Nişanlanacağım kızı arasam mı?

20 yaşındayım ve 1 ay sonra nişanlanacagım görücü usulu aslında size şöyle anlatayım
ben anneme evlenmek istedigimi söyledim oda teyzenin kızını alalım dedi bende kabul ettim annem teyzem ke konuşmuş ve tamam kızda istiyor demiş 3 ay sonra bayramdan sonra takalım yüzükleri demiş ve 1 ay kaldı
Nişanlanacıgım kız kuzenim olmasına ragmen ne konuşmanız gecdi ne öyle bir birimizi gördük sadece okula gittigimiz zamanları otobisde görirdüm
Ben öyle yakışıklı degilim 55 kilodayım ve 1.70 boyum var kız ise çok güzel yüzü falan boyu 1.68 sadece kilosu fazla kalan her şekilde kız iyi
öyke da ilişkisi falan olmadı hiç neyse işde
Ben kızın telefın numarasını buldum ve yani sormak isdedşm gercekde bu ilişkiyi istiyormu diye arıyacakken geri korkdum kız bu işden vaz gecer diye aramadın
benimde öyle hiç ilişkim olmadı yani bir kızla konuşma gibisinden
Dogrusu Cekindim sizce neyapayım?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar kızı aradım 2 gün önce cok konuşmafık sadece kendimizi tanımak amaclıydı zatencevaplar malcaydı bazı gereksizler haddinden fazla davrandılar onun dışında 1 veya 2 oldu onlarada eyvallah hesabımı silecem o yüzden kimse boş yorum yapmaya dewam etmesino dana kelimesini kullanan kardeş o danalar... @öylesine57
Nişanlanacağım kızı arasam mı?