Sanaldan tanıştığım ve farklı şehirlerde olan kızla uzaktan mesafeli ilişki olur mu?

Şimdi ben çok ilişki yaşamış biri değilim. Birkaç kızla flört etmişmişim var. Sosyal medyayı da aktif kullanmıyorum ama geçen instadan bir kiz gördüm çok beğendim etkilendim istek attım kabul etti. Ben yazdım ettim Oda beni beğendini benim ona yazmamı beklediğini söyledi kısa sürede bir samimiyet oluştu. Telefon no alındı. Kız sabahları beni ise kaldırmak için arıyor. Geceleri çalışıyorum kız uyumuyor oda sabaha kadar ayakta oluyor. Gün içinde telefonla 1/2 saat konuşuyoruz. Benden ses kaydı istiyor sesimi ve kişiliğimi beğendiği söylüyor. Her şey yolunda bir sıkıntı yok hatta niyetlerimizde belli yani birbirimizden hoşlandigimizi saklamıyoruz flört ediyoruz. Sorum şu ki kız farklı şehirde.

Yani benim için sorun değil artık teknoloji devrindeyiz birçok kişiyle farklı yerlerden tanışabiliriz. Kızın buraya gelme olasılığı düşük tabi. Ben gidebilirim arada

Uzak mesafe ve az görüşebileceğimiz bu olaya ne diyorsunuz (Dipnot:Kizdan gerçekten hoşlanıyorum oda aynı şekil benden sürekli çağırıyor yanına beni)

Sanaldan tanıştığım ve farklı şehirlerde olan kızla uzaktan mesafeli ilişki olur mu?