüman olmalı bir insan, belki istediğini alabilmek için beni kandırıyor, o yüzden ne kadar yakışıklı olursa olsun, her şeyin en'ine de sahip olsa onunla olmam, sırf benim için inancından vazgeçmeyecek, içinden geldiği için, İslamiyeti kalbiyle kabul ettiği için müslüman olacak
İnanç, tanrı yokluğundan ortaya çıkan bi reflekstir. Ekonomik, fiziksel veya ruhsal olarak çaresizce zor durumda kaldığında tüm dünya insanları aynı durumda aynı frekansa geçiyor. O an bir çok şeyi sorguluyorlar ve bi arayışa geçiyorlar. O sebeple inanç insanın kesinlik ihtiyacını karşılamak için iyi bi enstrüman. Bizler yani homosapiens ler inanmak zorundayız olan bitenin adını koymak İçin! Ama inançsız arkadaşlarla mesafe koymak zorunda değiliz. Şu an hatta insanlığa level atlatanlar genelde inançsızlardan çıkıyor.
Ovv yazın etkileyiciydi 😄
Yapıyoruz arada böyle şeyler 😄. Teşekkür 🙏
Soruyu biraz daha açar mısın benim için neden dinini terketsin? Misal o gayrimüslim ve benim için benim dinime mi girecek? Bu mu yani kast ettiğin? İnsan neye inanırsa insansın karşısındaki kişi de onun için onun gibi düşünmeye başlarsa hoşuna gider bu durum
Dininin ne olduğunun önemi yok sonuç olarak senin için inandığı şeyden vazgeçiyor he müslüman oluyorsa bu senin için iyi ama ateist veya deistse senin için kötü olabilir veya olmayabilir sana kalmış
Din kişinin içindeki bir şey dilinin dediği değil kalbinin hissettiği önemli, yalancı bir dilden ise sahici bir kalbi tercih ederim ben. İster insansın ister inanmasın ben kişiliğine bakarım, başka bir dine mensup ise benim dinime geçmesi güzel olur ama ateist ise zaten hiç bir dine inanmadığı için benimle aynı inanca sahip olmasını beklemem, gerçekçi olmaz. Beni yargılamaya kalkmasın yeter
Eğer İslam dininden vazgeçtiyse Allah onu huzurunda görmek istemiyor, onu Red etmiş demektir.
Allahın Red ettiği insanı ben niye kabul edeyim.
Üsteki yazdığını düşünmemiştim.. çok mantıklı
Çoğu inanmayan linçleyecek beni ama. 🤣🤣🤣
Linçlesinler amaan😅
Umurumda mı
Değğğiiiiilll 😃
Teşekkür ederim 🙂
Cevap
35Cevap
Düşündürücü bugün dinini satan yarın beni rahat satar. Olmam.
Sevmiyorsam hayır boş yani hiç boşuboşuna bir şeylerden vaz geçmesin
Kendi düşünce ve inanç sistemini geliştirememiş bir insan olarak değerlendirir ve hayatımdan uzaklaştırırım..
Olurum ne güzel Müslüman olacak bir de
Ateist olduğunu düşün 🙄
Yok mesela şöyle düşün
Müslüman ve diyor ki
Senin için oruç tutmayayım?
Ne demek benim için oruç tutma😃
Olmam, o benden de vazgeçer djdj
Ben inançlı değilim ateistim tanrıya ve dinlere inanmıyorum hiç bir şekilde. beni seven bu şekilde sevmeli bende aynı şekilde inançlı bir kızı o şekilde severdim yani inancı ile birlikte kabul ederdim zaten kimse kimse için değişmez zorunda değil ki... seven her şekilde sever bahane bulmaz zaten inancım için beni sevmeyen kişiyi de ben sevmek istemem hiç bir şekilde. ama benim için inancından vaz geçen birsini tabi ki de severim çünkü daha önce beni seven benim için bir şey yapan ya da uğraşan kadın olmadı hiç bir zaman. bu yüzden de sevgiyi bulmuşken kaybetmem yani benim için önemli değil kendisi de vaz geçmek istiyorsa geçebilir ben hiç bir şekilde inançsız ol demem ya da inancını değiştir demem. yani kendi kararını bırakırım.
Ben bu konuda cidden net düşünüyorum: Ateist, satanist ve terörist olmadıkça, İslam'a inanan, Laik ve Atatürkçü, Milliyetçi bir erkekle eğer karakter uyumu olursa ve seversem olurum, oluruz diyorum, nett.
Bi de Türk olmasını tercih ederim onu da belirteyim illaki.
Benim için inancından geçmiş. Tabi ki birlikte olurum
Ben zaten dinsizim, bir dinim yok. Ama beraber olacağım kişinin saplantılı bir şekilde dinci olması beni zaten ondan soğutur. Diyelim ki benim için vazgeçti, ona olan saygımı arttırmaz. Kendi tercihi...
Sonra Tanrı varlığını ispatlarda "ceeee ben varım avanaklar" derse, sorumluluk kabul etmem. :D
Bu mümkün değil, Zîra kimse basit bir ilişki için, inancından basit bir şekilde dönmez, döndüm dese de ona güvenilmez ve inanılmaz. Çünkü kimsenin kalbi görünmez.
Bunu ancak "Dinsiz görünümlü müslümanlar ile, Müslüman görünümlü dinsizler yapabilirler".
Hariçtekiler inançlarına çok sadıktırlar.
Asla yapmazlar, yapamazlar ve yapmayacaklardır.
Kendi kararı saygı duyarım. Sonuçta ben zorlamıcam, nasıl isterse öyle yapma hakkına sahip. Ben kalkıp da benim için dinini değiştirir misin diye de sormam. Tamamen kendi kararı olacağından olurum, benim için bir sorun yok.
Şöyle bir şey söyleyeyim zaten benim evleneceğim insanla evlilik yapmak isteyeceğim insan Müslüman olacağı için onun dışında herhangi bir evlilik kabul etmeyeceğim için benim için çok da sorun olmaz zaten önceliğim Müslüman olmasıdır
Bana o kadar bağlanması rahatsız eder ya. Kendimi sorumlu hissederim yaptıklarından. Oysa ki din ve inanç kişinin kendi özgür iradesiyle olmalı. Benim için değil kendi istediği ve ilkelerine göre inandiklarina göre hareket etmeli.
Din benim için önemli bir olgu değil. Kimseyi dinine göre sınıflandırmıyorum, ayrıştırmıyorum. Haliyle benim için olağan inancından vazgeçmesi vaaaaov bir durum olmadığı gibi umrumda olan bir durum da değil.
Müslüman olduğum için benim için doğru yolu bulmuş olacak tabiki birlikte olurum.
Ha farklı bir dinde falan olsam benim doğrum o din olacaktı yine doğru yola getirdiğimi düşünecektim değişen bir şey olmazdı😅
Alttaki görüşe bayıldım Müslüman olacaksa kabul 😂
İdeolojiler değişir, fikirler değişir, insan değişir.
Aynı kalan, saplantılı düşüncelerini sorgulamayan insanlar ile olmak doğru olmaz fikrimce.
Işıkla kal...
bana karışmadığı sürece sorun değil . ama gelicek yok sen yapma alkol haram değil iç falan diyerek bana karışacak oldu paşam. sonuç=kanlı eller
Bir şahıs için manevi değerlerini satan birisiyle olmam. Yarın başka birisi için beni de satar.
Mantıklı gelmiyor gibi sebeplerle din değiştirme ile bu farklı.
Benim için değişmesini ya da kendi doğrularından vazgeçmesini istemezdim.
Onu olduğu gibi kabul etmiyorsam zaten sevmiyorumdur o yüzden hayır.
Kendine ait sonuna kadar savunamadığı kararları olan insan bana ne kazandırabilir ki evlilikte hiç bir şey
Yalnızlığın en güzel yanı da bu: Ne sen kimsenin inancına karışırsın ne de kimse seninkine karışır...
Benim için neden dininden dönüyor ki 🤔 deccal miyim kız ben 😂
Aşık olmuş sana😅
Hadi ya vay saf vay 😂
Başka bir dinden İslam'a eğer inanarak geçecekse olurum.
Kattiyen olmam neden inancın vazgececek ben olduktan sonra 🙄
Benim için inancından vazgeçmiş biri dinini satmış olmaz. Bu yüzden saygı duyarım.
Asla dinini satan herşeyini satar yarın bir gün paraya sıkışır benide satar mk
Benim sayemde islama geçmiş , sattığı diğer din beni ilgilendirmez
İşte o zaman Olmam, inancını değiştirmemesi ne kadar karakterli sağlam olduğunu gösterir
Olurum her halde ama bı yabancı ile olmak zor ua ayrılma aldatma vs
Ateistim kendim zaten karşımdaki koyu dinci olmadığı sürece farketmez
Allah'ı bile bıraktıysa beni neden bırakmasın?
Benim için fedakarlık yapmış hoşuma giderdi bende hoşlandıysam beraber olurum
Banane la başkasının inancından istersen nutellaya tapsın
Ben şahsen bir dine mensup değilim dinlerin abartıldığını düşünüyorum. Yani anlayacağınız din ya da dinsizlik herhangi bir şeye engel değil. Birbirinizi seviyorsanız o da hissettiriyordu sıkıntı yok bence
birisi ateistlikten baska bir dine gecer dirskt terk ederim. olmaz.
Olmam. Diniden, Allahtan bu kadar çabuk vazgeçebiliyorsa bir zaman sonra beni de bırakır.
Olmam saçmalığa bak ya daha yeni inancına sahip çıkamıyorken
Ben inançlı olduğum için inancından vazgeçmesine gerek yok
Dinini değiştirmek zorunda değil aynı baskıyı banada yapamaz
yarın baska bişey için beni de satar o yuzden ben olmam
Eğer İslam ı seçerse olurum
Olmam hayatta
Bilmem yakışıklı ise bir düşünürüm sjjz
Kimliksiz insan olmaz
Evet inanç önemli değil
Dininden vazgeçen adam benden de vazgeçir valla
İnancından vazgeçen benden de vazgeçer 😂
O kadar da değil ya inançlı olsun yani
Bana göre din önemli değil olmasa da olur.
Islam'ı secerse olurum.
Olmam din kırmızı çizgim
dinin satan senide satar
Hayır olmam.
Hayır.
Olmam
Sonuna kadar akilli insan demek
Hayir
Olmam
olmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?