Aşk İlişkileri 2 ay Bir erkek neden bir kızı görmemek için çaba harcar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bir erkek neden bir kızı görmemek için çaba harcar Bir erkek neden bir kızı görmemek için çaba harcar? Cevapla 7 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
Camcı_hüsnü Takip Et Xper 7 Yaş: 72 , eic 100% 2 ay Seni sevmiyordur, senden çekiniyordur, korkuyordur, kaçıyordur. Şıklardan uygun olanı seç 0 10 Yorumla Soran 2 ay Aramızda tartisma geçtikten sonra Yorumla Camcı_hüsnü 2 ay Tartıştıysanız görmek istememesi normal Yorumla Soran 2 ay Neden görmek istemez ben hakaret etmeme rağmenngayet rahat takılıyorum kaçmam yok Yorumla Camcı_hüsnü 2 ay Sen hakaret ettiysen ondan görmek istemiyodur, bitmiş gibi Yorumla Camcı_hüsnü 2 ay Saygı diye bir şey kalmamış sizde Yorumla Soran 2 ay O arkadaşım dediği kızla kol kola girip inat yaptılar bananYok ki bir şey aramızda bitti gitti :) Yorumla Camcı_hüsnü 2 ay İyi bari kurtulmuşsun, peşini bırakmış daha ne istiyosun? Yorumla Camcı_hüsnü 2 ay Gerçekten bıraktıysa çok şanslısın, o arkadaşım dediği kızla onların yaşaması gereken sıkıntılı günler var, bırak yaşasınlar ve sende izle Yorumla Soran 2 ay Ne gibi sıkıntı? Arkadaşım demiyordu ama bana arkadaşım diye gösterdi Yorumla Camcı_hüsnü 2 ay Bunlar p*rno şirketi, beraber karı kız pazarlıyorlar Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay çok aşık evlencek tamam mı abi hep aynı cevabı bekleyerek aynı soruları soruyor kızlar 1 1 Yorumla Soran 2 ay Aramızda tartisma geçtikten sonra Yorumla
T1mur Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı. Sevmiyordur, görmek istemiyordur vs 0 1 Yorumla Soran 2 ay Aramızda tartisma geçtikten sonra Yorumla
lavinia02 Takip Et Xper 4 Yaş: 18 2 ay Görmek istemediği için 0 20 Yorumla Soran 2 ay Tartışma ciktiktan sonra, Onun kışkırtması beni sinirlendirmesi ve benim hakaret etmem olay bu Yorumla lavinia02 2 ay Hakaret etmeseydin kız şimdi suç sen tarafa çekicek bana hakaret etdin diye Yorumla Soran 2 ay Umrumda bile değil ki haketti çünkü Yorumla Soran 2 ay Hak etmeyene niye hakaret edeyim? Yorumla lavinia02 2 ay Oda doğru Yorumla lavinia02 2 ay Sende ona bakma o zaman ama duruö böyle devam ede bilir Yorumla Soran 2 ay İki haftadır gelmiyor bulunduğum ortama derslere girmio Yorumla lavinia02 2 ay Hadi ya Yorumla lavinia02 2 ay Arkadaşlarından belki sorsan söylerler onunla ilgili Yorumla Soran 2 ay Vicdan yaptım ama boş ver bende onun yüzünden kütüphaneye gitmiyordum Yorumla lavinia02 2 ay Böyle yaparsanız barışamazsınızki Yorumla lavinia02 2 ay Belki ufak bi adım at karşılık vermese bişey yapma Yorumla lavinia02 2 ay En azından denedim dersin Yorumla Soran 2 ay Onun bana arkadaşım diye gösterdigi kız beni görünce onun koluna girip güldü bana inat yapar gibi hak etti o. Ve ben O kadar hakaret ettim ne barışması barismayi düşünsem uslubum yanlış olmazdı barismayi düşünsem niye hakaret edeyim Yorumla lavinia02 2 ay Ohoo onun yaptığıda kötüymüş yani kızın koluna girmek falan hayırdır yani Yorumla lavinia02 2 ay İyi yapıyosun adım atma vazgeçtim Yorumla Soran 2 ay Gözüme niye sokuyorsunuz demi? Yorumla lavinia02 2 ay Valla evet bilerek yaptı kesin sana diyim Yorumla Soran 2 ay Söyledim ztn kız gözüme sokarcasina yaptı. Niye acı cektiriyorsunuz eğlenme gibi yapıyorsunuz demi Yorumla lavinia02 2 ay Ergen işte boş ver sen onu umursama takma aynı ortamdayken eğlenmene bak Yorumla
Laravvrexcvvby Takip Et Xper 6 Yaş: 18 , eic 100% 2 ay İstemediği için 0 2 Yorumla Soran 2 ay Onun kışkırtması beni sinirlendirmesi ve benim hakaret etmem olay bu Yorumla Laravvrexcvvby 2 ay belki de fazla gidiyosundur ustune Yorumla
liader Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 927 cevap paylaştı. Çekiyor olabilir mi 0 8 Yorumla Soran 2 ay Aramızda tartisma geçtikten sonra Yorumla liader 2 ay Yüzleşmek istemiyor o zaman kırgın şu an. Yorumla Soran 2 ay Onun kışkırtması beni sinirlendirmesi ve benim hakaret etmem olay bu yüzleşecek durum yok bitti tamamen her şey Yorumla liader 2 ay Tamam yüzünü görmek istemiyor sen niye çocuğu takip ediyorsun ki hala boş ver görmezden gel sende Yorumla Soran 2 ay Derslere girmiyor o yüzden vicdan yaptım Yorumla liader 2 ay Yapma bişey gerek yok sen üstüne düştükçe daha kirilgan olur. Yorumla Soran 2 ay Bende onun yüzünden kütüphaneye gitmiyorum esitlendik Yorumla liader 2 ay Ya o yok artık hayatında ya görmezden gel yok artık öyle biri Yorumla
Genco164921 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 2 ay Sevmiyordur 0 6 Yorumla Soran 2 ay Aramızda tartisma geçtikten sonra Yorumla Genco164921 2 ay Tartışmayı kim başlattı ve tartışma nedeni Yorumla Soran 2 ay Onun kışkırtması beni sinirlendirmesi ve benim hakaret etmem olay bu Yorumla Genco164921 2 ay Seni istememiş ondan dolayı kiskirtmis Yorumla Soran 2 ay Her şeyiyle ofsayt hakaret etmeme takılanları da anlamıyorum hak etmesiydi o zaman Yorumla Genco164921 2 ay Sktr et gitsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Seni sevmiyordur, senden çekiniyordur, korkuyordur, kaçıyordur. Şıklardan uygun olanı seç
Aramızda tartisma geçtikten sonra
Tartıştıysanız görmek istememesi normal
Neden görmek istemez ben hakaret etmeme rağmenngayet rahat takılıyorum kaçmam yok
Sen hakaret ettiysen ondan görmek istemiyodur, bitmiş gibi
Saygı diye bir şey kalmamış sizde
O arkadaşım dediği kızla kol kola girip inat yaptılar bananYok ki bir şey aramızda bitti gitti :)
İyi bari kurtulmuşsun, peşini bırakmış daha ne istiyosun?
Gerçekten bıraktıysa çok şanslısın, o arkadaşım dediği kızla onların yaşaması gereken sıkıntılı günler var, bırak yaşasınlar ve sende izle
Ne gibi sıkıntı? Arkadaşım demiyordu ama bana arkadaşım diye gösterdi
Bunlar p*rno şirketi, beraber karı kız pazarlıyorlar
çok aşık evlencek tamam mı abi hep aynı cevabı bekleyerek aynı soruları soruyor kızlar
Sevmiyordur, görmek istemiyordur vs
Görmek istemediği için
Tartışma ciktiktan sonra, Onun kışkırtması beni sinirlendirmesi ve benim hakaret etmem olay bu
Hakaret etmeseydin kız şimdi suç sen tarafa çekicek bana hakaret etdin diye
Umrumda bile değil ki haketti çünkü
Hak etmeyene niye hakaret edeyim?
Oda doğru
Sende ona bakma o zaman ama duruö böyle devam ede bilir
İki haftadır gelmiyor bulunduğum ortama derslere girmio
Hadi ya
Arkadaşlarından belki sorsan söylerler onunla ilgili
Vicdan yaptım ama boş ver bende onun yüzünden kütüphaneye gitmiyordum
Böyle yaparsanız barışamazsınızki
Belki ufak bi adım at karşılık vermese bişey yapma
En azından denedim dersin
Onun bana arkadaşım diye gösterdigi kız beni görünce onun koluna girip güldü bana inat yapar gibi hak etti o. Ve ben O kadar hakaret ettim ne barışması barismayi düşünsem uslubum yanlış olmazdı barismayi düşünsem niye hakaret edeyim
Ohoo onun yaptığıda kötüymüş yani kızın koluna girmek falan hayırdır yani
İyi yapıyosun adım atma vazgeçtim
Gözüme niye sokuyorsunuz demi?
Valla evet bilerek yaptı kesin sana diyim
Söyledim ztn kız gözüme sokarcasina yaptı. Niye acı cektiriyorsunuz eğlenme gibi yapıyorsunuz demi
Ergen işte boş ver sen onu umursama takma aynı ortamdayken eğlenmene bak
İstemediği için
Onun kışkırtması beni sinirlendirmesi ve benim hakaret etmem olay bu
belki de fazla gidiyosundur ustune
Çekiyor olabilir mi
Yüzleşmek istemiyor o zaman kırgın şu an.
Onun kışkırtması beni sinirlendirmesi ve benim hakaret etmem olay bu yüzleşecek durum yok bitti tamamen her şey
Tamam yüzünü görmek istemiyor sen niye çocuğu takip ediyorsun ki hala boş ver görmezden gel sende
Derslere girmiyor o yüzden vicdan yaptım
Yapma bişey gerek yok sen üstüne düştükçe daha kirilgan olur.
Bende onun yüzünden kütüphaneye gitmiyorum esitlendik
Ya o yok artık hayatında ya görmezden gel yok artık öyle biri
Sevmiyordur
Tartışmayı kim başlattı ve tartışma nedeni
Onun kışkırtması beni sinirlendirmesi ve benim hakaret etmem olay bu
Seni istememiş ondan dolayı kiskirtmis
Her şeyiyle ofsayt hakaret etmeme takılanları da anlamıyorum hak etmesiydi o zaman
Sktr et gitsin