Üzüntüye ne iyi gelir?

Fazla uzuntu
Merhaba, bence buradan bir çıkış yolu oluşturmanız lazım yani gerekirse yurt dışında bir hayat kurarsınız ama siz her şeyden daha önemlisiniz. Hiçbir şekilde sizi moralman aşağı çekecek şeyleri düşünmeyin, pozitif ve çözüm odaklı bakmaya çalışın hayata ve göreceksiniz her şey bir tık daha iyi olacak. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Üzüntüye birçok şey iyi gelebilir. Mesela sevdiğin ve güvendiğin bir dostun ile dertleşebilirsin. Yine aynı şekilde bu dostun ile sosyal aktivitelere katılabilirsin. Eğer yeteneğin varsa sanata yönelebilirsin. Bunların hepsi kendini iyi hissetmeni sağlayabilir.
Merhaba
Türkiye toplumu senin üzülmene sebeb olmuyordur umarım bir kişi topluma mal edilmez. Ayrıca buradaki insalarda Türkiye toplumuna dahil. Üzüntünüze sebeb olan kim veya kimlerse onlardan uzak durmak gerekiyor.
Üzüntüye iyi gelebilecek en iyi şey durumu değiştiremiyeceğin bir şeyse ilk önce kabullenmek gerekiyor. Daha sonra odak noktanı değiştirebilirsin. Kafanı dağıtmak için arkadaşlarınla dışarı çıkıp, dertleşebilirsin.
Cevap
12Cevap
Kafanı meşgul edecek şeyler bulmalısın.. Üzüntünün üzerine gitmek ve düşünmek yerine aklını başka şeylerle meşgul edersen, zamanla üzüldüğün şeyler senin için sıradanlaşacak ve herhangi bir önem taşımayacaktır..
Üzüntü yapmayacak şeyler. Muhabbet, gezmek tozmak, alışveriş, kahve, müzik..
Dertleşmek gelir bence
Biktim ben
Kesmiyor
Anlasilmak istiyorum elbet aynasiz kendimi goremem
Salla ya ciddi kotu hissediyorum ben
Kafa dinlemek iyi gelir
Biraz ağla geçer gibisinden bir parça vardı
mastürbasyon yap iyi gelir
Tek bir şey iyi gelir
Yürüyüş yap
iç açıcı şeyler izle
Şarkılar
yürüyüş yap
Dayi ise yaramiyor
Neye üzüldün ki
Neye mutlu oldum ki uzulme haline gireyim
Öyle deme anlatmak ister misin
Susarak daha guzel anlatirim bence
Ama buna da ben izin vernem
Verme o zmn
Vermeyecem zaten nerde yaşıyorsun bakim sen
Neden sordun?
Merak ettim de ondan
Napican simdide uzgun bir kiz buldum kandirayim diyorsun degil mi yine?
Birak sunlari ya
Ya ne alakasi var neyini kandiracsm sadece merak ettim ne var ki bunda ben insanlarin zaaflarindan faydalanmam canim
Gizliden cik ve kendini tanit. Bizde kimle konustugumuzu bilelim
Peki istek atabilirsin ciktim
Gerek yok sagol ihtiyacim yok
Ne oldu simdi gelirmisin
Samimiyetsiz geliyorsun menfaat duskunu
Tanismadan bunu bilemezsin menfaat pesinde olsaydim seni ben dsvet ederdim farkindaysan
Hayir iyi gunler
Hayırı kabul edecek birimiyim sence bir sans tanimadan olumsuz konuşuyorsun
Bekliyorum
Neşelendiren şeyler
En İyi Cevap