Ben istesem de o asla ayrilik istemiyo asla ama ilgisiz soğuk bende budan dolayi sıkılıyorum artık kafamı karistiroyo lütfen bu sorumu aydınlatın yoksa kafayı yicem artık
Soğuk ilgisiz ama asla ayrılmak istemeyen erkek ne yapmaya çalışıyor?
5 Cevap
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Kapat
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
2 ay
o ayrılmak istemese bile ayrıl. Ona bi sensizliği tatir sen. Benimde öyle bir durumum vardi zorla olsa da ayrıldım. Simdi ise hic ne yazıyor ne de beni hatırlıyor.
Ayrilmiyo işte brakmiyo geçen tartıştık bitti dedim tamam yarın son kez seni görmeye gelicem herşeyi silelim dedi geldi hicbisey olmamış gibi dovrandi sensiz yaşayamam dedi yine barıştık ama yaptığı bı hata yok tek sıkıntı ilgisiz ve soğuk olması
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
o ayrılmak istemese bile ayrıl. Ona bi sensizliği tatir sen. Benimde öyle bir durumum vardi zorla olsa da ayrıldım. Simdi ise hic ne yazıyor ne de beni hatırlıyor.
Kötümü iyimi bu anlamadım
sonu kotu kotuuuuuu. Ayrıl gitsin
Ayrilmiyo işte brakmiyo geçen tartıştık bitti dedim tamam yarın son kez seni görmeye gelicem herşeyi silelim dedi geldi hicbisey olmamış gibi dovrandi sensiz yaşayamam dedi yine barıştık ama yaptığı bı hata yok tek sıkıntı ilgisiz ve soğuk olması
tamam ayrıl ve birdahaki sans verme.
Ayrılmayacağını biliyor ama sen ayrıl. O neymiş ya hem ilgi göstermiyim hem ayrilmiyim
Bende bunu anlamıyorum işte
seni cepte mi görüyor acaba
Sevmiyor zaten yedekte falan tutuyordur
Genetik erkek
Normal mi bu yani
Sayılır kısmen
İlgi verince öyle oluyo galiba sizce
Erkekler ilgisiz olabiliyolar ama siz onu çok darliyorsaniz o bakımdan böyle olabilir
Her zamanda soğuk olunmaz tabiki
İlgi göstermek ve darlamak farklı şeyler ben darlamiyorum hiç
Çok ilgi darlamAktir