- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevmeyi bana ilham eden biriyle rastlaşırsam, o zaman anlarım sevmeyi biliyor muyum? Sevmeyi bilmek büyük bir iddiadır. İddiası kadar icraatı da zordur. Sevgi hem zeka hem emek ister. Lafla olmaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılBen sevmeyi çok iyi biliyorum çünkü hayatım boyunca hiç sevilmedim bir kez bile bu yüzden de çok iyi biliyorum. insanlar sürekli sevildiği zaman maalesef gerçek sevginin anlamını yitirebilirler yani mesela zengin doğmuş bir insanı düşünün sizce paranın değerini bilebilir mi? sanmıyorum çünkü kendisi kazanmadı ya da yoksulluk görmedi. ben de aynı şekilde bir kez bile sevgi görmediğim için sevginin ne kadar da değerli olduğunu biliyorum etrafıma bakıyorum ailesi olanlar var sevgilisi olanlar ve çocukları olanlar var ne güzel hayat yaşıyorlar diyorum ve sadece iç geçiriyorum birde diğerlerine bakıyorum sevgilisini aldatan eşini döven çocuklarını sokağa atanlar var işte bunlar sevgiyi hak etmiyorlar. ama yine de yaşıyorlar
https://www.youtube.com/embed/psuRGfAaju420 Yorumla
Ben kesinlikle sevmeyi bildiğimi düşünmüyorum. Hayatıma birçok kadın girdi çıktı ve birçok farklı duygusal ilişkiler yaşadım. Ya da yaşadığımı zannettim. Fakat o kadınlara şimdi sorsak büyük ihtimalle yine benimle birlikte olmak isterlerdi. Benimle ilgili anıları genelde hüzün üzerine olduğuna eminim. Bu saatten sonra da düzgünce sevebileceğimi zannetmiyorum.
40 Yorumla
+1 yılSevgiyi ilk anne babamızdan öğreniriz; kadınlar babasından öğrenir sevmeyi, sevilmeyi. Erkekler de annesinden öğrenir sevmeyi, sevilmeyi. Benim babam, yatıp kalkıp kızım derdi, kızım ne derse o, kızım ne isterse alınır, kızım da kızım. Ancak böyle sevilince sevildiğimi iliklerime kadar hissediyorum. Ben ise babama işten gelmesini bekleyerek, gelince ayakkabısını, çorabını çıkararak, sofrasını kurarak, başına, sırtına masaj yaparak, onla sohbet ederek, güldürerek, nazlanarak severdim. Sevgiyi böyle öğrendim yani. 12 yaşıma kadar dizlerine otururdum, sonra öldü ve bu bende terkedilme travması oluşturdu. Saç dökülmesi, boy uzamasının durması gibi şeyler oldu o dönem.
Sevgi dili böyle olmayan biri ile anlaşamıyorum yani.13 Yorumla- +1 yıl
Allah rahmet eylesin.. okurken bir tuhaf oldum 😔 umarım baban gibi/kadar seven biri çıkar karşına
- +1 yıl
Sağol canım 🙏🏻
Umarım çıkar ama zor oluyor öyle 😄 - +1 yıl
Allah herkesin gönlüne yakışanı bilir, o döner dolaşır seni bulur :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Sevmeyi biliyorum biliyorum da onu yaşatacak yok henüz
16 Yorumla- +1 yıl
İşte sevmeyi bilenlerin en büyük problemi de bu. Sevgisine değecek insan yok (küfür) 😃
- +1 yıl
Hayır alıştırmak gerekiyor, kurtarabildiğinizi kurtarın shsjs
- 5 ay
Ne güzel soru sormuşum be.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevmeyi çok iyi biliyorum, sevdiğim kişiye de iliklerine kadar hissettirir, aşkı yaşatırım. Lakin, herkes sevmeyi beceremiyor, sevdiğini sanıyor sadece.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgiyi sevmeyi biliyorum, sevdiğim zaman sevdiğim sevgimi iliklerine kadar hisseder. Deli seviyorum.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBenim bildiğim ve yansıttığım sevgi ile insanların beklentileri arasında çok fark var..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Sevmeyi biliyorum ama tercih etmiyorum.
10 YorumlaSevmeyi biliyorum ama karşımda ki kişi sevmeyi bilmiyor
5 defa reddedilmenin sebebi de bu dış görünüşüm ♿ dünya aptl ordusuyla dolu ama evlendiğim gün onlar görecek ve anlayacak diyecek ki ben neden kaybettim böyle birini24 Yorumla- +1 yıl
Hırs yapma kardo 🙄
- +1 yıl
Aferin kardoma kimseye nispet için bir yola girilmez. Evlendiğin gün kimsenin bir şey görmesine gerek yok
+1 yılSevmeyi görmedik ki bilelim hayatıma heleki son 1 sene içinde girdi çıktı maximum 2 ay Felan sürüyo gerçekten hiç dolu dolu aşık olmadım sevilmedim karşımdakine şans verdim onlarla kafadan kırık çıktı beceremedik gerçekten sevilmeyi öğrenmem gerekiyor 👌 Kimseye bağlanamıyorum gerçekten sevip aşık olmam için evlenmem lazım teması seviyorum ama günah ben temas ettikçe karşımdaki insana bağlanıyorum önce ten uyumu 🫣 bunun içinde evlendiğim kişiyi sevmem gerekir benim mantığıma uysun karakterini beğenim evlendiğim zaman sevmeye başlarım 🫠
10 Yorumla
+1 yılBir kızın ellerine dokunamadığın, kokulu mektuplarını sarıp sarmaladığın ve sakladığın, camdan cama görüp mutlu olabildiğin, düğün gibi kalabalık ortamlarda yakından görme şansını yakaladığın, evlilikle sonuçlanması dışında hiç bir ihtimale yer vermeyerek sevilen zamanlardan geliyorum.
Kimsenin sevgiyle ilgili nutuk atmasına, öğretmesine, ahkam kesmesine gerek yok. Adam gibi sevmenin zamanlarını geride bıraktık.
17 Yorumla- +1 yıl
Neden bıraktık?
- +1 yıl
Dünya değişti, insanlarda öyle.
- +1 yıl
Ama değiştiren şey neydi? İşte o zamanlar sevgi sönürücüleri vardı, sömürdüler.
- +1 yıl
Babam çağ diyor değişimin sebebine, annem sonu gelmez beklentiler diyor. Dikkat etmek gerek sömürücülere karşı.
- +1 yıl
Sonu gelmez beklentiler. Çok haklı 🙄
- +1 yıl
Anneler her zaman haklıdır.
- +1 yıl
Kesinlikle
Güzel seviyorum sevince, karşı taraf bunu mahvedince de ben sevgimi bırakıp başka birine dönüşüyorum. Sonra sevmeyen, kalpsiz biri olarak suçlanıyorum😬
15 Yorumla- +1 yıl
Tipik sevmeyi bilmeyen şeysi; kalpsiz ve suçlu olan sensin 🙄
- +1 yıl
Evet maalesef. Erkekler bunu çok yapıyor cidden amaç ne bilmiyorum ahhsjd
- +1 yıl
Vicdan okşayıp rahatlatmaca :D kalpsiz olan oydu @q git ağla djsjks
- +1 yıl
Ağlarım ben ister miydim kalpsiz olmayı (erko atasözü) hashahahaj
- +1 yıl
hahajsj çok iyi ya😅
Ben sevmeyi bilmiyorum sanırım, ya da biliyorum ne istediğimi bilmiyorum. Birini seviyorum ama aşırı ilgisinden ve korkularımdan dolayı ilerleyemiyorum. Onu da üzüyorum. Benim psikolojim mi bozuk acaba bilemiyorum. Yazarken kendimden bunaldım, öyle de karmakarışık biriyim.
20 Yorumla
+1 yılSevmeyi biliyorum ancak bazıları sevmeyi hiç bilmiyor. Ögrenmek istese ögretecemde tembellik yapıyor. Ee tembellerde sınıfta kalır ögret öğret kafasına girmez aklı başka yerde olur. Tıpkı okul çağındaki tembel ders çalışmak istemeyen çocuklar gibi. Allah bana yardım etsin.
10 Yorumla
+1 yılBilmiyorum gibi de aynı zamanda biliyorum gibi de bende bilmiyorum ama yine de biliyorum demek istiyorum😂😅
12 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum demek istedim xkskcnzn
- +1 yıl
Karıştırma aklımı 😃
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Bence biliyorum. Biraz düşündüm veriler sevdiğimi gösteriyor. 😶🌫️
Sevmeyi biliyoruz da sevilmeyi öğretemedik. 😌12 Yorumla- +1 yıl
Öğretemezsin 😮💨
- Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı.
+1 yılYa sevmeyi bilmedim yıllarca, ya sevince geç kaldım..
21 Yorumla- +1 yıl
🥹🥹
+1 yılSevmeyi çok iyi biliyorumda, Sevmeye laik Adamı göremiyorum. 😮💨
https://www.youtube.com/embed/eoOZj7CYmL030 Yorumla
+1 yılSevmeyi bildiğimi biliyorum tek hatam kurak topraklarda filizlenmek istedim
12 Yorumla- +1 yıl
Bu harika bir görüş.
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılOdun ve öküzlerin soyu kesilmedikten sonra sevmeyi bilsek ne olur bilinmesek ne...
12 Yorumla- +1 yıl
😅 aynen bebeğim
- +1 yıl
😅
+1 yılHerhalde bilmiyorum yoksa hepsi gidip gidip aldatmazdı kfkdkckd
16 Yorumla- +1 yıl
Yok alerjisi vardır sevgiyi hazmedemiyordur o :D aldatan aldanır. Sadakatsiz dizisi geldi aklıma
- +1 yıl
O da olabilir bak bilemedim şimdi 😂 Ahhh Asya gibi olabilsemmm
- +1 yıl
😈 Asya saftı
- +1 yıl
Ama güzel intikam aldı kdkdkdkd
- +1 yıl
O raddeye getirmeyeceksin bir kadını 😃
- +1 yıl
E yaani dimi kdkdkdk
- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılBen sevmeyi çok iyi biliyorum da sevildiğini anlayan biri lazım Bir de bunun için.
Erkeğin öküzü olduğu kadar kadının da çıkıyor odunu.
Odun kadın ne olacak Onu sevdiğimi onu beğendiğimi anlamıyor ancak laf soksun10 Yorumla
+1 yılBu sitede onu ogretecek kimse yok bence herkes kaçamak pesinde
16 Yorumla- +1 yıl
Olm sitedekilerden mi öğrenecekler sevmeyi sjdk :D acırım hallerine
- +1 yıl
Bu beklenti içinde olan binlerce nefesci var 😃
- +1 yıl
Duygusal açlık yaşıyorlar onlar, Allah en çok onlardan korusun 🙄
- +1 yıl
Yara bandı olmayalım diyorsun hayallerini bizde denemesinler yani annem😃
- +1 yıl
Aynen öyle. Dünyaya yara bandı olmak için geldiysen bilemem tabii
- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılBiz sevmeyi biliyoruz sıkıntı ne biliyor musun? Bize denk gelenler ya çakal ya korkak.
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum 💁♀️
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Hiç aşk hayatım olmadığından dolayı bu konuda hiç tecrübem yok. Bazı kısımlarını kendi kendime öğrendim; ama bazı hatalar olabilir. Ara sıra tecrübeli birilerinden destek alacağım.
10 Yorumla
+1 yılBen sevmeyi bilip bilmediğimi bilmiyorum açıkçası. Kendimi seviyor zannettiğim zaman o kişiye muhtaç gibi davranabiliyorum. Gerçekten sevebiliyor muyum acaba?
10 Yorumla
+1 yılSevmeyi biliyorum aşık olursam ona dünyadaki tek erkek oymuş gibi hissetirbilirim yanlızca sevgime değebilecek birisini bulabilir miyim bilmiyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilmiyorum hiç gerek yok. Sevmeyeyim, sevilmeyim yeter ki insanlar beni rahat bıraksın ya. Huzur varken sevmek ve sevilmek de neyin nesi?
13 Yorumla- +1 yıl
Bazılarımız sevgide buluyor huzuru 🙄 taş kalpli bebek sjjs
Cevap sahibi+1 yılNe sevgisi ya? 😃
Herkes takıntılı. Cin musallat olsa daha az zarar verir ahahjas- +1 yıl
İşte bu hep sevmeyi bilmeyenler yüzünden
- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılKimsenin bana birsey ogretmesine gerek yok. bizim sevgimizde tazahurat yoktur bizim sevgimiz. Kalbimizdedir sevmek isteyen sever istemeyeninse keyfi bilir
10 Yorumla
+1 yılKimse mükemmel değildir. Ben mükemmele yakın bile sayılmayabilirim. Ama ortanın üstü olduğumu düşünüyorum.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevmeyi iyi bilirim. Aşik olmak da nasip oldu. Herkesin bunu hayatta bir kere de olsa yaşamasını isterim.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılAşk kavuşamayınca hakkını veriyor. Sevgi farklı bir boyut :) Ben sevmeyi biliyorum.
18 Yorumla- +1 yıl
Kavuşamayınca neyin hakkını veriyor, acısının mı?
- +1 yıl
Adının :)
- +1 yıl
Hayır alakası yok. Kavuşmak varken niye kavuşamayınca adının hakkını versin ki.
- +1 yıl
Aşkın tanımı bence bu işte. Kavuşunca anlamını yitiriyor ve ayrılık da dahil oluyor artık.
- +1 yıl
Hayır değil 😒
- +1 yıl
Bak düşün sende hak vereceksin bana. Kavuşmadıkça, kavuşma arzusu ile yaşar hep daha çok seversin daha kıymetli olursun. Ama kavuşunca kavgalar, ayrılmalar, hatır kırmalar, soğumalar, derken daha bir sürü acı sorunlar dahil oluyor. Açıklayıcı olduğumu düşünüyorum😌
- +1 yıl
Ya bu biraz şey, başka konuya gidiyor. Kavuşunca aşk harmanlanır, yaşarsın yani. Diğer türlüsü tabii ki aşıksın ama kavuşamadın veya kavuşamıyorsun, tam da yazdığın gibi oluyor
- +1 yıl
Neyse bende sana saygı duyarım herkesin tanımı farklı olabilir tabi 😌
- Aşk İlişkileri konusunda 767 cevap paylaştı.
+1 yılçok güzel severim eğer karşımdakinde bir sevgi durumu görürsem, ben sevmeyi sevecek kadar aşık olabilen biriyim galiba
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsoru aşk ilişkileri görsel ye beni kurt olmuş ama olsundur cevap veriyorum
sevmek yani sevgi ruhen olursa eyvallah ama yürek beyin cıkssss zira beyin yürek birer organdır beden ölünce onlarda ölüyor ama ruh!!!
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSevme duygusu köreldi bende. Birinin bana bişey öğretmesi de yapıma ters. Bir konudaki öngörüm beynimde bi noktaya gelmişse bidaha biri onu değiştiremez
10 Yorumla
+1 yılSevmeyi biliyorum en azından bildiğimi düşünüyorum. Fakat şunu söyleyeyim sevmenin tarifi yok dolayısıyla öğretisi de olamaz. İçten gelir
10 Yorumla
+1 yılBen biliyorum da hayatıma giren insanlar bilmiyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Biliyoruz da karşımıza çıkanlar sevmeyide sevilmeyide bilmedigi için sorun yaşıyoruz
10 Yorumla
+1 yılSevmeyi bilmeyeni insan kategorisine koyamam cıps
10 Yorumla
+1 yılTecrübeliyim ama her zaman kendim bildiğim için kaybediyorum
10 Yorumla
+1 yılBirinin bana bunu öğretmesi gerek inanmıyorum aşka
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel severim. Sevildiğini hem ruh’en, hem fiziken hisseder.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı. Biliyorum evet. Sevgi bir başkasından öğrenilmez. O kişiye karşı kendiliğinden bir şeyler oluşur.
10 Yorumla
+1 yılHem gönülden sevmeyi hemde fiziki sevmeyi iyi biliyorum.
10 Yorumla
+1 yılSeviyoruz işte her insanın sevmeye sevilmeye layıktır
10 Yorumla
+1 yılİyi bilirim, öğrenmeye de açık biriyim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Biliyoruz belkide eksik olabiliy partnerle tamam olur
10 Yorumla
+1 yılSevmeyi bilmiyorum artık kimse de öğretmesin
I love you yalnızlık10 YorumlaSorunumuz fazla bilmek zaten. Sonra egoları kalkıyor
10 Yorumla
+1 yılBilmiyorum ya. Ne sevmeyi ne sevilmeyi. Benim mayam yok bunlarda ☯️
10 Yorumla
+1 yılfazlasıyla biliyorum çok da güzel seviyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Sevmeyi bilirim çok iyi bilirim en çok ben bilirim 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBirileri sevilmeyi ve derecesini bilmiyor.
Demek ki tehdit ettiği kişi ile bir pok yemek istiyor. İstiyor ki lafını ediyor.
İnsan da gurur olur şeref olur haysiyet olur karakter olur. E be saydıklarımdan yoksun insan sen böylesin ki lafını edebiliyorsun.
Senin de o dediğin kişinin de kökünüzğnde topunuzunda...
10 Yorumla
+1 yılBiliyorum ama karşıma sevgimi hak edecek birisi çıkmadı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılsevmeyi de bilirim, aşkı da...
bu görsel de en sevdiğim pozisyondur.
10 Yorumla
+1 yılHerkes gibi hatalar olsa da sevmeyi biliyorum
Ve en önemlisi de sözümde durmayı biliyorum.10 Yorumla
+1 yılSevmeyi biliyorum ama layık olabilmek için alaya alıyorum...
Çünkü ben; dünyanın dengesi için karşımdakine hak ettiğini veririm...
İstesem öyle bir severim ki, varlığım inanılmaz olur...10 Yorumla
+1 yılaşkı biliyorum veya bilmiyorum veya bilmiyorsun diye bir kelime yoktur çünkü insanlar aşkı kalben yaşar aşk geliyorum demez ansızın gelir o yüzden ilk kendinizi sevin hepinizi seviyorum arkadaşlar.
10 Yorumla
+1 yılSevmeyi biliyorum ancak karşımdaki insanın bunu hakettigini düşünmüyorum her ne kadar herkes karakter önemli dese de maalesef herkes dis görünüşü önemsiyor yaşadığım birkaç şeyden sonra sevmek istemiyorum artık
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevmeyi biliyorum ama hangi insanları seveceğimi bilmiyorum derin bir celişkideyim umarım aydınlatır biri beni😂
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Biliyorum bilmesine de hayırlısı çıkması karşımıza
10 Yorumla
+1 yılHer insan doğası gereği sevmeyi bilir sadece göstermeyi veya belli etme yöntemi farklıdır her canlı da sevmek sevilmek doğası gereği vardır yaşam zaten sevgisiz olamaz
10 Yorumla
+1 yılinan biri bir sevsin artık, Dünya düzeni bile değişti, sevginin düzeni ego mu olmuş.
10 Yorumla- Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat