İlk aşkınız görüşmek istese gider misiniz?
2 ay
İlk aşkınız görüşmek istese gider misiniz?

Benim hiç ilk aşkım olmadı bu yüzden de kimseye aşık olmadım. aşka da inanmıyorum zaten. ama aşık olsaydım bile ilk aşkımı görmek istemezdim çünkü benim için yaşanmış ve bitmiş bir şey olurdu yani eski sevgili ile işim olmazdı hiç bir şekilde. bu yüzden de geleceğe bakıyorum
İlk aşkımla aynı mahalledeyiz. Kendisi imanlı birisi hafız. Benimle görüşmek istese muhtemelen evlenmek için görüşürdü. Onun haricindr bir kızla samimi olmaz bilir haram olduğunu.
Cevap
21Cevap
Yaşanan ve hissedilenler o zamana aitti.. Artık herhangi bir anlam ifade etmediği için görüşmezdim..
Hayır
Hayır
Gitmem. Olmuş, bitmiş. Külü bile kalmayan bir ilişkinin yeniden iletişim temeline oturtulmasına da gerek yok.
Kendisiyle 1 yıldır arkadaşça görüştüğüme göre dışarıda görüşmeye de gidebilirim sohbet, muhabbet amaçlı
İlk sevgilim böyle bir teklifle gelse ve o dönemde sevgilim yoksa sanırım giderim. Çünkü ayrılırken böyle bir söz vermiştim
Tek soru aslında...
Hayır. Gitmezdim.
şu an ki ilişkim
İlk aşkıma 10 basar..😄
Tabi insan seneler geçince bazı şeyleri dahi iyi idrak ediyor
İlk aşkım mahalledendi evlendi sanmıyorum görüşeceğini 😂
Görüşmek istemiyom zaten bana yeni aşklar lazım 😏😅
Ay evet 🤤 çok çekti canım yaa şekersiz çayla 😍
Kalmadı ki bana 😃 hepsini bitirdiler
Sahurda bi dilim yedim herkes uyanmadan alarmımı da kurdum 😏
Son aşkım da gelirse neden olmasın.. Tek başıma olmaz.
İlk aşkım ilkokuldaydı. Platonik bir şeydi.😂😂 Görüşürüz. Ne olacak?
Çocukluk aşkımdı 99 depreminde Adapazarı'nda kaybettik, mümkün olsa isterdim tabii.
Hayır, geçmişi bugüne taşımam tekrar. Orada kalmış olmasının bir nedeni vardır elbet.
Gidersem 4 tane zenci arkadaş yatırıp silkelesin beni.
O an hayatımda biri yoksa giderim evet. Varsa zaten gidilmez.
Arkadaşça bir şeyler yapılır ya kahve falan sohbet 💬
Her şeyi tadında bırakmak lazım 5 senede gayet efsaneydi ve bitti
İliskim yoksa giderim dicemde imkansiz ya tanimiyor bile beni
Seviyeli bir şekilde gidip görüşürdüm. Eğer ilişkimiz saygı çerçevesinde bittiyse ve kimse yüz kızartacak bir şey yapmadıysa gidip görüşürüm. Sonuçta iki medeni insanız.
Gitmem platonikdi zaten iyice kötü olmuştum zor toparladım
En İyi Cevap