Güncellemeler
+1 yıl
gncl
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çok pişman olursun senin hakkın değil mi bütün bunları yaşamak kendini bu kadar mı değersiz görüyorsun sakın öyle bir hata yapma
o bankaci bende veteriner teknikeriyim
babam çeyiz çok masrafli söz nişanda yapamam diyor
babam beni evden kovmayi dusunuyor kız kardeşim hayat kadını olmaya karar verdi eve gelmiyor artık 17 yasinda
ben 20 yasindayim
ailem o gitti senide sileriz adimiz zaten lekelenicek dedi
Anlattıklarınız ne kadar doğru bilemem ama kacmaniz halinde erkek tarafının gözünde değeriniz olmaz bunu ailesiyle ve eş adayınız ile oturun konuşun kendi paranız ile birikim yapıp kısa sürede sade bir nikah yapın
agliyorum ben istemez miyim her sey usulunce olsun ceyiz yapayim bu yaşa kadar kiz kardesim hayatimizi karartti gecelerce eve gelmedi
o bizi lekelerse seni alanda olmaz sen kaç en iyisi dedi ailem
Kaçma gerekçen ne diye sorduklarında? Hani babası vermez kızı da kaçar ya o kız sen ne diceksin. İnsanlar iletişim kurarak anlaşır ailesi ile usulünce konuşman gerek
yahu sen bana sordun mu hicbirsey umrumda degik ailem ne halt edersen et namusumuz iki paralik oldu seni alanda olmaz dedi sen jaç en iyisi dedi bana napayim ya napayim kendimi mi oldureyim sence
onca çeyiz yaptim ben her seyi ozendim nasip degilmus
ayrica o 28 yasinda gayet olgun akli basinda biri babam türk oldugu icinde istemiyornonu
Kız bana ne kızıyorsun iyiliğin için diyorum ben 😃
ben cok heves ettim nasip degilmis iki yol var ya kendimi oldurucem ya kacicam
evet bende iyiligimi dusundum ama inlar dusunmuyor
iyilik falan diyorsunda yasadigim hayati biliyor musun sen
Kaçmak var mı hala. Ablacım gidin nikah yapın altı üstü ona da masraf olur derse zaten bence hiç girme o ise.
Eee tamam yapmayın sizde, ikinizde okumuş insanlarsınız bence gayet orta yol bulunur. Bu aralar var olan ekonomik pozisyonlar bu konuda sizi destekleyici durumda zaten.
babam beni evden kovmayi dusunuyor kız kardeşim hayat kadını olmaya karar verdi eve gelmiyor artık 17 yasinda
ben 20 yasindayim
sordun mu peki bana bunlari
Eee tabii sen bu detayları vermezsen ben nasıl bileyim a kuzum. O halde buna kaçmak denmez de evi terk-i diyar etmek denir.
Açıkçası şayet durumlar bu kadar ciddi ise partnerin de evlilik konusunda ciddi ise bir nikah yapın dairede olsun bitsin. Kaldi ki bence nikaha bile gerek yok birlikte dahi yaşayabilirsiniz.
agliyorum ben istemez miyim her sey usulunce olsun ceyiz yapayim bu yaşa kadar kiz kardesim hayatimizi karartti gecelerce eve gelmedi
Tamam işte ama bunu önce partnerin ile iyice konuş. Ailenden böyle bir baskı görüyorsan psikolojik olarak orada fazla kalmaman senin için en iyisi olacaktır, bu net ama dikkat et yağmurdan kaçarken de doluya tutulma. Kardeşin de umarım bir şekilde yolunu bulur.
o zaten 28 yasinda cok evlenmeyi de istiyormus karsisina duzgun edepli biri cikmamis sen ciktin bwn seni istiyorum diyo vazgecmem diyo
Eğer sende istiyorsan o zaman bence yola gir bir an önce o halde.
aramizda 8 yaş var gayet olgun akli basinda ailenin tek erkek cocugu
hic bir kiz kacmayi istemez ama bneim o evde durmamin bi anlami yok
Baba deme o haysiyet yoksununa seni yaptıysa herşeyini üstlenecek ne demek o masraf yapmam
ben 20 yasindayim
Ablanın nosunu versene bana bi halini hatrını sorayım destek amaçlı
Ya bizim milletimiz böyledir yargılar herkesi çok da ön yargılıdır olan sana olmuş kardeşin 17 yaşında bildiğin hayat kadını mı oldu yani
geceleri gexiyor egleniyor eve gelmiyor iste bende bittim ya kendimi oldurucem ya kacicam
Sevenin var mı seni kaç kurtul hem damgadan gemden hayattan
sevgilim var diyorum ya
Kaç kaç sevgilinin durumu var ise kaçmalısın
Ablana da ulaştır beni kaçmadan 😀
ablam degil kardesim salk misin
17 yasinda o
Herneyse
ben 20 kardesim 17
sanirim kacicaz biz
He kaç çulsuza. ciddi evlenmek istiyormuş. evlenin
ben 20 yasindayim
Kaçmayın doğrudan iseme sonrası nikah olsun. kaçmak olmaz
Nerede yaşıyorsunuz. ciddimisin sen dizimi izledin
ne dizisi ya hayatim karariyor benim Allah sana da oyle kiz vermesin mana bulma
babam katil olmayi bile dusundu
gecelerce eve gelmedi aşireti toplamayi dusundu
sevgilimde türk diye istemiyor zaten
Hangi şehirdesin. kaçın en iyisi