Kız arkadaşım eskilerden bir çocuk yazdığını ve uzun zamandır görüşmediğini söylüyor ve bana günaydın bile yazmıyor ne yapabilirim?

2-3 hafta kadar önce Litmatch üzerinden bana yazdı Litmach'i normalde tamamen dalga geçme ve GT amaçlı kullandığım bir uygulamaydı. Sonra Instagram'dan gonuşmaya başladık. Her sabah ve her akşam mutlaka bana yazıyıordu. Hatta neredeyse her akşam arayıp konuşuyor hatta ve hatta görüntülü. Şimdi ise eskilerden bir çocuğun yazdığını ve özlediğini söyledi. Onunla konuştuğu için garip olmasın diye bana yazmak istemediğini söyledi. Şaşırdığını ve konuşmak istediğini söyledi ve bu aralar neredeyse beni unuttu. Artık bir günaydın dahi yazmıyor ne yapabilirim?

Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme!
Geri döndü çok özür dilediğini söyledi. Eski arkadaşlarına zaafının olduğununu ve şok geçirdiğini söyledi şu an normale döndü sadece günaydın ve iyi akşamlar yazdığını, pek bir vasfı olmadığını ve aralarına herhangi bir şeyin olmadığını söyledi.
Güncellemeler
+1 yıl
Herkese merhabalar, kızın ailevi sorunları olduğu için ayrılmak zorunda kaldık ben bu kızla 2 gün sonra görüşecektim. Şu an çok kötü hissediyorum. Tavsiyeleriniz için teşekkür eder iyi günler dilerim.
Kız arkadaşım eskilerden bir çocuk yazdığını ve uzun zamandır görüşmediğini söylüyor ve bana günaydın bile yazmıyor ne yapabilirim?