19 yaşındayım aile baskısı vs felan hiçbir şey yok sadece hayatımı düzene koymak istiyorum ama süreç çok uzun sevgili ol da nişan da oda Buda derken 5 seneyi buluyor neden düzgün insan yok?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Cogu isterdir de tabi dogru kisiyi bulmak ve zamani geldiginde artik. Onumuze cikanla da evlenecek degiliz, ya da istersen evlenebilirsin de dogru duzgun olacagi kesin ve belli degil onu da artik evlendikten sonra gorursun o da ne kadar onemli olursa artik o saatten sonra...
Valla bende istiyom hayatımı düzene sokmak da hersey ha diyince olmuyor maalesef. Sana şöyle diyim millet çok güzel buluyo doğrusunu düzgününü bi ben sen bulamiyoz. Gerci ben hep yanlışa gidiyom o başkada
Evlenecek insan cokta birbilerini tanimak icin bahane tarzinda yaklasimlar yok 19 yaşında olup evlenmek istediğini söylüyorsun Ancak bunu bilen çevrende birileri var mı
Nasıl yani kendi kararlarım sonuçta
Evlenilec3k insanin olmamasindan sikayetcisin ya, diyorum ki bende evlenmek isteyende cokta, evlenmek istegi olan kisiler birbirini bulamio demek istiyorum
Oysa niyetini bilecek olsa erkekler alici gozuyle bakardi sana 19 yasinda genc bi kiz oldugun icin hic kimse senin evlenmek istedigini bilemez birilerine ya duyuracaksin ya da birileri birilerinin niyetini sana duyuracak gorucu usulu gibi
Düzgün insan var aslında ama karşınıza çıkınca siz istemediniz. Şu an da düzgün erkeklerin çoğu evli
Allah gönlünè göre versin. Umudunu Allaha bağlı kullara değil 😊
Teşekkür ederim
Rica ederim kardeşim zaten evlilik küçük bence o yaş yinede sen bilirsin tabi😊
Muhtemelen siz seçici birisiniz yoksa bir kız istetipte evlenmeme ihtimali yok
Yooo valla hiç yok erkek
Her yer erkek baksana yorumlarda bile teklif var seç birini evlen
Burdan olmaz ya sapık hepsi 😂
Onu bilemem ama bak Seçicisiniz işte xhjrsxhezqsjs
Belliki aradğını bulamıyorsun. nasıl birini arıyorsun anlat bakayım.
kendi cevrende bulabilirsin bulursan , internette arama. Ikincisi yasin daha ufak. üniversite kazanmayi dusun ogretmenlik vs, sonra ayaklarin yere saglam bassin
Nasıl yok kız biz ne güne duruyoruz burada. Evlenilecek kız bulup piyasadan çekilcem.
Hemen evlenip çoluk cocuga karışırsan pişman da olabilirsin
Daha 19 yaşındasın ve hayatı düzene koymanın yolu evlilikten geçmiyor. Biraz daha büyü bence çok erken senin için.
19 yaşında daha çocuksun ne evliliği arkadaş. doğurganlık yaşına gelmiş sks yapabilecek yaşa geldiysen evlenecek yaşa gelmiş olmuyorsun.
İstersen o kadar uzatmaya da gerek yok zaten ben de hiç istemem sevmem uzatmayı
Evleneceğine o evden kurtulup kendi hayatını kursan daha rahat edersin
Nasip olayı bu işler Ya ne zaman karşına çıkar bilemezsin
19 yaşında bu ne acele
Acelelik ne alaka sevgili de bi nevi aynı muhabbete geliyor işi resmiyete dökmek daha güzel değil mi
Evlenirsin nasip kısmet birini bul ciddi düşünecek biri devamı gelir zaten de bu devirde ciddi düşünecek erkek bulmak çok zor
Gel evlenelim içki sigara vb olmayacak
Bende kullanmıom
Ciddi düşünürsen bana mesaj yazsana eşim asım ol yeter.
Allaha Yemin ederim evlenmek istiyorum.
Eşim olsan da saçlarına bir dokunsam bir öpsem bir sarılsam
Nerdesin sen nerede yaşıyorsun ki
Manisa
Siskomusun... fiziğin nasıl senin boy kilo
Evlenmek istiyorum evlenilecek kadın var mı
Ben varım gel
Yaz bana
Neden istek atıp geri çektin ki
İstek atmadım ki
Birisi istek attı seni zannettim
Var da doğru yerde olman gerek
Nerde varrmış
Kpss kursuna yazıl
Varda Yaşımız Seninle Tutmuyor 😍😍
Doğal mavi gözlümüsün
#Mirliva
Güzel isen evlenirim
Daha erken 19 ne nasıl bir baskı bu
5 seneye neler neler değişir
kıroyum emme para bende bacısu
Bende kıro severim zaten
o belli oluyo zaten
19 erken evlilik için
Kaç olsun
23 24 ideal
Teşekkür ederim
Rica ederim
Düzene koymaktan kastın ne
Acelen ne
Neyin acelesinden bahsediyorsunuz ki ben istediğim hayatı aynı şekil normal flört sevgili yaparakta yaşayabilirim ben iş resmileşsin herkes evlendiğimi bilmesini istiyorum
Acelen ne kızım
Acelelik ne alaka aynı durumu zaten sevgili yaptığında da yaşıyorsun benim istediğim bi nevi resmiyet olması
Arkadaş azmış ondan dolayı
Hahahahaha
😜😜
_lioncock_ birader istediğim hayatı sevgili yaparakta yaşayabilirim zaten benim isteğim resmiyet olsun tüm çevrem evli olarak bilsin o yani
Bu maskülenlikle zor evlenirsin
Sen gibi 40 ına dayanıpta bu tür sitelerde bi baltaya sap olamamaktan daha masküneli olamaz sanırım 😂😜😜😜😜😂😝😝😘😘😘
Maskülen olmam gayet doğal zaten, erkeğim ben. Efemine olmam sorun olurdu. Cümleye birader diye başlıyorsun, ben erkek miyim acaba diye sor kendine, bide maslülen ne demek bi araştır 😀
İşte cümle kapasiten o kadar dar ki bunu hangi anlamla söylediğimi bile anlayaamamışsın 😂😂😂😂😂😂😂😂😜😜😀😜🤪🤪🤪🤪😎😎😎😎
Kelime kapasitesi dicektin heralde, son zamanlarda bu kadar yanlışla tek bir kişide hiç karşılaşmamıştım 🤣
Kelime nedir tek başına anlam taşıyan dil bilimidir dediğim gibi sen cümle kurdun Buda cümle kapasitesi oluyor bana burada kitabın ortasından konuşma seni kitap gibi çarparım 😂😂😂😀😀😀
Tam bir erkeksin aynen devam 😀
Neyse amcam işsizlikte zor işte 40 ına gelipte baltaya sap olamayan da burada iki üç bildiği kelime daracğıyla millete sallamaya çalışıyor ama bilmediği şeyler var 😂😂😀😀😜😜😜😜😜
Dur artık istekli kadın uyucam 😀
Bundan sonra da kimle konuşmaya çalıştığını bilmeye özen göster ki bu şekil çukurlara düşmeyesin 😂😂😂😂
Tamam azmışsın anlıyorum ama dur artık 😀
Hadi amcam soldan soldannn
Dur artık azmış kadın dur sürekli bir şey yazma
Kitabın ortasından konuşan amcam iki üç kelime daracağınla bana bunları demen de ayrı bi trajikomik 😂😂😂😂😂
İşte bahane bulamayan da yolunu buluyor Napalım😂😂😂😂😂😂😂😂
Ben senin cahillik seviyenle akademik tartışma götüremeyeceğimi anladığım için durdum ama o kadar azmışsın ki duramıyorsun 😀 kızın yorumunun altını boşuna işgal ediyoruz, ayıp
Amcammm güzel amcamm sen kitabın ortasından konuşuyorsun hala ama akademik felan olmuyor böyle mümkünse denk düşelim 😂 tabi dediğim gibi işşiz bi baltaya sap olmamakta koyar insana misal 40 ına dayanmış birinin 20 sinde olan birisine kitabın ortasından konuşması gibi 😂😂😀😀😀😀😀
Cahilsin.
Ne kadar kelime daracağını yükseltmeye çalışsanda ben o varoş kokusunu alırım hadi good night 😂😂😘
Bu arada sana bi iyilik yapayım efemine abicim yaptığın şhop yüzünü kaydırmış gözler ayrı yere gitmiş bu kıyağımı da unutma değiştir ppni 🤪🤪🤪
19 erken
Kaç olsun
23 iyi bence
Evlilik teklifi edersen düşünürüm
Nooo
Okey
İllaki vardır ama parası yoktur geçinmek zor
Evet oda var
Yani evlilik güzel ama bazen bende çılgınlık yapmak istiyorum ama yok
Daha cok erken
5 sene mi naptın sen
Yolun yol değil