Emekleriniz sevginiz başka kadına tercih edilirse?

Merhaba, benim erkek arkadaşım vardı 4 yıl sevgiliydim ilk sevgilimdi ona hayatımı adadım evlenicez diye kandırdı beni bende gerçekten inanmisim tamiri olmayacak yaralar ömür boyu benle kalacak hasarlarla kendimle uğraşırken oğlan meğer 4 aydır başka biriyle de sevgiliymis benim ınstagramim da yok meğer kıza ınstagramin şifresini vermiş beraber tarihler fotolar atmistlar sonradan öğrendim aptal ben öğrendim hesap sormaya gittim adamın bana dediği şey ben onu seviyorum 4 aydır konuşuyoruz ona aşık oldum resmen aramıza girme dedi kızın instasi yok mesaj isteklerinide kapatmışlar kızı tanimiorum bende biliormusunuz tefeciler peşine düştüğünde arkadaşımdan borc para alıp oğlana yakın zamanda verdiğim için ve bende bıraktığı diğer hasarlari bir nebze düzeltmek için sürekli çalışmak zorundayım kendime en son nezaman bişey aldım hatirlamiorum kıza anlatsammi bunları bir faydası olur mu ya da ortada kötü olan benmi olurum psikologa gidiorum bir turlu toparlayamaiorum nefes alamıyorum sadece namaz kılıp agliyorum oda sürekli ulaşmaya çalışıp helallik istiyor siz olsaydınız napardiniz kıza soylermiydiniz hakkınızı helal edermiydiniz ya da bu travmayi nasıl atlatirdiniz

Emekleriniz sevginiz başka kadına tercih edilirse?