ben galiba bugün :d
2 ay
En son ne zaman "friendzone"a atıldınız?

Görüşlere baktım da aşağıda kimse anlamamış , neden araya yabancı kelime sıkıştırmaya çalışıyorsunuz? Türkçe'de anlamı bulunmayan bir terim olsa tamam diyeceğim ama var.
Soruna gelecek olursam eğer; daha önce hiç olmadı, arkadaşımdan hoşlanmadım. Kardeşim, dostum dediğim insan aşıktı, takıntılıydı bana ondan çok çektim bu durumdan sonra bu tür ilişkilerden midem bulandı. Erkeklerle arama hep mesafe koydum.
Adına üzüldüm...
Hiçbir zaman flört ettiğim biri ile arkadaş olmadım. Tam tersi olmuştur elbet.
Yolun açık önüne bak ve saplantı geliştirme, aksi takdirde psikolojik sıkıntılar yaşayabilirsin.
Işıkla kal...
Cevap
48Cevap
Kullandığı kelimeye bak Bi kurtulamadınız şu köle zihniyetinden Ne kimliği kalmış ne aidiyeti
Ben öyle olmuş sayılmam, arkadaş ayağına gidiyordum zaten 🤣🤣 asıl niyetim arkadaşlık falan değildi.
Tam olarak olmadı aslında. Lisedeyken yakın kız arkadaşım gözüme çok hoş gözükmeye başlamıştı fakat kendime yakıştıramadığımdan açılmadım.
Ben hep korktum bu durumlardan ve uzak tuttum kendimi
Hic dmmdddk cunku genelde karsılıklı sevgiler yaşadım
Kelimenin ne anlama geldiğini bilmiyorum lütfen Türkçe yazınız.
bi 3 ay önce gerçi ben de arkadaşımsın falan diye vurguladım sonra da sevgili yaptı işte
Friendzone 🤔🤔 atılsaydım haberim olurdu maaş alıyor muyuz
Olmadı gerçi oldu da çok eskide kaldığı için hatırlamıyorum detayları
Ben hiç bulunmadım. zaten böyle bir şey yaşayacağımı da sanmıyorum. şans yok bence
1 seneyi buluyor. Sonra da o beni istedi ama ben onu friendzoneledim, hadi yallah baby dedim
2 sene önceydi kötü bir deneyim oldu ama ders çıkardık.
Seni egodaki yasli adamin flortune benzettim , ismini bilmiyorum ama
Valla karşı cins ömrüm boyunca hiç yakınlarımda olmadığı için o bile olmadı diyebilirim.
Onun ne olduğu bilmeyen çok kişi var şimdi Google amcadan arama yapıyorlardır 😃
Ne olduğunu bilsem atardım da sözcük bende yok.
1 2 sene oldu cocukla sinemeya gittik bacaklarimi felan elledi felan işte ilerledi orada or. l yaptk ertesi gun arkadasm olarak goruyom dedi delrdm
Ben tipsizim valla karşı cinsten kimse beni arkadaş olarak bile görmediği için uzak duruyorum hep.
İngiliz falan mısın türkçe yazın şunları
Hiç atılmadım, atılmayı düşünmüyorum.
En İyi Cevap