Evleneceğini kişiyle aranızda ortalama kaç yaş olmalı? Çok yaş farkı önemli midir?
Cevaplayın bakalım.
Cevaplayın bakalım.
Yaşı değil doğru kişiyi beklemek gerek, kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman doğru zamandır.. tabi karakter kişilik olarak anlaşabileceğin uyum sağlayacağın birileri olmalı yaş farkına geline artık bu sorun pek olmuyor günümüzde ama tâbi bunu derken aşırı uçuk yaş farkı da olmamalı...
Benden büyükse en fazla 2 benden küçükse en fazla 4 en önemli kriterim akp ve mhp ye oy vermemesi 😃
Bak son kriter gerçekten çok önemli
Önemli kendimden en fazla 3 4 yaş büyük birini kabul ederim daha fazlası asla olmaz
Cevap
16Cevap
Benim için önemlidir. ben sevdiğim kadının benden bir kaç yaş büyük olmasını isterdim. ama herkesin kendine göre yaş aralığı vardır
Annem sen daha minnoşsun ne evliliği kız oku et sonra olur o
İki üniversite bitirdim yaşım 27
O fotodaki pişik mi bunları yaptı😃
Evet yaşıma göre genç gösteriyorum
Ne bölümleri bitirdin kız minnos
Att ve felsefe.
Hangisini yapıyorsun sağlık mi edebiyat mi
Sağlık ama felsefe edebiyat değildir
Bak şimdi edebiyat yaptın 😃 iyi iyi hakkında hayırlısı olsun mahalle mahalle gezecek desene giz
Sağolasın öyle ama işimi seviyorum.
Küçük şehir ise iyi de İstanbul ise zor bea
Evet önemlidir, karakteristik olgunluk önemlidir yaş farkında ne kadar yakın olunursa o kadar iyidir.
cut.
Aşırı yaş farkı yoksa sorun değil yeterki insan kalbi gönlü güzel olsun sevmesini bilsin
Evet kusak farkından dolayı catismalar olabılır fark max 7 olmalı ya hadi 8 yanı en f fazla.
tabiki önemli örneğin 60 yaşında kadınla asla evlenmem.
Abartısız söylüyorum yakın zamanda az kalsın 43 yaşındaki birisiyle evlenecektim. Hiç takmıyormuşum ben yaşa o an farkettim 😂
O nasıl oluyor seni haberin yok muydu yaştan
Yok vardı. Vardı da hiç gözüme gelmemişti. Kadın zaten genç duruyordu 30 larında falan. Onu düşünürken de tüm harika özellikleri gözümün önüne gelirken yaş hiç geçmiyordu aklımın ucundan. Zaten bu adımı atamama sebebim de yaşı değildi başka olaylar olmuştu ondan bi ayrılık yaşadık 😅
Anladım hakkında hsyırlısı olsun
Yaş önemli ama aklın başta olması daha önemli.
Çok önemli bence en fazla 5 yaş olmalı.🤪 mesajıma bak bu arada.
bence kadın erkekten büyük olmalı
Çok doğru ama bence erkekte 27 den büyük olmalı
Evet
Yaşımı göstertmiyorum
Teşekkürler
Yaş önemli değil önemli olan kafaların uyuşması
Oda doğru ama 20 30 yaş sıkıntı bence kuşak farkından evlilik yürümez
En az 10 cok demeyin gercekten oyle
10 çok gibi ama 18 ile 28 düşünsene çok bence
25 35 olunca tam uyuyor ama bide öyle dusun
Oda olmuyor 25 yaşamak istiyor 35 artık doymuş herşeyden elini çekmiş oluyor bence
6-7 yaşa kadar normal bence
2-3 yaş idealdir şahsen
Tabiki yani öyle uçurum kadar da fark olmaz 4 5 yaş yani şu an ki düşüncem
2 yaş aslında çok da önemli değil de işte
Sen hazır hissettiğinde güzellik.
Senin daha profil bile belli değil iş atıyon
İltifat ettim
Az olsa daha iyi olur. Sonuçta zevkler bilir
Önemsiz
5 yaş olaiblir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?