Sevgilim herşey çok iyi giderken hatta mükemmelken beni aldattı. Olay şöyle oldu bir gün faceden bir kız beni bulup sevgilimin beni onunla daha önceden aldatmış olduğunu ve ayrıldıklarını anlattı bende bunu sevgilime sordum ilk başta inkar etti tabi ama sonra laf oyunlarıyla itiraf etmesini sağladım. Kız gayet çirkin normal şartlarda kesinlikle bakmıycağı bi tip. Aldatılma tamamen cinsellik üzerine duygusal birşey olmadığı kesin.
Ben gururuma yediremeyip ayrıldım tabi ama o vazgeçmiş değil barşmak istiyor yalvarıyor. Çokta seviyorum nedense hala onunda beni sevdiğini düşünüyorum. Ne yapmalıyım ? Hiç olmamış gibi hayatıma devam mı etmeliyim? Barışıp mutlu günlerimize dönmeyemi çalışmayılım yoksa intikam mı almalıyım ?
Ben gururuma yediremeyip ayrıldım tabi ama o vazgeçmiş değil barşmak istiyor yalvarıyor. Çokta seviyorum nedense hala onunda beni sevdiğini düşünüyorum. Ne yapmalıyım ? Hiç olmamış gibi hayatıma devam mı etmeliyim? Barışıp mutlu günlerimize dönmeyemi çalışmayılım yoksa intikam mı almalıyım ?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer