Aşk İlişkileri 2 ay Öpüştünüz mü hiç. Nasıl bir duygu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Hiç öpüştünüz mü? Nasıl bir duygu? Öpüştünüz mü hiç. Nasıl bir duygu? Cevapla 16 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
s _ΛqresiF_Fenomen Takip Et Master Yaş: 28 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 24,8b cevap paylaştı. Öpüşmedim bilmiyorum 0 0 Yorumla
CarlTuni34 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 2 ay Tarif edilemez hele ki ansizin ani spontane geliştiyse 0 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Öpüşmedim hiç 🫤 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Hayır ya hiç öpüşmedim 😭 0 0 Yorumla
Bosdurankisi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Hayır hiçte yaşayamayacağım için bilemiyorum 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. öpüş anlarsın 0 0 Yorumla
OtuzlarındaBirAdam Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı. Hayir bilmiyorum 0 0 Yorumla
recep48 Takip Et Guru Yaş: 35 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Mükemmel bir duygu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Öpüşmedim bilmiyorum
Tarif edilemez hele ki ansizin ani spontane geliştiyse
Harika bir duygu
Öpüşmedim hiç 🫤
Güzel ve tahrik edici
Hayır ya hiç öpüşmedim 😭
Hayır hiçte yaşayamayacağım için bilemiyorum
öpüş anlarsın
Çoooookkkk guzel bi de öptugun yere baglı