Arkadaşlar varlıklı bir ailem var ve Antalya'da yaşıyor um ve altımda milyonluk bir araç var ama hangi kızla buluşsam bana yapmacık geliyor sanki böyle parama aşık olmuş gibi ve hepsi taş çatlasın 4 gün sürüyor ya sürmüyor sebebi ise hesabı ödemem alman usulü takılmam her konuda ama sadece denemek amaçlı yapıyor um aklımda şöyle bişey var buluşmaya normal standartlarında altında bir araba kiralıyıp gitmek yanlış anlamasın kimse normal standart dediğim Tofaş, Tempra tarzı ve normal sadece sosyal medyaya girebileceğim ucuz bir telefon ve çok normal esorfman takımıyla gitmek konuşma tarzımı bir değiştiremiyorum değiştirsem bile çakılıyor o konuda bir sorun yaşıyacağımda düşünmüyorum aklımda böyle bir ilişki için tanışacağım kişileri 1 veya 2 ay denemek var ve sonrasında gerçeği açıklamak sizce böyle bir sonuç kötüye mi iyi ye mi varır teşekürler.
Not / Arkadaşlar ciddi ilişki nedir bende öyle fırsat olucak neler yaparım demeyin çok yaşadım takıldım bir düzene sokmak istiyorum hayatımı tiksiniyor insan bir süreden sonra !!
Not / Arkadaşlar ciddi ilişki nedir bende öyle fırsat olucak neler yaparım demeyin çok yaşadım takıldım bir düzene sokmak istiyorum hayatımı tiksiniyor insan bir süreden sonra !!
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil