Bir ilişkinin uzun sürmesi için ne tavsiyeler verebilirsin?

Birlikte keyifli vakit geçirilmeli, yeni deneyimlere açık olunmalı, sevgi gösterilmeli ve sevgisinde geri çekilinmemeli, her zaman açık iletişim olmalı, bireylerin özel alanları olduğu gibi bunları korumalılar ve bu özel alanlara saygılı olmalılar ve her zaman cömert olunmalı.
Her zaman geleceğim, seninde işin daim olsun, şekerpare için ise bekliyorum🙂✌🏻
@Sinirrr 🙂sağol✌🏻
Allah’ın izni ile her zaman olacağım✌🏻
Allah hepimizden razı olsun
🙂🙏🏻
Cevap
35Cevap
tek başına vakit geçirebilen insan candır cannn.. vıcık vıcık olmayacak hem çift olanların birlikte yaptıkları hobileri olmalı hem de tek başlarına yaptıkları hobileri..
valla bunu çok geç anladım ama bir kadın ve bir erkeğin kesinlikle ve kesinlikle kendine ait bir dünyası olmalı.. biz de her şey bi başkasına endeksli ergenlikte bu toksik ilişkiye erken yetişkinlikte bu gereksiz emeğe evlilikte ise mutsuz bir ömre dönüyor.. hobisi olan insan candır.. hobi derken basit bir yürüyüş olur.. yemek yapmak olur oyle pul koleskiyonu kayak yüzme vs değil yani.. ulan ben de iki söze ne laf ettim bee. :P
Birbirinizi alttan alarak kavga da etseniz saygı Çerçevenizin dışına çıkmayarak her kavgada ayrılıp gitmeyerek sağlıklı ilişki yürütebilirsiniz iki yıllık ilişkim var bir gün olsun ayrılık kelimesi dahi geçmedi ağzımızdan
Bu tek taraflı olacak şey değil. İki tarafında anlayışlı olması şart. Kavgacı değil çözüm odaklı olmak gerek. Hep tek taraf fedakarlık yapmayacak bir taraf elini taşın altına koyuyorsa karşı tarafta o taşın altına elini koyacak.
Cocuk cocuk davranmasınlar , karsıda ki kişiyi sadece sevgili değil dost / arkadaş olarakta görebilsinler.
Veee en büyük olay ne istediğini bilip sorumluluk alsınlar.
Kasın her zaman hem ulaşılmaz hemde istediğinde yanında olan biri olacak. Hem sıcak hem soğuk gibi. Böyle olduğunda erkeğin heyecanı isteği bitmiyor
Doğru kişi olmak, Doğru kişiyi bulmak ve iyi bir cinsel hayat, tek yatak odasına bağlı kalmadan her yerde her zaman.
Tavsiye falan yok çünkü uzun ilişkim olmadı hiç.
Uzun süren ilişkiler, genelde kişilerin ilk ilişkileridir.. benim kimse ilkim olmadı.
Selam gadası 🙃
İşi fazla uzatmadan nikah masasına götürmek gerekir. Ara ne kadar açılırsa kapanması o kadar zor olur.
Saygı ve sevgi gösterdiğin sürece ilişkin uzun sürer
Karşılıklı anlayış.
Birbirine Güvenmek
Darlamamak
Saygı
İlişkiden kasıt seks ise makale bile yazarım 😂😂 ama sevgililikse uzun ilişkiden zerre anlamam
Aşk olması lazım ve kişiler birbirini gerçekten seviyor olmaları lazım.
O aradaki %1lik düzgün kısıma denk gelme oranınız zor olduğu için tek bir yol var
Tc kadınını ve erkeğini hayatına almamak (nokta)
Size ortak olarak motive edecek ortak ilişkisel çıkarınız olması lazım ne yazık ki
erkek layt korkmak pısırık olmalı kadına itaat etmeli
inşallah travestisindir yoksa bayağı erkeğe benziyorsun
1 yalan olmayacak
2 dürüst olunacak
3 sevdiğinize değer vereceksiniz karşılıklı
4
saygı ve sevgi başka da bir tavsiye verilemez her insan aynı değildir
Karşılıklı anlayış sevgi sadakat samimiyet
İnsta kullanmasınlar.
En İyi Cevaplar