Hoşlantı mı kuruntu mu?

Lütfen cevap verin aydınlatın gençler yorumlarınızı bekliyorum çalıştığım yer avm sürekli yemek yemeye gittiğim bir mekan vardı ordaki garsonlarla sürekli gidip gelmeye başlayınca samimi oldum kız erkek karışık. Bir garson vardı beni görmezden geliyordu kaç kere gidip geldim tek selam vermedi yüzüme dahi bakmıyordu çocuk. Çokda umursamadım. Sonra araya zaman girdi bir hafta felan gitmedim mekana daha sonra önünden geçerken baktım bana bakıyor bu eleman bende ona baktım gözlerini çekmedi bende nezaketen gülümsedim. Sonra bana neden artık gelmiyorsun nerelerdesin dedi önce bir şok oldum hemen toparladım iş güç işte napalım gelemedim dedim bekleriz sonra gel dedi. Şimdi ara sıra gidiyorum bu beni görünce otuz iki düş gülüyor selam veriyor hoş geldin diyor birde sonuna direk ismimi söylüyor direk hoş geldin elif diyor mesela ( ismim elif değil örnek olarak verdim ) bu arada ismim yazıyor önümde adımı ordan biliyor. Ben bu olayı çözemedim önünden geçerken bile merhaba elif diyor dün gözlük takmıştım geçerken bana baktı yüzünde kocaman bir gülümseme ile merhaba dedi sonra o gözlükler ne öyle elif yaa dedi gülümseyerek yanından geçtim gittim. Allahın seven aydınlatırsa sevinirim özellikle erkek bakış açısı ile değerlendirin lütfen deliricem çünkü

Hoşlantı mı kuruntu mu?