Sevgilim ile Ayrıldık sildim her yerden. İnstagramda bir erkek ekli bende bizim uni. den sınıf arkadaşımızdı ama samimiyetim hiç yok.
Senelerdir 10 senedir ekli ama mesajlaşmamız yoktu takipte etmiyorum kendisini. Ayrıldığım sevgilim ile ekliler onlar. Tek ortak arkadaşımız hatta o.
Senelerdir yazmayan bu erkeğe o mesaj attırmış olabilir mi sizce
Neredesin Ankara 'da mısın yazmış. Ne alaka
Güncellemeler
+1 yıl
güncelll
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Olabilir kesin o diyemem ama %90 o gibi duruyor mesajı atış şeklinden anladim
ya cocukla samimiyetim hiç yok bide atsa bunca senede atardı. Sabah baktım bir şe yazmış sonrada Ankara'da mısın demiş ne bu samimiyet birden gelen merak
Yani konuşmak istese selam falan der yani herseyini acik etmiş bari rol falan yapsaydı abi ya😂
ya önce fotograf atmıştım , ablam ile piknik yaptık, ona mesaj atmış , havalar ne güzel dimi demiş.
Malum Ankara soğuk. Bende he he falan yazdım savmak için. Sonra Ankara'da mısın yazmış. Bende şaşırdım cvp atmadım ne alaka yani
Zaten senin hareketlerin eski sevgiline gidiyordur ortak arkadaşın varsa 😂
acaba çocuğun günahını mı alıyorum paranoyaklık yapıp belki cidden yazası tuttu
Sanmam ya ama bitmiş ilişkiyi kafandan da sil at seni yorar
ya ilişkiden değil ama öğrenmek isterim yani çocuk kötü biri değildi zaten , yanlış anlaşılmalar yüzünden bitti. Hani barışmak istese barışırım, ikimizde inatçıyız.
Ama yazdıran o mu öğrenmem lazım. Eğer o değilse o çocuğundan duyguları varsa oynamak istemem
Kendisine musade et bakalım dökülsün bir
ya yazışıyoruz çocuk farklı bir konudam konuşuyor yani eski sevgilimden konu açmadı. Bende muhabbeti uzatmak istemiyorum açıkçası
Anladım istersen direk sor... haberin var mı diye
sorulmaz ya ortalığı karıştırmanın mantığı yok. Ama sadece tuhaf geldi. 10 senedir yazmayan erkek , yazacağı tuttu tesadüfe bak.
Tesadüf mü yoksa başka bisey mi şüpheli bence
Ya açık konuşmak gerekirse ben gerçekçi bir insanım. Sosyoloji okudum bitirdim. İnsan davranışlarını anlarım kısaca. Bu tarz durumlar oluyor aracı koymalar gibi. Biz 3 ay önce ayrıldık. Daha doğrusu ben ayrıldım. Kötü biri değildi , ikimizinde sorunları vardı iletişim kopukluğu oldu. Bende sildim onu twitter instagram Facebook ' tan. Bu bana yazan erkekte, bir iki ay aynı sınıfta okudum. Samimiyetim muhabbetim olmadı hiç. Ekli sadece. Her ikimizde de ekli ama onda hem face hem Twitter'da ekli. 10 senedir yazmayan erkek yazınca şüphe ettim. İyide bir erkek saf biri , iyi anlamda.
Anladım sende benim gibi realist düşünceye sahipsin 😂
sorma :D burada sorduğum soruya bak
Haha😂😂
o yazdırmış iyi günler.
ya cocukla samimiyetim hiç yok bide atsa bunca senede atardı. Sabah baktım bir şe yazmış sonrada Ankara 'da mısın demiş ne bu samimiyet birden gelen merak
Dedektif tutalım evladım
Sen de onlara tuzak kur çocum, çök kapan operasyonu 🙂🙂
Saçmaymış