+1 yıl23 yaşına kadar hiç bir kıza yaklaşmaya çalıştın mı? Bunun cevabını evet olarak kabul ediyorum en azından platonik olarak birilerini düşünmüşsündür, ortamlarına girmeye muhabbet etmeye çalışmıssındır ama olmamıştır.. 23 yıllık tecrübe. Evet tecrübe, çünkü senin yaşadıklarına bakman gereken bakış açısı Ampulü icat eden Edisonun bakış açısıyla tıpa tıp aynı.
Edisona demişler; 100lerce kere denedin ve bulamadın, vazgeç artık!
Edison demiş ki; Ben diğer insanlardan 100lerce adım öndeyim, en azından nasıl yapılmayacağını biliyorum!
Demem o ki hangi yollardan gitmeyeceğini iyi biliyorsun. Bu yollar Tarzın da olur, Konuşma biçimin de, Takıldığın ortamlar da.. Madem olmuyor, o zaman yolları değiştir.
(Bu arada bu filmi izleyerek biraz ateşleme yapabilirsin kendinde ''Crazy Stupid Love'' )00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKardes bende 23 benimde hiç sevgilim olmadi ben alıştım yalnızlığa sende alıaşan iyi edersin hem bu saatten sonra sevgilim olsa bile Avantajlı sin yalnızlığa alışmış birini gitmek ile tehtit edemez kimse dd
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsagidaki yorumlarda bakire kız yok falan demişsin, yalan o. Ben bakireyim ve arkadaş çevremdeki kızların çoğu da öyle.
Ben de 20 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı utanılacak bir şey değil bu karekterimin uymadigi biriyle keyfe dair cikmak yerine ruh esimi bekliyorum, zaman geçirmek için sonuc arkadaslarim yetiyor bana
Bir de yasa çok takılma benim abim 23 yaşında ilk kez biriyle çıktı ve evlendiler biraz kader kısmet işi o
Bir de insanlarla sosyal iletişimini geliştir, daha çok insan tanı ve atilgan ol. sonuc olarak hiçbir kız çıkma teklif etmek istemez01 Yorumla
Soran+1 yılSüpersin yorum için tesekkür ederim
+1 yılBen de sevgilimi 22 yaşında buldum zaten. İnsan lisede filan bilemiyor ne olduğunu. Hormonlar vs
Gerçek sevgi daha sonra bulunuyor.
Acele etme, gönlüne göre uygun olan kızı bulursun.
Bol bol okulda arkadaşlarınla takıl, klüplere takıl.
Bir kız sana bakıyorsa çekinme; korkma reddedilsen bile medeni cesaretinden ötürü takdir görürsün.
Kızlarla önce arkadaş ol; karşı cinsi daha iyi tanı ki iyi sevgili olasın.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
+1 yılerkekler bir hamle yapar ilk lorak bir kız sana hadi sevgili olalım demez gerçi son zamanlarda diyolar ama neyse velhasılkelam utangaçsan bunu bir kenara atıcaksın en fazla reddeilirsin yani ben kaç kişiyi reddettim benden sonra gidip başkasıyla çıktılar birinden biri kabul eder yani biraz hoşlanman yeter kör kütük aşık olmana gerek yok sevgi sonradan oluşuyo zaten tanıdıkça
05 Yorumla- +1 yıl
25 teklif 25 ret. sence bnmki niye.
- +1 yıl
önüne gelene teklif etmiycen demekki ya da ciddiyetsiz bir şekilde ediyosun kaale almıyolar @custominspector
Soran+1 yılhayatımda kimseye teklif etmedim
- +1 yıl
denemekten zarar gelmez o halde
+1 yılBu kötü bir şey değil bence. Benim de hiç sevgilim olmadı kimsenin elini tutmadım ama hiç pişman da değilim. Vakti gelince karşına çıkacaktır o kişi emin ol. Ve çok şanslı olacak bence..
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzel Miş etkilendim
bırak kaliteli yalnız takıl saçma sapan ilişkilerle uğraşacağına elbet senden anlayan sevdadan anlayan adam gibi bir kız çıkar karşına ak gitsin hayatta takılma
03 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle yapıcam :) ama kendime güvenimi yitirdim :)
Soran+1 yılpeki tamam :)
+1 yılBende bunu anlamıyorum etraf yanık doluyken nasıl sevgili bulamıyorsunuz , inan bana çık dışarı gece yavşa bir kaç tanesine hop kucağında. Bırak sen onlara yavşamayı onlar sana yavşıyor kadınlar artık erkekleri geçti , yakışıklı zengin olmaya gerek yok kadınlarda akıl yoktur biraz kurnaz ol çatır çutur götür.
00 YorumlaBenim kimseyle çıkmayan çok temiz arkadaşlarım var. Kız kimden hoşlansa erkek bir mal çıkıyo. şerefiz çıkıyo. çok üzülüyodum bunları haketmiyo çünkü. senle onu everelim :D
09 Yorumla
Soran+1 yılOlur :D
Soran+1 yılDalga gecmeyin arkadaşlar karşımdaki insana acılamıyom işte
Soran+1 yılUtanıyom kalbim durcak gibi oluyo kızla konusamıyom işte :(
Soran+1 yıliyi bakalım
+1 yılToplumsal baskı, özgüvensizlik vs nedeni olabilir ama açık fikirli olmaya çalış. 23 YAŞ geç değil. Umarım hayatına giren kişi İlkin ve Sonun olur;)
05 Yorumla
Soran+1 yılİnş amin saydıgın herşey var bende iyi cözdün piskolojimi okuyon kardeş :D
- +1 yıl
Nasıl yaptım bunu acaba:):)
Soran+1 yılNe bilim ya
- +1 yıl
Kendimden be kardeşim:) hiç ilk adımı atamadım. 4 ünde de hep Karşıdan çok kuvvetli işaretler vardı. Eminim sana da vardır. Onlara dikkat et:)
Soran+1 yılTamam :))
bulursun merak etme sohbet et insanlarla sonrası gelir bende arıyorum gel tanısalım
11 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
+1 yılkiz bulmak yerine once kendini gelistir... seni tanimiyorum yakisiklimisin zayifmisin karakterin nasil bilmiyorum ama once kendini sev ve gelistir sen gelistikce insanlarda seni sevicektir
05 Yorumla
Soran+1 yılKendime hiç güvenim yok ya yeşil gözlü kumralız ama ben hiç bakmıyom fazla kendime
- +1 yıl
bakicaksin arkadasim , sen kendine guvenmessen kimse sana guvenip de senle birlikte olmaz... kendine bakicaksin cikicaksin kabugundan , spor yapicaksin duzenli besleniceksin hobilerin olucak kizlari bir sure dusunme once kendine odaklan
Soran+1 yılanladım :(
- +1 yıl
suratinida asmicaksin :D kimler neler yapiyor bu dunyada senin neyin eksik sanki?
Soran+1 yılbir biz yapamıyoz vala kendime güvenim kalmadı
+1 yıl20 saniyelik cesaret herşeyin başlangıcıdır.
Cesaretiniz yoksa olmaz.06 Yorumla
Soran+1 yılCesaretim yok :D
- +1 yıl
o yüzden olmuyor.
sadece 20 saniye toplayacaksın ceraretini.
gerisi mutluluk
Soran+1 yılBir kız bulcam karşımda yürüyo gitcem 20 saniye ona ne diycem ki
- +1 yıl
ayaküstü olmaz :)
oturan kız bulmalısın :)
Soran+1 yıl:))) Ben ümitsiz vakayım
- +1 yıl
usdam ya şu gençlere öğretemediğim bişey var.
mesele kız bulmak kız arkaş olmak değil. mesele sevgiyi bulmak.
bende bunu çok geç anladım :) kız çok etrafta ama sevgi yok aşk yokkkk.
+1 yıl23 yaşına kadar beladan uzak durmuşsun, ne güzel işte..!
012 Yorumla
Soran+1 yıl:)))) Yoklukda zor be
- +1 yıl
Öyle, ama düşün ki sonrasında sana ''Ah! Vah!'' çektirecek biriyle birlikte olmaktansa, yalnız kalman daha iyi...
Ben uzun yıllar birine bağlı kaldım, her şeyi paylaştığım ve benimle de fazlasıyla ilgilenen biri.
Ama son birkaç yılımız öyle geçti ki..! Gidip bir check up yaptırsam kesin kanser çıkar.
2 yıldır ayrıyım, ama kafam daha rahat ve huzurlu. :)
Soran+1 yılAnladım senin agzın yogurttan yanmış o yüzden böle düşünüyosun daha anlayışlı birisi cıkar inş karsına
- +1 yıl
Başkalarını da gördük.
Ben sadece bir örnek verdim. :)
Hayatı görmüş, yaşamış insanız... Keşke şu an senin yaşında olsaydım ve bir ilişki yaşamamış olsaydım.
Sonuçta bu saatten sonra karşına çıkacak düzgün birinin değerini iyi bilir, daha anlayışlı olursun.
Ama öncesinde ilişkiler ve sıkıntılar yaşamış olsaydın, sonrasında herkese tereddütle bakar, pek güven duyamazdın.
Bu da hiç iyi bir şey değil..!
Soran+1 yılBu siteye girdim baktım neler yapan yapana sevgilileriyle her kez aldatıyor felan kızlara güvenimde kalmadı bazen diom hayat sonuna kadar tek kalim
- +1 yıl
Ooo o konu apayrı bir mevzu!
Ona hiç girmeyelim...
Çünkü zaten insanlara olan güvenim çok az kalmıştı, bu siteyi kullanmaya başladıktan sonra o da kalmadı, tamamen sıfırlandı...
Ama şunu söyleyeyim sana;
bence burayı ölçü alma. Çünkü öyle bir tesadüf ki, hep benzer yapıdaki kişiler buraya üşüşmüş ve emin ol dışarıda onlardan çok daha farklı ve düzgün insanlar var...
Diyelim ki burada günlük olarak aktif 5 bin kişi var... Bunları ele alarak insanlara güvenimizi kaybedersek, sap gibi ortada kalırız.
Çünkü o 5 bin kişiye karşı, dışarıda milyonlarca insan var.
Şunu da gördüm, buraya üye olup da daha sonra ''Burası ne kadar bozuk ve düşüncesiz insanlarla dolu bir yermiş böyle..!'' deyip üyeliğini kapatan epey kız gördüm...
Demek ki arada iyileri de oluyormuş.
Fazla karamsar olma.
Soran+1 yılYorumun için cok teşekkür ederim moralim düzelttin ALLAH ragzı olsun
- +1 yıl
Önemli değil, lafı mı olur.
Allah senden de razı olsun, hak eden herkesten...
Ayrıca bak, yukarıda kız sana yazmış, sen de ona ''Kardeşim'' diye hitap etmişsin. :)
Haha!.. Belli mi olur, belki kısmet burada ya da başka bir yerde denk gelir.
Kişileri öyle hemen iteleme, bir tanı derim... :)
Soran+1 yılSanaldaki aşka inanmıyom güvenemem :) farklı sehirler felan ugrasımaz yıpranırsın :D
- +1 yıl
Doğru ama önce tanıyıp emin olmak gerek.
Hangi şehirde, nedir necidir, bunları bilmekte fayda var. :)
Bu konuda bir şey yaşadım ki, böyle diyorum. Anla. :)
Hayat tesadüflerle dolu...
Soran+1 yılPeki tamam teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Ben de teşekkür ederim.
Hayırlısı olsun dilerim... :)
+1 yılBulursun mutlaka geç kaldın diye bir şey yok yaşın ideal
06 Yorumla
Soran+1 yılyaşlanıyom :D
- +1 yıl
Ya hadi ordan :)
Soran+1 yılValahi yaşanıyom gecen kızın tekine sordum kaç kişiyle cıktın dedim facede dedi 27 sevgilim oha dedim ben daha sıfır bide övünüyo sayıyı artıracam diodu :)
- +1 yıl
Aşmış o da kendini üşenmemiş bide saymış üstüne rekora koşuyo :D Bişi dicektim bak :D
Soran+1 yılAman deme :)
- +1 yıl
Peki tamam :)
Bu saatten sonrada bulursan elinden tut ve bırakma :) sen tutmadysan hiç bir kızın elinden.., hiç elinden tutulmamışta bir kz ara hakknn:) ;)
05 Yorumla
Soran+1 yılArıyozda yok bende anlamadım millet 30 40 kişiyle cıkıyo bana bişey düşmüyo
- +1 yıl
Napıcan boşver onlari iyi brsey mi yapıyrlar sanki tek olsun yürekten olsun :) bnde çktgım kişinin en fazla elini tutmşmdur drüst olmak gerkrse bir amaç için demedim:) güven çok önmli bir ilşkde yalnız benim bulduğum beni bulan insanlarda geçmişi hep kirli kişilerdi braktm askı yalnzzz:) ;)
Soran+1 yılHelall :)
- +1 yıl
Eli tutulmayan kiz kaldimi ki:-)
+1 yılBenim de sevgilim yok bekarım da Yaş 25 Bana da bir kısmet düşer mi acaba? :) Eylül Hadi be Gül Yahu bir gül :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılAradığın şey sevgililikten çok daha farklı gibi geldi bana. İlla ki birini arıyorsan çevrenden biriyle tanışarak olabilir. Okulundan, çalıştığın yerden, aşağı mahalleden vs..
00 Yorumla Srn bir kiz arkadas yap dostum evlenmeden once denetim cok onemli eline kiz Eli degmemis erkegi kizlar havada oynatir😋 dikkat et bunlara
00 YorumlaAdam bir msjla topladi l*n butun kizlari. d. d. d nolur banada verinnnnn. d
12 Yorumla
Soran+1 yıl:)))))))))))))))))) Yok artık daha neler sanlada aşkmı olur :D
+1 yılBosgec kanki boyle olmasi da iyi esinin gozlerine derin derin hic cekinmeden bakarsin ona baktigin zaman aklina baskasi gelmez hic yoktan
05 Yorumla
Soran+1 yılbirde su var evlencegim kadın ALLAH bilir bakire bile olmayacak diktircek uyutacak haksızlık degilmi
- +1 yıl
Olsun sen onune bak insallah en kisa zamanda nasini bulursun Allah gonlune gore versin gardasim☺
Soran+1 yılAmin kardeşim de ümüdim yok :)
- +1 yıl
Bu zmanda zor allah iyi insanlarla karsilastirsin
Soran+1 yılAmin
kardeşim bende 1 kere sevgilim oldu ama hiç dokunmadım nasıl öyle oldu bende bilmiyorum artık hata hiç buluşmadım 1 yıl ilişkimdi herneyse... sende şu an en temizsin ne güzel zamanla bulursun : )
012 Yorumla
Soran+1 yılsanki bulamam gibi geliyo bulsakda bakire kız yok ona canım sıkıldı :D
Soran+1 yıl:(( Bakire olmayan kızla evlenmem
Soran+1 yılevet :(
Soran+1 yılKarabüklüyüm ben bide ünüversite sehrinde kız bulamıyoz
Soran+1 yılAynen :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet bende 19 yaşındayım benimde hiç sevgilim olmadı :(
03 Yorumla
Soran+1 yıldaha 4 yılın var 4 yılda bulmaazsan benim gibi aglarsın :)
Cevap sahibi+1 yılTamam 4 yıl sonra görüşelim :D
Soran+1 yılTmam kardeşim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 21 yasindayim elime erkek eli degmedi evlenek mi? Ama aldatmayacaksan?
06 Yorumla
Soran+1 yılAldatmam o karakterde birisi degilim aldatan insanlara güven olmaz zaten bir insanı aldatan tüm insanlıgı aldatmıştır yarın gider vatanını satar herşey beklerim öyle insanlardan ama sanalda aşk olmaz
- +1 yıl
Bak ya keşke dilek tutaydım gelmişşşş bulmuş ashadsa :dd
Cevap sahibi+1 yılEvlilik kısmı sakaydi zaten :) inşallah çıkar birgün karşına karşımıza. .
Soran+1 yılAmin kardeşim
+1 yılArkadaşım ben çok kişiyle çıktım ama hala ilk konuşmayı yapamam hep arkadaş vasıtasıyla oldu.. Yanlız değilsin :)
00 Yorumla
+1 yılEvlilik yasina gelmissin ne cikmasi lise ogrencileri cikarlar
01 Yorumla
Soran+1 yılBu yaşta evlenirsek yandık
Ben de bir kere çıkma teklifi ettim sonra kız reddetti :((( bir daha da kimseye etmedim 18 yaşındayım eh ünide artık 👉👉👉👌👌👌
00 YorumlaSana talibim hahah:))) eline kiz eli degmemis ne guzel iste
03 Yorumla
Soran+1 yılSende vala mosfet bitirdin her yorumdasın :D
evlenince yalnızlıktn kurtulursun. en iyisi, başına dert alma boş yere.
06 Yorumla
Soran+1 yılSiz nie aldınız die sorarlar adama
iyiki olmamış müdür eğer şimdiye kadar 2 yıllık bir ilişkin olsaydı 53 yaşındaymış gibi görünürdün Allah'ın sevdiği kuluymuşsun :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
+1 yılOY asiye asiye tütün koydum keseye baban seni vereyide bir bağa pırasiye oy Asiyeeee Oyyyy. Karadenize git bulursun :)
00 Yorumlabırak sevgiliyi evlenecek kız ara bu yaştan sonra...
06 Yorumla
Soran+1 yılBulamıyom bakire yok
- +1 yıl
ŞİMDİ BÖYLE Bİ kıyaslama yapma kardeşim tmam bakire olmak çok ayrı çok güzel bişey ama karşındakini seviyo ve tüm herşeyine töbe etmişse sevmeyi den e
Soran+1 yılYok sagol ben bakire olmayan bir kızla işim olamaz evlenmeden önce namusuna sahip cıkmayan birisiyle işim olmaz tövbe etse bile aklıma takılır hayat boyu takıntı yaparım bir kızın en güzel ceyizi bekaretidir bakire olsun isterse hiç bişeyi olmasın
- +1 yıl
Adam haklı😱
Soran+1 yılHaklıyım tabi bunca sene daha kız eli tutamadık bulduk tam tutacak başkası tutmuş bakaretini bozmuş k. bakmada mezhebi geniş birisi olması lazım kabul eden kimsenin ben etmezdim bakire de degilse 23 sene durdum bir ömür daha dururum sıkıntı yok
+1 yılboş işler bunlar kardesim. İşine gücüne odaklan. Evlenmeyi bekle. Hellalin hayırlın olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılİnş kardeşim
+1 yılsorun yok birazder benim de 26 ben de tutmadım ama tutacaksam tek olsun ömürlük olsun...
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 32 yaşındayım, benim de olmadı. Hiç şikayetçi değilim. Bence en iyisi.
05 Yorumla
Soran+1 yılHadi ordan şimdi dayı yapma bir ömür yalnız lık zor degilmi
Cevap sahibi+1 yılEvlilik şart. sevgili işleri yanlış. insanı çok yıpratıyor.
Soran+1 yılanladım
- +1 yıl
Seninde artik turşun kurulmus yani vesselam (:
Cevap sahibi+1 yılAskerde bu soruyu gata psikologlarına sormuştum. Bunları kafama takmamamı önermişlerdi. Hepsi haklı çıktı.
Bende sizi anlamıyorum nasıl bulamiyorsunuz yani diye... He çok mu gerekli bence değil
01 Yorumla
Soran+1 yılmillet erkek misin degilmisin die sormaya başladı :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok zorama akışına bırak zorla oldurduklarında yarar gelmiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle haklısın
+1 yılHelali elini tutmak varken niye 2 gunluk sevgiliye hayatim diyesin
00 YorumlaBence en iyisi bu moruk bir kizla tanis ve evlen onunla herseyiniz temiz olur mutlu olursunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok kötü bir durum olarak nitelendirebiliriz. bu arkadaşlara acilen bir kız arkadaş aranıyo
00 Yorumlaarkadaşım sen sabah kalktıgında üst baş vaziyeti düzelt dışarıya cık ilk gördüğün kıza merhaba de o olmadı başkasına 1.2 denemede sonuçu bulucaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz de aynıyız kafana takma zamanla geçer diyeceğim benimki daha geçmedi :D
06 Yorumla
Soran+1 yıl:))))
Cevap sahibi+1 yılÖpüşmek için sevgilimin olmasına gerek yok ki kardeşim :D
Cevap sahibi+1 yıl@Kemosabe
Cevap sahibi+1 yılOlabilir yani hayat bu :D
+1 yılben 30 yaşındayım benim de olmadı
çok büyük bir sorun değil seninki.00 Yorumla
+1 yılBulmak ne ya gelsin o seni bulsun karşiim!:d
01 Yorumla
Soran+1 yılGelmedi bunca sene harap olduk :D
dert etme zamanı geldiğinde o seni bulur ;)
010 Yorumla
Soran+1 yılzor inancımı kaybettim
Soran+1 yılYok artık :))) 30 tane sevgilin olmuş benim bir tane olsun dierlerinin hiç önemi yok ya yeterdi bana :(
Soran+1 yılAnladım :))
Soran+1 yılAnladım kardşeim yorum için cok teşekkür ederim
Soran+1 yılEvet daha tecrübesizim tecrübeli insanların yorumu her zaman faydalıdır :)
Özel degılse sevgilin neden olmadı
00 YorumlaSenin 2 yıl önceki versiyonun da benim ustad :)
00 Yorumla
+1 yılKesiin çok çirkinsin. Git burdan!
04 Yorumla
Soran+1 yılyok 1.75 boyunda kumral yeşil gözlüyüm zayıfım maaşı gelirim de cok iyi sadece kızla konuşamıyorum hiç bir kızla cıkmadıgım için cok zor geliyo konuşmak utanıyom zaten hep senin gibi cirkef kızlar yüzünden bu haldeyim şimdi sen git burdan yürüüüü :D
- +1 yıl
numaranı ver numaranı alkşdlasfjlaskdmlasmd
- +1 yıl
Gidiyorum bütün aşklar yüreğimde..
Önce gizliden çık hele bir sen :)
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden ama :(
Soran+1 yılburada sanaldan aşk da olmaz :(
Soran+1 yılHaklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılaaaaa ne tesadüf benimde olmadıı :D asdfghj
08 Yorumla- +1 yıl
Aaa öylemi olabiliriz istersen :)
- +1 yıl
Yok canım kalsın :D
- +1 yıl
@XxWandetxX
- +1 yıl
Sevgi ve saygı çerçevesi içerisinde arkadaş olabiliriz canım :)
- +1 yıl
Hayır canım sağol mutluyum ben böyle :D @XxWandetxX
- +1 yıl
Peki canım :)
Soran+1 yıl:))) Yalnız degilim yaşasın
- +1 yıl
yok yok değilsin :D
+1 yılTebrik ederim.. Acaba ablama uygun biri misin? :D
12 Yorumla
Soran+1 yılSorun karsıdakine acılamamam konusamıyorum bişey dese heycan dan ölcem o derece cok kız gördüm de işte acılamadım
- +1 yıl
Pat diye söylenmez Zaten ilk önce bir tanış kızı Tanı Zamanla olur oda
- Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılKimsenin elini tutmamak hiç caiz değil
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
vat gülüm caiz değil mi? yoksa nikah düşen birinin elini tutmak mı caiz değil?
Soran+1 yılsacmalıyo ne yapacaksın kendinden haberi yok
+1 yılkerhaneye demi gitmedin?
00 YorumlaSen iyisin kardeş ben 28 daha olmadı :)))
03 Yorumla
Soran+1 yılVayyyyy :DDDDDDDDDD
Soran+1 yılİnş dayı :)()))
+1 yılParan varsa o seni bulur yoksa daha beklersin
03 Yorumla
Soran+1 yılayenn katılıyorum para için severse hiç sevmesin
- +1 yıl
Ama öyle kardeşim aşk karın doyurmuyor
Soran+1 yıldogru haklısın
+1 yılOlur olur sıkma canini
00 Yorumla
+1 yılne güzel işte olur yakında artık
03 Yorumla
Soran+1 yılHiç olmuyo cok istiyom ama yok
- +1 yıl
benim de yok 1 yıl oldu. Yüz yüze bul nette sıkıntı
Soran+1 yılnette bulmam zaten sanal işim olmaz
Acalim istersen sjdjdjdudjdkdkdkd
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 691 cevap paylaştı. Nedeni uğraşmadıgindan dolayı olmamıştır
00 YorumlaBenimle 3gun takil izmirde misin
01 Yorumla
Soran+1 yılYok degilim sansıma biri yardım eli uzattı karabükdeyim kahretsin
Kardeş Tek Tabanca Takıl İyidir
07 Yorumla
Soran+1 yılmillet sey sancak yakında o derece kötüyüm
Soran+1 yılhaklısın da bulamıyom :D
Soran+1 yılBulmak zor diom :D
Soran+1 yılkarabük
neden hiç olmadı peki
00 Yorumla
+1 yıleşini bekle.
07 Yorumla
Soran+1 yıldaha cok var eşime
- +1 yıl
olsun yine de sadık kal.
Soran+1 yılpeki
- +1 yıl
aşağıda yapmış olduğun bir yoruma takıldım ben. evleneceğin insanın temiz olmayacağı yargısına nasıl kapıldın ki?
Soran+1 yılBakire kız yok hepsi diktiriyor herkez sunu yaptım bunu yaptım dior ne bilim güvenim kalmadı
- +1 yıl
sen burada yazılanlara niye bakıyorsun ki? ben çoğuna inanmıyorum şahsen.
Soran+1 yılben inanıyorum ya sanki hepsi gercek
Gizli Üye(36-45)+1 yıl30 yaşındayım ve bakirim hala :D
02 Yorumla
Soran+1 yılCiddmisin 7 senem daha var o zaman :D
Cevap sahibi+1 yılbencede :D
- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem