Hikayemi görmesi normal mi o kadar kişinin arasından? Çünkü kimsenin herkesin hikayelerine baktığını düşünmüyorum ben
2 ay
Instagram'da 2000 kişiyi takip ettiği halde hikayemi görmesi normal mi, özellikle mi bakıyor?

Tesadüfende denk geliyor olabilir ayrıca hikayelerine bakıyor olması buradan bir anlam çıkartacağın anlamına gelmiyor bence o kişiye karşı hislerin varsa açıl ve duygularını dile getir bence hayır cevabı almaktan da korkmayın bu kadar dünyanın sonu değil.
Cevap
11Cevap
Öncelikle helal olsun o kadar kişiyi nasıl takip etmiş oha
Yani evet illa ki 2000 kişinin hikayesine bakmak da zor iştir ama sen önce bir kendine şunu sormalısın ben bu çocuğu neden seviyorum diye 2000 kişiyi takip eden birine hiç güven verilmez doğrusu
Aldatma gibi şeylere girebilir diye düşünüyorum
2 milyon değil 2 bin sadece
Ramazan ayında can sıkıntısından whatsaptaki herkesin tek tek profil fotosuna bakmış insanlar var. Senin hikayene mi bakmayacak
Belki işsizdir hepsine bakıyordur hemen üstüne alınma üzülüyonuz sonra
Benim arkadaşın 1700 kusur takipçisi vardı bir şekilde kasmis ama çocuk tam bir hödük du
en çok kimlere beğeni yapıyorsa onlar önde çıkar
Daha yeni takipleştik
instagram algoritmasına göre sizi görmesi zor
yani aynı durum bende de bende merak ediyorum ya önde çıkıyor ya da kendileri bakıyor
Merak ediyordur ya da sana ben burdayım mesajı veriyor
Her seferinde görüyorsa bakıyordur ara sıra işe denk gelmiştir
Knk 2 bin kişi ne shdhf
Normaldir kendine eğlence arıyor
Onu bilemesin kral ya eğer çok aktifse görür
Denk gelmiştir
Sık hikaye atıyorsan hem önde olursun. Ve görür.
Harika bir soru. Müthiş. Bayıldım.
Çok normal
Hımm ilgisi olabilir hala
Normal
Valla kimsenin herkesin hikayelerine baktığını düşünmüyorum ben. 2000 kişiden en az 500 kişinin hikayesi vardır o an
Yok çok anormal.
Kanka düzgünce bir soru sordum ben…
Kasıtlı
En İyi Cevap