HIZLIMI GIDIYORUZ?

1 aydır konuştuğum bircocuk vardı hoşlandım baya işte bu zamana kadar 2 kere buluştuk sevgili gibiydik aşırı ilgiliydi 2 gundur eskisi kadar sık aramamaya basladi dedim herhalde oruç olduğundandır ama iltifatlar etmeye devam ediyodu ilgilenmeye devam ediyodu sonra hikayesine senden uzaklığı imkansızlığı seviyorum diye bisey atmis bende sinirlendim merak ettim sordum kime bu diye güven konusu açıldı ordan bana çok gidiyoruz gibi ben çok hızlı gidip duvara toslamak istemiyorum seni tanımak istiyorum ama yavaş yavaş hersey kafamda tam oturunca sevgili olmak istiyorum şu an sevgili gibiyiz dedi sanki tek tarafliymis gibi 1 gün öncesine kadar oda boyleydi sizce başka biri olabilirmi kafasını karıştıran yani normalde öyle çok sevgilisi olan takılan bi cocuk değil anlayamadım hevesim kursağımda kaldı

Güncellemeler
+1 yıl
Ve tiktoktan attığı videoya yorum yapmıştım yanit vermişti silmiş yanitimida sorduğumda ne gerek var orada durmasına dedi cevabın saçmalığı evet arkslar kesin başkasıyla konuşuyor sormama gerek yokmus
HIZLIMI GIDIYORUZ?